Jump to content

Recommended Posts

Posted
Sa cime se moze obnoviti apsisala boja na gumbu od pojasa?

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Ak si ZG navrati pa namazemo keramiku, bude ga vratilo to .
  • Like 1
Posted

Angelwax poliranje
Fx Protect proffesional keramika
Fenice Protector zaštita kože
Angelwax h2go na staklima
......

Par slika :)

IMG_20200616_215404_382.jpg
IMG_20200616_215404_395.jpg
IMG_20200616_215404_374.jpg
IMG_20200616_215404_372.jpg
IMG_20200616_215404_375.jpg

• Like 3
Posted
7 hours ago, Exfreerider said:

Želio riješiti problem žutila i ustajalosti na Smart felgama pa probao Sonax beast

iskreno super je odradio posao ali to isto riješim za 10kn sa solnom kiselinom

daj mi reci koja je procedura sa solnom?

Posted

šta nije onda sigurnije za 10 kn po litri više s dimerom u nekom omjeru s vodom, a rezultat isti.

imao sam neki k-plus, k-classic, k-kurac za felge ne znam više je li bio iz konzuma ili kauflanda i diglo mi je lak na felgi (barem sam si ja tako zabrijao), pa ne bi baš špricao solnu po autu

moguće da je već bila načeta, ali od kada koristim valetpro bilberry sve je ok

Posted
Postoji nesto slicno ovome https://optimumcarcare.com/product/opti-seal ? da ne smeta sunce, voda, kako/na sto nanosis/brises ono no brain mackanje u 15min a wow efekt?
Takve stvari vecinom postoje samo u Americi i na Top Shopu, zato dobar dio tih američkih brendova ne zaživi u Eu zato kaj su kvalitetom par klasa ispod , ali eto, reklama .
https://ph-detailing.hr/proizvod/sonax-polymer-netshield/

Nije toliko kao optimum ali ono, malo na krpu, na element i prebrises. Amen .
Za efeket koji daje je debelo prejeftin proizvod, neki drugi brendovi bi to izgurali pod high end revolucija shit.

Ali nista ne smijes na direktnom suncu radit , prebrzo se sve susi i flekat ce .
  • Like 1
Posted
11 hours ago, gangxxxta said:

Znaci 18% i pola pola s vodom. A kako apliciras na felgu i koliko ostaviš dugo 

Kod solne nema potrebe za čekanjem da djeluje

Kako nanosiš u krug tako odmah i ispireš

solna može napraviti štetu ako predugo stoji na felgama i naravno kao i svako sredstvo ako špricaš na vruće felge

masu felgi sam oprao sa solnom tako da govorim iz iskustva

18% i mješat pola pola sa vodom govorim za kad se radi na veće količine pa čisto radi računice

inaće 9% boca nabiješ špricu i akcija

Posted
7 hours ago, brba said:

Takve stvari vecinom postoje samo u Americi i na Top Shopu, zato dobar dio tih američkih brendova ne zaživi u Eu zato kaj su kvalitetom par klasa ispod , ali eto, reklama .

Za efeket koji daje je debelo prejeftin proizvod, neki drugi brendovi bi to izgurali pod high end revolucija shit.

Ali nista ne smijes na direktnom suncu radit , prebrzo se sve susi i flekat ce .

Da li treba tretman gline prije ovog spreja?

Posted
Da li treba tretman gline prije ovog spreja?
A uvijek je bolje da ide na cisti glatki lak, bolje ce radit.
Da li ces uspjet izglinirat auto da se ne vide neki tragovi, pogotovo tamnije boje, ne znam :)
Posted
14 hours ago, brba said:

al me posra:D stvar je bila In prije 10god vjerovatno bi i ti s tim mackao?

nemam dobre slike gdje bljesti jer tinypic sve pojeo ali auto je izgledao stalno kao mokar, lak sklizak prljavstina se teze hvatala i prao se skoro samo vodom, moglo se mackati po staklima, kromu, gumi svemu nikakve tragove nije ostavljalo, i najbitnije za ljenoguze za 15min gotovo bez upiranja:)

9arr7P6.jpg

Posted
Jedan A4 u jako jako dobrom stanju, lagano uređenje interijera i neka keramika gore da malo živne boja ,[mention=574]Xman[/mention]

DSC00259.jpgDSC00261.jpgDSC00263.jpgDSC00268.jpgDSC00271.jpgDSC00273.jpgDSC00282.jpgDSC00286.jpgDSC00289.jpg
I taj mi je nesto poznat 39ca4ff1fd064b860ac5530ef3b263aa.jpg
  • Like 5

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...