Igor_zgb Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Meni je super praona, i ono za felge je super.. samo da se ne pokvari nakon mjesec-dva kad privuce ljude ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashBack Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Meni je mrak, vec sam par puta tamo oprala auto i fakat nemam prigovora, jedino kaj je u subotu tip stao iza mene i gleda me zivcanim pogledom budes vise gotova?! Znaci ljudi moji, ako ste dosli oprati auto i ako je guzva, pa pricekajte malo!!!! :P Ja sam isto bio u sub, isto neka zenskica bila ispred mene. Al nisam imo zivcan pogled. Ja se uvijek pripremim na cekanje. Mozda si to ti bila :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purger Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 ok je praonica, meni je najveća prednost što mi je blizu i stvarno je trebalo novom zagrebu tako nešto :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Kad je bio prvi dan bila je super al su onda malo postelali omjer love i vremena pranja pa su sada bezveze. U prijevodu nis posebno naspram miramarske recimo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 meni je daleko najbolja praonica na rotoru kod city centra Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFEN Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Miramarska rula....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrva Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 U ove dane mi isti kurac na koju ga otpeljam jer ga svaka 3-4 dana za 10 kn splahnem samo da isperem sol sa njega a kad je suho donekle onda komplet pranje u praoni, nikakve četke i ine gluposti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Zajebi ti to.. Najbolja praona koju sam do sad probao je u virovitici.. Evo sad se vratio s praone i ostao ugodno iznenađen. Za 15 kn operem auto i još imam viška vode Ima aktivnu pjenu koja yebeno otapa svu prljavštinu i sranja, pa neki vrag za felge i mušice, ispiranje sa jakim mlazom, vosak i osmoznu vodu. Sve preporuke za tu praonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 meni je daleko najbolja praonica na rotoru kod city centra :thumbsup::thumbsup: definitivno!!! Ima najjaci mlaz i skida sve zivo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Miramarska rula...definitivno! No1 bez obzira na cijene i sve ostalo... Nekuzim zasto u zapruđu kad odaberem pranje stisnem onaj pistolj i nakon 10 sekundi mi prestane jaki mlaz ?! il ja nekuzim il sam glup Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 danas sam prvi put bio na praonici na savici, nisam ni znao da postoji lol uglavnom znaci lokacija dijagonalno od mcdonaldsa na krugama meni dosad najbolja praonica, odlican pritisak, prebacuje na drugi program cim stisnes gumb, nema onog cekanja pol minute lol, odlican vosak, ispiranje nekakva osmoza, ne ostaju nikakvi tragovi od kapljica, uglavnom ODLICNO jedina zamjerka je da mora ic 5kn unutra, tj mozete ubacit i po kunu, al nece radit dok bar 5kn nije tranu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Ja sam isto vidio to tek nekidan, ja mislim da je tamo prije bila ručna autopraona (da oni peru) a sad su ubacili ovo na željezo jer pretpostavljam nije dobro išlo.. Baš ću otić probat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 ja sam se razočarao u te praone. Prvo da bi dobro oprao auto trebam 30 kn kovanica. Trebam ponijet spužvu sa sobom bla bla srać kenj u prijevodu Avenue Mall -1, 50 kn i aj bok Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 danas sam prvi put bio na praonici na savici, nisam ni znao da postoji lol uglavnom znaci lokacija dijagonalno od mcdonaldsa na krugama meni dosad najbolja praonica, odlican pritisak, prebacuje na drugi program cim stisnes gumb, nema onog cekanja pol minute lol, odlican vosak, ispiranje nekakva osmoza, ne ostaju nikakvi tragovi od kapljica, uglavnom ODLICNO jedina zamjerka je da mora ic 5kn unutra, tj mozete ubacit i po kunu, al nece radit dok bar 5kn nije tranu isto to imamo i mi u karlovcu...pranje,ispiranje osmozom,vosak,program za felge.... ja prezadovoljan....za oprat twinga mi je 10 kuna cist dovoljno...:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
--BRZI-- Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Koja firma prodaje u Zg strojeve za rucnu (ala ova u Zapruđu) praonu. Trazim na Googlu i nemogu nac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Ona u sv. nedjelji... Ne mogu se sjetiti kako se zove... Nasuprot hoto vilama... edit: rebić agm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 filip00 ti se prije nekog vremena raspitivao o tome, cijene, kakvi boxovi ovo ono pa pitaj njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gin147 Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Uglavnom bio danas sa ekipom tamo i mogu reci samo najbolje o praonici ( mozda zato kaj je nova :rofl: ) al stvarno svaka cast i na hebenom mjestu je :thumbsup: ima sve i svasta sto je vec nabrojano u topicu :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 isto to imamo i mi u karlovcu...pranje,ispiranje osmozom,vosak,program za felge....ja prezadovoljan....za oprat twinga mi je 10 kuna cist dovoljno...:thumbsup: Evo da i ja pohvalim tu nasu novu praonu na dubovcu; za 25kn sam auto tako dobro oprao (ukljucujuci i taj dodatni mod za felge) da mi je cak i dosadno na kraju postalo (tj špricao sam bezveze i cekao sam da mi kredit što prije ispari ). Za razliku od one na Ilovcu gdje mi 20kn ode samo tako (mislim uspijem ja i tamo dobro oprati auto ali ovdje na Dubovcu je kredit evidentno duži). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Dajte recite koliko gore traje 5 kn...ovdje kod mene 2.5 minute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gin147 Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 špricao sam bezveze i cekao sam da mi kredit što prije ispari Ima gumb STOP :rofl: :thumbsup: ah sad me hebi stvarno nisam ni skuzio koliko je kn po min itd samo znam da sam nekih 15-17 kn siknuo sve skupa i dobro oprao auto :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Ja dolje ispod 30-35 kuna nema šanse oprati jače zaprljani (jedino tad ga perem) auto. 5 kuna od toga ide na usisavanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Koja firma prodaje u Zg strojeve za rucnu (ala ova u Zapruđu) praonu. Trazim na Googlu i nemogu nac... Mozda Szabo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Mozda Szabo. nije Szabo...on dila cetke, i automatske praone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 rebić agm u sv.nedjelji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now