Xman Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Čime usisati ovaj dio, jako je usko i ni najuži nastavak od usisavača ne ide unutra? Nemam ideju al sigurno netko ima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Probaj sa kistom gurnut naprijed pa posaugat...ili dva puta godišnje vadit siceve Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Kad se skupi dosta smeca, odsarafis dvije matice naprijed i podignes sjedalo. Tako sam ja bio jednom ocistioSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Ispuhat kompresorom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfa_gtv Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Ili na onaj dugi nastavak stavis neko crijevo mekano (koje sa duct tape-om spojis) i tako usisas i taj dio, znam da je "a je to" metoda ali djeluje.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vila Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 ekipa cvili mi prozor,al ono baš jako.opra san kanal dobro od gore jel, al nema pomoći. probao i sa silikonom u spreju, još gore.da otvorim panel ili postoji nekakav quick fix?Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oggy Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 On 29. 06. 2021. at 8:25, Rwd said: Pripazi ako imas neke kromirane lajsne,nemoj radit na suncu i zagrijanom limu i ne ostavljaj predugo da odstoji na autu. Zapravo nema pretjerane filozofije,hrpu puta sam prao auto/felge dimerom i uvijek bez problema.Samo pazit na omjer i nema brige. 1.9 litre vode, deci dimera, sve smučkano u onu ručnu bocu/špricu za vrt, našpricao cijeli auto, istrljao sa rukavicom, isprao na ručnoj praoni sa demineraliziranom vodom i ponovio vosak. Za sad zadovoljan, a najbolje će se vidjeti sutra na suncu. Hvala svima na savjetima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nansale Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 @brba:Vidio na FB stranici da je u ponudi ponovno dostupan za narudzbu P&S Bead Maker..neka usporedba s Angelwax Enigma (nju sam koristio do sada)...koji artikl je bolji/lošiji, dugotrajniji, koji se lakše aplicira? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 @brba mene zanima kada će opet biti u điru rasvjeta, konkretno me zanima 2x 145cm warm light Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 @brba:Vidio na FB stranici da je u ponudi ponovno dostupan za narudzbu P&S Bead Maker..neka usporedba s Angelwax Enigma (nju sam koristio do sada)...koji artikl je bolji/lošiji, dugotrajniji, koji se lakše aplicira?Moja preporuka ti je da probas novi Sonax ultra slick ceramic detailer . Fantasticno gladak i ekstremno lagan za radit. Bead maker je isto vrh , osobno bi sad trenutno birao između ta dva , mozda enigma duze traje al su ovi puno laksi za radit. Budem testirao trajnost malo [mention=122]brba[/mention] mene zanima kada će opet biti u điru rasvjeta, konkretno me zanima 2x 145cm warm lightSa tim su drame , korona ubila sve . Nema u Europi nigdje , navodno ce brzo na stanju bit opet . Ne znam kaj da ti kazem , sve ide u K , sve poskupljuje , pol stvari je nedostupno.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krule Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 @brba, imaš možda koju mini polirku za prodati? meni treba za amater use, 2-3 puta godišnje možda Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 [mention=122]brba[/mention], imaš možda koju mini polirku za prodati? meni treba za amater use, 2-3 puta godišnje moždaKaj te zanima tocno ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krule Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 1 hour ago, brba said: 3 hours ago, krule said: [mention=122]brba[/mention], imaš možda koju mini polirku za prodati? meni treba za amater use, 2-3 puta godišnje možda Kaj te zanima tocno ? https://ph-detailing.hr/proizvod/proxxon-wp-e/ ovak nekaj, rotaciona ili DA, svejedno..ali fakat mi ne treba nova jer se sigurno neće isplatiti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocky Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 ... da li je ovaj angelwax enigma aio pogodan za rucno poliranje sa vatom ili magicnom krpom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Iskreno , previse novaca za rucno poliranje sa njom a neces nista napravit . Za na ruku bolje meguiars ultimate compound ili nekaj od onih sonaxovih consumer plavih pasti jeftinijih . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McRazor Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Pozdrav, kupio sam fx interior dressing i zaboravio razrijediti sa vodom jer sam htio matt look. Sad mi se se auto sjaji ko pesja jajca i izgleda jeftino. Jel imaš kakav savjet @brba? Da li se može skinuti sa apcom pa nanijeti razrijeđeno ili da sad ostavim? Koliko često se može i treba aplicirati? Inače prezadovoljan, površine su glatke kao da sam keramiku nabacio gore. Odlično ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocky Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 On 8/7/2021 at 4:47 PM, brba said: Iskreno , previse novaca za rucno poliranje sa njom a neces nista napravit . Za na ruku bolje meguiars ultimate compound ili nekaj od onih sonaxovih consumer plavih pasti jeftinijih . ... evo uzeo sam neki od Sonaxa Perfect Finish... nadam se da je taj ok... imaš neku preporuku za spužvu za nanošenje ili je dovoljna ona vata za poliranje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Pozdrav, kupio sam fx interior dressing i zaboravio razrijediti sa vodom jer sam htio matt look. Sad mi se se auto sjaji ko pesja jajca i izgleda jeftino. Jel imaš kakav savjet [mention=122]brba[/mention]? Da li se može skinuti sa apcom pa nanijeti razrijeđeno ili da sad ostavim? Koliko često se može i treba aplicirati? Inače prezadovoljan, površine su glatke kao da sam keramiku nabacio gore. Odlično Inace se on zbilja ne sjaji , jedino ak je interijer bas jeftinija plastika. Uzmi samo mokru krpu i prebrisi, matirat ce i izgledat bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocky Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 ... kakva je procedura na nanosenje fusso voska, citam da su neki imali problema sa flekama na tamnim autima... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Procedura je ta da skoro uvijek ima fleka na tamnim, samo dal ko vidi il ne.Meni osobno je fusso precijenjen i ima daleko laksih premaza koji rade fantastično. Ali, moras ga namazat sto stanje , kad mislis da ides tanko probaj jos tanje. Mozes mrvicu i navlazit aplikator pa ces koristit jos manje voska sto bude nos bolje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Momci s cime cistiti tacho a da ga ne izgrebem?Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Fina mf krpa i voda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 Momci s cime cistiti tacho a da ga ne izgrebem?Sent from my iPhone using TapatalkJa to odradim sa antistaticnim maramicama iz Dm-a, samo lagano bez stiskanja, svu prasinu pokupi i nema ostecivanja 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocky Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 ... kakav je ovaj globov detailer za mat lakove... jel samo čisti ili je kao i nekakva zaštita? https://ph-detailing.hr/proizvod/globo-autokosmetik-mattfolie-detailer-500ml/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 ... kakav je ovaj globov detailer za mat lakove... jel samo čisti ili je kao i nekakva zaštita? https://ph-detailing.hr/proizvod/globo-autokosmetik-mattfolie-detailer-500ml/Ja mogu za Chemicalsov rec da je bomba.Sent from my HD1903 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now