kormilo Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 On 3/4/2018 at 2:45 PM, Dario said: mogu Jel triba najveci mmi za to ili mozes na sve? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 1 hour ago, kormilo said: Jel triba najveci mmi za to ili mozes na sve? 99% mmi+ ostale nisam probavao Link to comment Share on other sites More sharing options...
kormilo Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 Kolko bi me kostalo to? Radi se o novon A6 ‘19 godina? Ima navi plus. Jel bi na Cupru islo mozda, navi standard je, iako iskreno nisan siguran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 (edited) 4 hours ago, kormilo said: Kolko bi me kostalo to? Radi se o novon A6 ‘19 godina? Ima navi plus. Jel bi na Cupru islo mozda, navi standard je, iako iskreno nisan siguran. 500 kn audi cupra mogu otkljucat, radit ce ti jedino preko mirror linka, ali nisam siguran da YT ima opciju da radi u link modeu jel ti navi u cupri na SD kartici ili hddu Edited February 28, 2019 by Dario Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 500 kn audi cupra mogu otkljucat, radit ce ti jedino preko mirror linka, ali nisam siguran da YT ima opciju da radi u link modeu jel ti navi u cupri na SD kartici ili hddu Kada ces nac vremena otkljucat meni na a5 video u voznjiPoslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 10 hours ago, marin2405 said: Kada ces nac vremena otkljucat meni na a5 video u voznji Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk mozemo za vikend Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 dario pravi aker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 mozemo za vikend Javi samoPoslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Dali je netko provalio otključavanje mmi plus navigacije za a4 8w ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 2 hours ago, robert said: Dali je netko provalio otključavanje mmi plus navigacije za a4 8w ? video ili component protection ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 ma sigurno misli na component Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 componenet dakle da ugradim u auto koji nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 6 minutes ago, robert said: componenet dakle da ugradim u auto koji nema jedino gotove jedinice spremne mozda mogu nabavit. naknadno skidat preskupo, alat kosta dosta imas vec jedinicu kupljenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 3 hours ago, Dario said: jedino gotove jedinice spremne mozda mogu nabavit. naknadno skidat preskupo, alat kosta dosta imas vec jedinicu kupljenu? Dakle zanimalo bi me mmi plus i virtual da stavim.... mozes i na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kas Posted March 2, 2019 Share Posted March 2, 2019 Tko može na Passatu iz 2001 godine korigirati prosječnu potrošnju. Troši po računici npr. 7 a pokazuje cca 8,5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted March 2, 2019 Share Posted March 2, 2019 Mogu ja, dignem ga na tih 8,5 do 9 bez prob... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted March 2, 2019 Share Posted March 2, 2019 (edited) ?@Kegalj takvog Passata dize na 17. Osobno vidio ? Edited March 2, 2019 by _DEX_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kas Posted March 2, 2019 Share Posted March 2, 2019 Ma ide on i na 20, taj me ne zanima, ovaj prosjek bi htjeo podesiti. Mislim da je netko pisao da se može korigirati +- 20% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerba2 Posted March 3, 2019 Share Posted March 3, 2019 to nije problem, ima postavka dipostaviš koliko % da pokazuje više ili manje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kas Posted March 3, 2019 Share Posted March 3, 2019 Znam, ali tko to može riješiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted March 4, 2019 Share Posted March 4, 2019 (edited) K+DCAN USB interface radi sa VCDS/vag.com? Edited March 4, 2019 by Ozy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Policnakvadrat1 Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 Tko mi može kodirati ključ za Vw Fox 2007 god. Ista fora kao i kod polića tog godišta imam ključ i onaj mali čip u ključu sad netko sa kabelom da mi to upari....Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoSi79 Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Na tiguanu 2019. mi ne radi mirror dip tj. suvozački retrovizor se ne spušta kada idem u rikverc...Obzirom da mi je to radilo i na golfu 5 i 7 ne mogu skužiti zašto ne radi na ovom autu...Klikao u vcds-u prema raznoraznim uputama s neta ali ne uspijevam...Da li to normalno radi na drugim tiguanima?Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Nemas to u opremi. Ili moras prebaciti prekidac za retrovizore ne desnu stranu, odnosno u stranu na kojoj zelis da se spusti Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoSi79 Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 7 hours ago, Gabre said: Nemas to u opremi. Ili moras prebaciti prekidac za retrovizore ne desnu stranu, odnosno u stranu na kojoj zelis da se spusti Ma koja oprema... Golf 5 trendline to ima... Prekidač mi je na retrovizoru desno... i sve po p.s-u ali mi ne radi... Ako ne uspijem sam riješiti morati ću pitati u ovlaštenom da vidim kaj će reći... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now