Xman Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Javi kad mogu skocit do tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Odmah ga ubacio u proceduru Skroz je dobar 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Kupio si rucnik krive boje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Ručnik je genijalan ali ja ću si i manjega kupiti, ovaj je malo zeznut za hendlanje...@brba koja je dimenzija manjega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Ručnik je genijalan ali ja ću si i manjega kupiti, ovaj je malo zeznut za hendlanje...[mention=122]brba[/mention] koja je dimenzija manjega? 60x60 , manji je i meni osobno praktičniji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 60x60 , manji je i meni osobno praktičniji Hoćeš reći 60x60 je veliki a manji je manji od toga? 40x40? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Professor plush je 50x80H20 deluxe 60x60 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 čitam o trajnosi voska 6-7-9 mjeseci, ali ako pjena nije ph neutralna za vosak (znači ne 5.5 kao za kožu, nego 7-8, ako sam dobro pohvatao) može ga se isprati u 1-2 pranja. kako ću koristiti "snow foam" u lokalnoj praoni, pa tek onda svoj šampon, kako skužiti je li ta njihova pjena ok ili ne? mogu kupiti neki lakmus papir koji će mi promijeniti boju ako je pjena veće ph vrijedosti od te vosku "neutralne"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firechicken Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 čitam o trajnosi voska 6-7-9 mjeseci, ali ako pjena nije ph neutralna za vosak (znači ne 5.5 kao za kožu, nego 7-8, ako sam dobro pohvatao) može ga se isprati u 1-2 pranja. kako ću koristiti "snow foam" u lokalnoj praoni, pa tek onda svoj šampon, kako skužiti je li ta njihova pjena ok ili ne? mogu kupiti neki lakmus papir koji će mi promijeniti boju ako je pjena veće ph vrijedosti od te vosku "neutralne"?A zasto koristit njihov snow foam?Ja na praoni samo isperem dobro auto njihovom vodom od prljavstine, eventualno prije bug sprayem pospricam front i felge IronXom. Pa onda navali svojim samponom.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rwd Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 16 minutes ago, Firechicken said: A zasto koristit njihov snow foam? Ja na praoni samo isperem dobro auto njihovom vodom od prljavstine, eventualno prije bug sprayem pospricam front i felge IronXom. Pa onda navali svojim samponom.. Imaš ručni foamer,koji? Takve egzibicije su moguće jedino kad nema nikog iza tebe u redu za čekanje,znači pranje auta u vrijeme kad većina normalnih ljudi ne pere auto(kasno navečer) Što se tiče šampona na praonicama,preagresivni su i skidaju zaštite.Ne isplati se uopće stavljati vosak ako ces tamo prati auto bez ph neutralnog šampona.Isto tako i neki "bug removeri" skidaju vosak.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 zato jer ta pjena skine dosta sama, pa imam manje blata u kanti. ručni foamer je isto opcija (koji?) a ovo s redom za čekanje je živa istina, neki dan sam osjećao kako me pogledom tjeraju, umjesto da čeka u autu, tip izađe van i od 4 zauzete "kućice", on bulji u mene kako trljam po staklu. htio sam ga pitati pali li se na bradu ili škembu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rwd Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 (edited) 13 minutes ago, Bubi said: zato jer ta pjena skine dosta sama, pa imam manje blata u kanti. ručni foamer je isto opcija (koji?) a ovo s redom za čekanje je živa istina, neki dan sam osjećao kako me pogledom tjeraju, umjesto da čeka u autu, tip izađe van i od 4 zauzete "kućice", on bulji u mene kako trljam po staklu. htio sam ga pitati pali li se na bradu ili škembu 90% ljudi ubaci 15-20 kn max na pranje,ako se to uopće moze nazvati pranjem tako da kad dođe netko sa 35-40 kn u startu bude nervoza i rastu tenzije vozača koji čekaju iza tebe.Da ne govorim ako ako jos krenes spricat felge i musice u box-u sa svojim preparatima... Ja bez 35-40 kn,svojih preparata i 2 ručnika ne mogu oprati auto i kad dođem ne izlazim iz box-a minimalno 45 min ali ja idem navečer kad nikog nema iza mene i kad mogu u miru oprat. Edited February 24, 2020 by Rwd Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 (edited) Ja preparate za felge i musice naspricam prije nego sto udem u box, pa taman par minuta to odradi i spremno za pranje. I ja vecinom idem navecer jer tad mogu pimplat bez da mi netko "visi iza ramena". Edited February 24, 2020 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 U nekim autopraonama đabe i da ubacis 100kn kad je pritisak i kemija nikakva.Doma rucni foamer je top ako imas garazu gdje ti je miniwash konstantno spojen na vodu pa mozes prati kad hoces.Ja sam nadobudno kupio sve i u zadnjih 7 mjeseci oprao auto s time 2 puta.Najbrze mi je na praoni dvije kante, preparati, poslje pranja neki vosak da olaksa sljedece pranje i bok. Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rwd Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 1 hour ago, marin2405 said: U nekim autopraonama đabe i da ubacis 100kn kad je pritisak i kemija nikakva. Doma rucni foamer je top ako imas garazu gdje ti je miniwash konstantno spojen na vodu pa mozes prati kad hoces. Ja sam nadobudno kupio sve i u zadnjih 7 mjeseci oprao auto s time 2 puta. Najbrze mi je na praoni dvije kante, preparati, poslje pranja neki vosak da olaksa sljedece pranje i bok. Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Tako sam ja uzeo bosch perač i foam lance za njega pa nakon 2 pranja shvatio da kod kuce ne mogu oprat crni auto jer je voda puna kamenca.Ne pomaze apsolutno nista.Perem u hladu,vrhunski šampon,odma brisanje rucnicima i svejedno bude cijeli flekav za popizdit.Zato volim samoposluzne jer je demineralizirana voda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Manje mi je ruzan kad se ovako sjaji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Kljucno je da je i dalje ruzan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Danas sam bio prvi put u praonici na Ilovcu (Karlovac)..od @2fast neki frend cini mi se.Fakat dobra...ima 4 programa, pranje topla voda sa praskom, cetka, vosak , ispiranje.Cetku sam preskocio...ostalo odradio.Auto je na prvu izgledao fakat cist...kak je vec sumrak padao...sutra cu ujutro vidit kak je Poslano sa mog HTC Desire 12+ koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Koristi li tko ovu polirku, kakva su iskustva?Ovo je najniža cijena sto sam našao. Kad vidim ove cijene poliranja skoro pa je jeftinije kupit svoju i naucit se. Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Ta je medju najboljim, a i dok pokupujes sve živo i naučiš se, jeftinije će ti bit platit nekome Sent from my ASUS_I01WDX using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Koristi li tko ovu polirku, kakva su iskustva?Ovo je najniža cijena sto sam našao. Kad vidim ove cijene poliranja skoro pa je jeftinije kupit svoju i naucit se. Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalkhttps://ph-detailing.hr/proizvod/shinemate-ex610-6-15-dual-action/Imamo i rupes u ponudi , javi se pa složimo popust.Ako te zanima ponuda za poliranje, javi se i za to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 20 hours ago, Rain said: Kljucno je da je i dalje ruzan bar nema HDMI na zadnjem braniku: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Kratki review nakon 3000km na cesti. Išli smo na škovanje u Angelwax u Rotterdamu za najnoviju keramiku. Veliko iskustvo , strašna keramika , i pokušavanje ugovaranja braka (jos radim na tome ) Ekstra iskustvo , dokazes sebi da zaista vrijedis a opet moras imat otvoren um i prihvatit sve i upit par novih stvari. Btw. Cura radi vrhunski posao , top majstor , top ! 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 G20 u savršenoj boji i sa jako dobrom opremom Poliranje Angelwax Enigma Legacy keramika , entry level , do 18mjAngelwax Enigma Trinity na koži ( sa dodatkom keramike )Angelwax Enigma Elixir ( dresing za gume sa dodatkom keramike )Angelwax h2go na šajbama 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Poznat mi je nekako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now