Jump to content

Recommended Posts

Posted

niti jednom,zašto bi rastavljo motor koji ne dimi ne štuca radi normalno i još tome to je VW ,pitaj mikija nek ti objasni FAO VE :P

• Replies 94
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

Tcode: zasto ti to mislis je bas tako? Sto mora bit slozen motor sa svim novim da bi ga se moglo stisnut?

Dario: jesi bio na stazi prije ili poslije novog motora?:lol:

Posted
Narucene svjecice, ulje mobil 5w50.

Gs- Otocac, stara cesta 19 min od Ine u Gs do Ine u Otoccu, Karlobag -Gs 21 min. Karlobag - Baske ostarije 8 min auto sealt leon Fr cca 260 ks

Je li odnosi na Peak Life ili Rally Formula??

Posted
Tcode: zasto ti to mislis je bas tako? Sto mora bit slozen motor sa svim novim da bi ga se moglo stisnut?

oba :D

xxxxxxx

Posted

Nije stvar novog, nego za veću snagu trebaš veće tolerancije. Jednostavno se sve više grije i materijali se više šire, pa zbog toga trebaš ostaviti veći prostor između - toleranciju da ne bi istisnuo svo ulje iz ležaja i imao kontakt metal o metal.

Posted

Aha, sad je jasnije.. al nije bas da se 2.0 tfsi raspadaju ko kokice..tuniraji se masovno i ocito nes trpe..

Al staza je svakako druga stvar.. samo sto nitko od nas i da ode na stazu ne ide pun gas..

Posted
niti jednom,zašto bi rastavljo motor koji ne dimi ne štuca radi normalno i još tome to je VW ,pitaj mikija nek ti objasni FAO VE :P

Ma kaj bi gledao ležajeve, lakše je cijeli motor zamijenit, jel :P. Ne kuži ti se deda u ništa mlađe od 30 godina :D.

Posted

Pa ne bi bilo loše pogledat leteće u kakvom su stanju.

Ulje, gradacija koju preporuča proizvođač, dokle god su stock tolerancije.

Posted
Pa ne bi bilo loše pogledat leteće u kakvom su stanju.

Ulje, gradacija koju preporuča proizvođač, dokle god su stock tolerancije.

To najbolje kod izmjene ulja vidit.. :) Sad si me samo zabrinuo bezveze.. :D

Posted

BTW Kevin ti auto nikad nisi upalio na temp. manjoj od 10 stupnjeva pa bolje da ne daješ savjete, čovjek živi u Gospiću :lol:

govoris kao da me poznajes... :lol:

btw nedjelim savjete nego pisem sto koristim..

• 3 weeks later...
Posted

Da ja malo bumpam temu..

Cujem da su u servisu poceli tocit 5w40 ulje umjesto dosadasnjeg 5w30, jer su skuzili da piju ovaj 5w30 dosta..

Jel to tako il?:D

Posted
Gdje narucujete bkr7-8eix?

Jel ih direkt stavljate u motor ili podesavate razmak prije?

ja sam stavljo direkt ,nikakvih problema

Posted

pošto ja osluškivam svaki mogući zvuk.. :D dal se vama na tfsi sad kad je ovako hladno čuje lagano kvrckanje, kao da se npr. čuju hidropodizači?

i remen tračni malo kao da se čuje dok se ne ugrije, jel to normalno? jer ja na dizelu ništa nisam čuo osim roktanja i malo zamašnjaka kad je hladno.. :D

jer ne vozim auto sad, nego samo upalim da odradi na leru 15-20 min..

Posted
cvili prvu min samo ako je ispod 0 ostao dugo vani ,kad je u garazi onda ne

Nije da cvili ko golf 2, nego onako lagano dok se ne ugrije.. ma nije to nis.. paranoja.. :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...