brba Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Angelwax i Chemical gays su ipak dva različita svijeta.Chemical naprave 9 dresinga za interijer i daju im ime mega super boom hyper interior dressing . Lijepi su i šareni i to ljudima prolazi , ali kvalitetom ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Top00 Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 2 hours ago, brba said: Ako si u ZG navrati pa ga pustimo na ozon 15-20min, možda pomogne. Imam na pameti, bas sam gledao webshop nekidan za obnoviti zalihe, pa bi to mogli spojiti. 14 minutes ago, brba said: Angelwax i Chemical gays su ipak dva različita svijeta. Chemical naprave 9 dresinga za interijer i daju im ime mega super boom hyper interior dressing . Lijepi su i šareni i to ljudima prolazi , ali kvalitetom ... Kakva su iskustva sa Meguiarsom? Kupio sam nesto kozmetike, paste cisto jer sam vidio da je bilo popularno neko vrijeme, ali ne znam jel do mene ili je to totalni shit (paste barem). Nikako je se rijesiti iz laka, upitne ucinkovitosti, probao sam vec na tri auta doma i izivcira se svaki put. 3M koji sam prije toga koristio mi izgleda TV u boji naspram ovog.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Meguiars je rekao bi dobar hobby brend koji radi sve i dummy proof je. Sve je dosta nježno i odradit ce solidan posao. Da ima puno boljih stvari , ima .Mora se uzet u obzir da taj meguiars u americi u walmartu košta kao tu k plus proizvodi.Paste su im zapele u prošlosti , izbacili su nove 110 i 210 ali ništa . Ultimate cut je ok nekom za hobi ručno poliranje.Angelwax sa pastama po meni tu dominira i to jako , neusporedivo za radit. To ko god proba kaze što sam do sad radio i gubio vrijeme.Šamponi su im ok i tak neke stvari.Apc im je ok ali preslab , opet, idiot proof.Natural shine protectant je ok za interijer, nekad mi je bio bolji i manje flekao.Endurance za gume odličan , najprodavaniji i najduže traje na gumama od svih dresinga. Ima laksih i dobrih za radit al endurance je dobar , nema kaj.Detaileri, quick waxevi , neloši .Serija proizvoda za kožu, po meni dosta loša , vecini dobra dok ne proba bolje.... Brend za široke masePo meni daleko najveca prevara su im novi Ceramic proizvodi , općenito sad je natpis ceramic kao nekad nano. Sve je ceramic odjednom zato kaj sad to ljudi puše .Njihov ceramic detailer, spray and rinse , je katastrofa , baš katastrofa.U odnosu na recimo Sonax spray n seal to je ono , fiat punto vs porsche gt3 rs . Ali jebiga, na meguiarsu piše ceramic i to je ceramično , kaj to točno znači nemaju pojma.Kažem , isto kao kak su se svi palili kako je nešto nano, a što je nano ? Nešto malo 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Top00 Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Tako sam i mislio, probat cemo nesto novo, tnx? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varga Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 (edited) Mali offtopic. Tko u zg popravlja ostecenja od cigarete? Kolegica je u sluzbenom autu napravila rupicu na krovnom tapecirungu. U partesu su rekli da ne rade krov. Kome odvesti da to napravi, bitno je da bude manje vidljivo. Hvala Edited September 29, 2020 by Varga Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 (edited) Da i ja pitam; da li je ikako moguće sanirati koji li je to već materijal, ovo uokolo start gumba? Onako je rasparano kao da je netko sa velikim noktima (to je samo moja teorija) tapkao uokolo start gumba pri svakom paljenju/gašenju. Edited September 29, 2020 by acmen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Top00 Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 Isprobao kemije za kozu by @brba Nije bila bas masna, pa je cleaner dosta blago mjesan, mozda 1:15. Spuzvica i meka cetka, nakon toga conditioner...stvar radi super. Nema sjaja, mekana i elasticna, kako treba biti. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 Jedno pitanje za Detailere, čime najbolje održavati mat boju?Imam na Ducatiju par crtica od stavljanja kacige na rezervaru, ima li nešto jednostavno za korištenje da eventualno ublaži to?Hvala.Poslano sa mog M2003J15SC koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 Neki mat detailer za nakon svakog pranja, a zastitit ga od tih ogrebotina malo teže.Ako hoćeš namazemo neku keramiku da ga zaštiti malo od.takvih crtica. https://ph-detailing.hr/proizvod/angelwax-luminosity-matte-qed-500ml/20% popust je trenutno na kompletan shop sa kodom ph20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 8 hours ago, brba said: Neki mat detailer za nakon svakog pranja, a zastitit ga od tih ogrebotina malo teže. Ako hoćeš namazemo neku keramiku da ga zaštiti malo od.takvih crtica.https://ph-detailing.hr/proizvod/angelwax-luminosity-matte-qed-500ml/ 20% popust je trenutno na kompletan shop sa kodom ph20 upravo kliknuo narudžbu, ali me nigdje nije pitalo za unos koda ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 upravo kliknuo narudžbu, ali me nigdje nije pitalo za unos koda Riješeno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangxxxta Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 On 19. 10. 2020. at 16:37, Top00 said: Isprobao kemije za kozu by @brba Nije bila bas masna, pa je cleaner dosta blago mjesan, mozda 1:15. Spuzvica i meka cetka, nakon toga conditioner...stvar radi super. Nema sjaja, mekana i elasticna, kako treba biti. koristim taj protector i pre zadovoljan sam. cleaner nisam iskreno isprobao. a ručnik je najbolja stvar na svijetu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar-mar Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 (edited) @brba : zanimaju me sredstva za čišćnje i održavanje kože...e sad, jel bolje uzet Angelwax combo (Heaven for Leather + Hide-Rate) ili Fenice proizvode?.. a vidim da su tu još i Globo, Sonax Profiline, FX Protect...malo sam zbunjen , pa pomozi ? Edited October 26, 2020 by dar-mar Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 Okvirno, koliko se Sonax Beast troši po pranju? Za koliko pranja bi trebala biti litra, ako su u pitanju prosječne, prosječno prljave felge? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangxxxta Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 5 hours ago, dar-mar said: @brba : zanimaju me sredstva za čišćnje i održavanje kože...e sad, jel bolje uzet Angelwax combo (Heaven for Leather + Hide-Rate) ili Fenice proizvode?.. a vidim da su tu još i Globo, Sonax Profiline, FX Protect...malo sam zbunjen , pa pomozi ? iskreno fenice je bas za kožu, angelwax imam ali to je doslovno lagano za održavat nova vozila. fenice mi se pokazao boljim Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 [mention=122]brba[/mention] : zanimaju me sredstva za čišćnje i održavanje kože...e sad, jel bolje uzet Angelwax combo (Heaven for Leather + Hide-Rate) ili Fenice proizvode?.. a vidim da su tu još i Globo, Sonax Profiline, FX Protect...malo sam zbunjen , pa pomozi Najkvalitetnija i najbolja kombinacija je Fenice cistac i protector. Protector je zbilja klasa za sebe , zaštita je brutalna za kožu a ostaje full mat i prirodan osjecaj na dodir.Drugi po meni best buy je FX Protect leather cleaner , cisti i njeguje u jednom i zbilja je dobar proizvod za tu cijenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar-mar Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Fala na odgovoru..jel mogu ja to uzet kod tebe na Trnju, da ne naručujem s weba?...da dođem jedan dan s autom da usput pogledaš stanje laka i da vidimo za neki tretman... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Naravno .Trgovina radi , ja sam vecinom u garazi al ekioa radi u trgovini , najavis mi se slobodno na 098/769-567.Ako itko dolazi samo neka napomene da je sa hraweba zbog popusta, crotuneda pardon Trnjanska cesta 41 c 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Ekipa, ako nekom treba neki restock kozmetike , FX Protect je na akciji 25 %Na sve online narudžbe i u friško otvorenoj trgovini na adresi Trnjanska cesta 41 c .https://ph-detailing.hr/product-brands/fx-protect/Ako ko ima kakvo pitanje oko proizvoda ili treba preporuku , pucajte :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Ja bi trebao poliranje farova, slozi neki termin za sljedeci tjedan i vidomo se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Ima FX nešto za čišćenje sjedala/tkanine? BTW njihov bug remover mi je odlična stvar :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Uskoro dolazi interior cleaner ready to use , zasad samo apc za mixanje kao i vecina ostalih na trzistu.Fantastičan brend za super cijenu , interior dressing , iron remover , šamponi, rukavica , waterspot remover , leather cleaner . To su mi neki njihovi favoriti , a u sljedecoj posiljci dolazi nova serija mikrofibri i svega :) Ono o čemu sam pisao , izgradnja praone i naseg malo veceg centra se blizi kraju i krece u full pogon :) Izgledat ce 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 APC imam, isto odličan i super miris ima, cistim i stan s njim ? ? ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomos222 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 kakav im je snow foam, il preporuka za neki drugi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 E da , Active foam vrh , od svih najbolje pere, cak bolje od Angelwax fastofama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now