DaracRS Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 (edited) 110 i 140ks motori su isti,170ks je drukčiji jer ima te balanse na radilici,veči turbo,dizne i CR pumpu. Razlika je 110 i 140 ta što 110ks ima mali kuplung (228mm) a 140 i 170 imaju 240mm i naravno 6 gang getribu. 1.6 CR 75,90 i 105ks su isti u šeraf po pitanju svega samo je razlika u mapi (PROVJERENO). 110 se da nasvirat isto na 180+ks kao i 140 ali na 110 bude kuplung klizao pa treba rješiti nešto po tom pitanju. Edited January 25, 2015 by DaracRS Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Kaj si nabrijan,lijepo pitam po kojim kriterijima se smatra da je motor isti.Motor od 110 i 170 ks nisu isti kao ni onaj od 140 ks,imaju dosta zajedničkih dijelova no nisu ISTI. To nije filozofiranje ni kompliciranje,to su činjenice. Po tvom načinu razmišljanja i G V GTI i ED30 imaju ISTE motore Ti nisi mogao lijepo odgovoriti kao dečki? GTI i GTI ED30 imaju isti turbo, iste injektore, isti IC? 2,0 TDI 110 i 140 imaju. Mislim da si fulao usporedbu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Radim ja dizele ako nije prevelika guzva. Ali necu ovako napamet, nego na valjcima. eto problem rijesen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Fire sto ti pricas? Revo je isti i u sloveniji, hrvatskoj, rumunjskoj itd.. Tako da ne pricaj gluposti.. Revo i Hed nemaju veze jedno s drugim sto se tice mapa.. kome ne pase kod elmina ima u sloveniji.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 I opet se razvila nauka oko chipanja 1,9/2,0TDI......a mapa skoro da ima i na tisku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Pa da, to cipas di ti je jeftinije i gotovo.. ja bi otisao drndaku eto.. @buby: naravno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 I opet se razvila nauka oko chipanja 1,9/2,0TDI......a mapa skoro da ima i na tisku E bas.....m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoka RS Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Kaj si nabrijan,lijepo pitam po kojim kriterijima se smatra da je motor isti.Motor od 110 i 170 ks nisu isti kao ni onaj od 140 ks,imaju dosta zajedničkih dijelova no nisu ISTI. To nije filozofiranje ni kompliciranje,to su činjenice. Po tvom načinu razmišljanja i G V GTI i ED30 imaju ISTE motore Ti nisi mogao lijepo odgovoriti kao dečki? sta se uzrujavas...on zna da je isti jer mu je tu neko to napisao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoka RS Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Opet zapocinjes filozofiranje i kompliciranje. Znaci ISTI motor, turbo, ic, dize, sve. Ne vjerujem da ti moramo objasnjavati rijec ISTI. Daj procitaj kaj je Uros napisao, pa vidi kaj znaci isti motor. Edit: Uros me prestigao. koliko si motora takvih otvorio da znas da su bas isti isti?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 500.......... Isto tolko kolko ih je i Ammut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoka RS Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 znaci niti jedan..haha.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Gdje sam ja rekao da sam mehanicar? X puta ovdje prozvakano za te 2,0 TDI motore, ali ocito treba jos. Slobodno onda komplicirajte dalje za chipanje 2,0 TDI motora. Ionako nema dosta tema o tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoka RS Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 imaju nesto slicnoga..ali niti problizno nisu isti...ali 175ks izdrzi bez problema.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 U mk6 nadalje su CR motori, prije toga su bili PD, pa nije bas isto. Tj i nije bas prozvakana tema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 GTI i GTI ED30 imaju isti turbo, iste injektore, isti IC? 2,0 TDI 110 i 140 imaju.Mislim da si fulao usporedbu. bogami nemaju isti turbo ,a ni injektore :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 dex radije se ti drzi twinga a ne tu nekih edicija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 bogami nemaju isti turbo ,a ni injektore :lol: Niste ti i sven dobro skuzili.. On je htio rec da gti i ed30 nisu isti, dok 110/140 dizel jesu, jel mogu sa mapom imat istu snagu.. sad neke sitnice su nebitne kad u globalu na isto konja idu, i voze se.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 (edited) Niste ti i sven dobro skuzili..On je htio rec da gti i ed30 nisu isti, dok 110/140 dizel jesu, jel mogu sa mapom imat istu snagu.. sad neke sitnice su nebitne kad u globalu na isto konja idu, i voze se.. Tocno to. Treba samo bolje procitati moj post, ali Dariu je bitnije da mene ispravlja nego da bolje procita. Edited January 25, 2015 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Tocno to. Treba samo bolje procitati moj post, ali Dariu je bitnije da mene ispravlja nego da bolje procita. yep ti si mi glavna okupacija u zivotu btj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Hahahah.. aj se malo pokacite.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 yep ti si mi glavna okupacija u zivotu btj Bome kolko cujem da seres iza mojih leđa izgleda da jesam, ali to ovdje nije bitno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Bome kolko cujem da seres iza mojih leđa izgleda da jesam, ali to ovdje nije bitno. ponavljam JEDINA SI MI OKUPACIJA U ZIVOTU ,ne prode minuta da ne pomislim o tebi i samo tebi Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 ponavljam JEDINA SI MI OKUPACIJA U ZIVOTU ,ne prode minuta da ne pomislim o tebi i samo tebi :thumbsup: ................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 ponavljam JEDINA SI MI OKUPACIJA U ZIVOTU ,ne prode minuta da ne pomislim o tebi i samo tebi Pederčino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoka RS Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Fire sto ti pricas? Revo je isti i u sloveniji, hrvatskoj, rumunjskoj itd.. Tako da ne pricaj gluposti.. Revo i Hed nemaju veze jedno s drugim sto se tice mapa.. kome ne pase kod elmina ima u sloveniji..[ da fire..sta pricas ti....revo je isti svugdje..:doh:... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now