Rallye VR6 Posted May 27, 2020 Share Posted May 27, 2020 ..ovo moram probati...Iznenadit ces se.Prolij samo jednu crtu i upali brisace , nevjerojatno je kako pojede masnocu.Fanta ne djeluje , probao Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted May 27, 2020 Share Posted May 27, 2020 ni sprite ne djeluje. štoviše, brisači se lijepe za šajbu. temperatura je bila -7°C godina 1997. i između 2 i 3 promila u krvi. možda smo ga prolili previše, a možda je sad nova formula Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 Cayman , full Angelwax tretman. Angelwax Enigma Genesis keramika na laku i prednjoj šajbiAngelwax Enigma Legacy na felgama i kocnicamaAngelwax Enigma Interno za interijerAngelwax Enigma Elixir na gumama 13 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruby Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 Brba, napravio narudžbu nekih stvarčica jučer jedino budeš mi reko kak najbolje koristiti Angelwax Eingma Qed (nemam keramiku) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 @Ruby 2 MF krpe , nakon pranja kad je auto suh ( nema veze ako negdje iscuri malo vode )Na krpu spricnes 2-3 šprica, namazes na element i obrises sa drugom krpom odmah.Trosi ga se jako malo, namocis krpu tek toliko da se vidi malo proizvoda po elementu kad ga mazes. Tako da iako je skuplji , troši ga se puno manje nego drugih, a sjaj , glatkoca i sve su ajme.Ima ljudi koji su potrosili pola bočice na jedan auto, samo spricali i trljali pa onda miki moj skidaj to dolje Ako imas pitanja pucaj . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvester Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Brba, gdje se točno nalazi tvoja radnja?Bio sam jučer u Kapelskoj ulici u Dubravi, kak me Google Maps dogurale ali ja nisam uspio naći tvoju radnju. Htio sam uzeti par stvar za auto. Silvester via mobile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Trnjanska cesta 41 c 098/769-567 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvester Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Damn, bio skroz na krivom mjestu. uzeo lokaciju s weba. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Sa cime se moze obnoviti apsisala boja na gumbu od pojasa? Sent from my SM-G985F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Sa cime se moze obnoviti apsisala boja na gumbu od pojasa? Sent from my SM-G985F using TapatalkAk si ZG navrati pa namazemo keramiku, bude ga vratilo to . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 Angelwax poliranjeFx Protect proffesional keramika Fenice Protector zaštita kože Angelwax h2go na staklima......Par slika 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 ima li negdje netko tko može popravit DA polirku (Meguiars) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 Želio riješiti problem žutila i ustajalosti na Smart felgama pa probao Sonax beast iskreno super je odradio posao ali to isto riješim za 10kn sa solnom kiselinom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangxxxta Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 7 hours ago, Exfreerider said: Želio riješiti problem žutila i ustajalosti na Smart felgama pa probao Sonax beast iskreno super je odradio posao ali to isto riješim za 10kn sa solnom kiselinom daj mi reci koja je procedura sa solnom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicuser Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 5 minutes ago, gangxxxta said: daj mi reci koja je procedura sa solnom? posjet lakireru kasnije ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 2 hours ago, gangxxxta said: daj mi reci koja je procedura sa solnom? Uzmes najjacu mislim da je 18% i slozis pola pola s vodom Nikad problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangxxxta Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 I kada ispireš šprica okolo, po laku plastici i chromu. Kak se s tim boriti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 8 minutes ago, gangxxxta said: I kada ispireš šprica okolo, po laku plastici i chromu. Kak se s tim boriti Pa vec si u fazi ispiranja nema problema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangxxxta Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 Znaci 18% i pola pola s vodom. A kako apliciras na felgu i koliko ostaviš dugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 šta nije onda sigurnije za 10 kn po litri više s dimerom u nekom omjeru s vodom, a rezultat isti. imao sam neki k-plus, k-classic, k-kurac za felge ne znam više je li bio iz konzuma ili kauflanda i diglo mi je lak na felgi (barem sam si ja tako zabrijao), pa ne bi baš špricao solnu po autu moguće da je već bila načeta, ali od kada koristim valetpro bilberry sve je ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangxxxta Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 Ja koristim strogo i samo sredstva specijalizirana za pranje felgi ali me zanima čisto kako po pričama dosta ditejlera koristi solnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cokolino Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 Postoji nesto slicno ovome https://optimumcarcare.com/product/opti-seal ? da ne smeta sunce, voda, kako/na sto nanosis/brises ono no brain mackanje u 15min a wow efekt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 5 hours ago, Cokolino said: Postoji nesto slicno ovome https://optimumcarcare.com/product/opti-seal ? da ne smeta sunce, voda, kako/na sto nanosis/brises ono no brain mackanje u 15min a wow efekt? Gyeon CURE 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 Postoji nesto slicno ovome https://optimumcarcare.com/product/opti-seal ? da ne smeta sunce, voda, kako/na sto nanosis/brises ono no brain mackanje u 15min a wow efekt?Takve stvari vecinom postoje samo u Americi i na Top Shopu, zato dobar dio tih američkih brendova ne zaživi u Eu zato kaj su kvalitetom par klasa ispod , ali eto, reklama . https://ph-detailing.hr/proizvod/sonax-polymer-netshield/Nije toliko kao optimum ali ono, malo na krpu, na element i prebrises. Amen .Za efeket koji daje je debelo prejeftin proizvod, neki drugi brendovi bi to izgurali pod high end revolucija shit. Ali nista ne smijes na direktnom suncu radit , prebrzo se sve susi i flekat ce . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 11 hours ago, gangxxxta said: Znaci 18% i pola pola s vodom. A kako apliciras na felgu i koliko ostaviš dugo Kod solne nema potrebe za čekanjem da djeluje Kako nanosiš u krug tako odmah i ispireš solna može napraviti štetu ako predugo stoji na felgama i naravno kao i svako sredstvo ako špricaš na vruće felge masu felgi sam oprao sa solnom tako da govorim iz iskustva 18% i mješat pola pola sa vodom govorim za kad se radi na veće količine pa čisto radi računice inaće 9% boca nabiješ špricu i akcija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now