Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

neki dan stiglo anti-muhe i anti-smola, uz neizostavnog bananka, stigla i špricaljka za bocu koju nisam očekivao. ne znam je li poklon ili dolazi li inače s bocom, ali niti na fotografiji, ni uz opis proizvoda je nema, tako da iako su je mogli bez pardona izostaviti - nisu. 

sitnica simbolične vrijednosti u novcu, ali velike kao znak pažnje prema kupcu.

zato, svaka čast @brba  ???

IMG-20200821-131847.jpg

Edited by Bubi
  • Like 2
Posted

izvrmula mi se kanta dasadne oje u gepeku i naravno cijela iscurila. Jelima netko da se bavi s tim da pokušam očistiti? Ili najbolje da mijenjam tapacirunge?

Posted (edited)
On 23. 08. 2020. at 16:36, brba said:

Još fasadna , odlično emoji1787.png ne znam bas da ces to uspjet rijesit . Mozda jeftinije promjenit ak mozes nac

Što kažeš jesam ga momački opravio? Sve je iscurilo iz kante i vratila se u prvobitni položaj. Čekam da mi jave jel pokriva kasko ovu pizdariju, kažu nisu dugo imali takav slučaj ?

Ili ukoliko znate nekog da ima Octaviu karavan 2016 za dijelove trebam tapacirunge i podnicu

spacer.png

Edited by Žile
  • Like 6
  • Haha 3
  • Sad 1
Posted
20 minutes ago, krule said:

e moj Žile, nije ti to Honda pa da ulijećeš u zavoj na tri kotača :D

Još sam se čudio kako lijepo leži auto, to je bilo zbog extra 125 kg za idealan balans ?

• Haha 1
Posted
Što kažeš jesam ga momački opravio? Sve je iscurilo iz kante i vratila se u prvobitni položaj. Čekam da mi jave jel pokriva kasko ovu pizdariju, kažu nisu dugo imali takav slučaj

Ili ukoliko znate nekog da ima Octaviu karavan 2016 za dijelove trebam tapacirunge i podnicu

IMG-96d1761f943f2eb395477c605b6b20d2-V.jpg
Izgleda vrlo profesionalno, svaka cast!
  • Haha 1
Posted

izgleda stvarno dobro. sad našpricaj preko toga malo plave, pa zelene, žute i crvene i imaš octaviu pitur edition ?

• Haha 1
Posted
1 hour ago, Koren said:

Btw, gumena original podnica za gepek ti je 2xx kn - mene je spasila vec, auto ne smrdi po pivi ?

Ima podnica, vidiš kako se lijepo napunila sa bojom. Samo ipak je bilo previše. Ovo sa branika i plastika sam uspio skinuti tako da dok ne otvorim gepek, izgleda kao sasvim pristojan auto ?

• Like 2
  • Haha 1
Posted

@brba ima li nade za ovaj stari kozni volan?

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Pretrazio sam ovu temu i vidio sam da si ranije hvalio 'Fenice Leather Cleaner'. Bi li to bilo primijenjivo i za ovu situaciju ili postoji nesto drugo sto bi mozda bilo bolje?

Misljenje o "homemade" cistacima, kao npr. ocat i topla voda, APC, i sl.? Mogu li oni pomoci, odnosno mozda i bitnije: postoji li opasnost da ce oni ostetiti volan?

• 3 weeks later...
Posted
[mention=122]brba[/mention] ima li nade za ovaj stari kozni volan?

QUURhjV.jpg

oH2Wrgo.jpg

ZTIgF7O.jpg

Pretrazio sam ovu temu i vidio sam da si ranije hvalio 'Fenice Leather Cleaner'. Bi li to bilo primijenjivo i za ovu situaciju ili postoji nesto drugo sto bi mozda bilo bolje?
Misljenje o "homemade" cistacima, kao npr. ocat i topla voda, APC, i sl.? Mogu li oni pomoci, odnosno mozda i bitnije: postoji li opasnost da ce oni ostetiti volan?
Sorry na kasnom odgovoru , apc i četka fina slobodno.
Omjer 1:10 i trljaj slobodno , ako.imas nema potrebe da bezveze bacas novce na novi čistač
Posted

... pozdrav... zanima me da li se moze ispolirat plastični krov u Smartu 451 jer je cijeli ispucao od sunca... a i farovima bi dobro došlo poliranje... i ma li ko u splitu da to radi mozda...

• 2 weeks later...
Posted

Sa cime se rijesiti smrada psa u autu? 

Tapecirung je dolje opran kemijski, tepisi novi, koža ociscena...kad se spuste prozori, procirkulira zrak, opet izvuce smrad odnekud?

Nemam vise ideja osim ponavljanja postupka do besvijesti?

Posted

ph15 trenutno , 15% još neko vrijeme :)

@brba što si ono preporučivao za unutrašnje plastike
Angelwax Enigma Interno ,.dresing sa dodatkom keramike . Ostavlja oem finish , mat 100/100 , doslovno.jedva vidis da je nešto namazano osim što je jako glatko i drugačije :) ne može ostaviti fleke , crte ili kaj god kog mazanja ...

Druga opcija Angelwax Angel , on je u gelu, malo više potamni plastiku i sakrije neke nepravilnosti .

https://ph-detailing.hr/proizvod/angelwax-enigma-interno-500ml/

https://www.shinefactoryburnside.ca/product/angelwax-enigma-interno-500ml/

Sa cime se rijesiti smrada psa u autu? 
Tapecirung je dolje opran kemijski, tepisi novi, koža ociscena...kad se spuste prozori, procirkulira zrak, opet izvuce smrad odnekud
Nemam vise ideja osim ponavljanja postupka do besvijesti
Ako si u ZG navrati pa ga pustimo na ozon 15-20min, možda pomogne.
  • Like 1
Posted

Da, treba mi nešto da malko osvježi/potamni. Čiste su, sve sam prošao apcom, četkicm, probao sam onaj sonax hvaljeni za unutrašnjost, chemicla guys interior nešto nešto, htio bi neku kao kremu više da malo sve obogati i da odbija prašinu malo

Budem bavio oko na te angelwax proizvode, nisam ih nikad koristio..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...