Jump to content

Zimske gume

Recommended Posts

Koja je razlika između TS850 i TS830P? Cijenom su mi nekih 150 kn razlike za cijeli komplet. Al nigdje ne mogu nać test TS830P , a skuplji je i dosta drugačije šare od TS850.

Problem je da nema TS850 u dimenziji 205/60/16. Pretpostavljam da nije neka drama ak stavim 205/55/16, samo da mi ne bi policija srala ili kasko ak se nedajbože razbijem?

Mislim da češ sam nać na odgovor kad postavim pitanje.

Usporedi TS830 i TS830p. Drugačija šara i dostupna veća dimenzija sa P.

TS830 i p modeli su stariji nego TS850. A sada gledaj kakav je TS850p.

Koja je razlika između TS850 i TS830P? Cijenom su mi nekih 150 kn razlike za cijeli komplet. Al nigdje ne mogu nać test TS830P , a skuplji je i dosta drugačije šare od TS850.

Problem je da nema TS850 u dimenziji 205/60/16. Pretpostavljam da nije neka drama ak stavim 205/55/16, samo da mi ne bi policija srala ili kasko ak se nedajbože razbijem?

Ma nikakva, uzeo obicnu ili P svejedno ti je, P je za teža vozila sa puno konja .... kao high performance nesto u tom stilu .... neces vidjet razliku

Uzeo TS830 ili TS850 ... nemres pogrijesiti

Jeste stavili zimulje? Kad stavljate?

3 dana prije 15.11. Već je temperatura 12 do 17.

Ma nikakva, uzeo obicnu ili P svejedno ti je, P je za teža vozila sa puno konja .... kao high performance nesto u tom stilu .... neces vidjet razliku

Uzeo TS830 ili TS850 ... nemres pogrijesiti

Prevedeno sporčka dimenzija

vidim da dosta kupujete Nokian

dal se isplati istovarit dosta više love za Conti za ta 3mj ?

meni u 195 50 15 najjeftiniji Conti koji sam našao je 530kn komad, a Nokian u Vulkalu 380kn... jedini problemčić je index brzine T

može tko nabavit povoljnije ili nešto drugo preporučit?

vidim da dosta kupujete Nokian

dal se isplati istovarit dosta više love za Conti za ta 3mj ?

meni u 195 50 15 najjeftiniji Conti koji sam našao je 530kn komad, a Nokian u Vulkalu 380kn... jedini problemčić je index brzine T

može tko nabavit povoljnije ili nešto drugo preporučit?

Kakvih 3mj? 5mj trenutno.

Ma nije problem index brzine T. Di češ voziti iznad 190? Nokian D4 je dobra i bolja od Michelina A5.

Inače u AutoHrvatskoj je 20% na gume ako plaćate karticama ZABA-e (maestro, mastercard)

Tak da TS850 ispada nekih 600kn u 205/55/16

Jesi siguran? Webshop kaze 750kn.

I ja sam imao takvo razmiljsnjanje pa sam ih zvao i nema nikakvog popusta, tj. cijena po kojoj prodaju je webshop cijena neovisno o kartici koju imas...20% actually ide na vulkanizerske usluge

Kakvih 3mj? 5mj trenutno.

Ma nije problem index brzine T. Di češ voziti iznad 190? Nokian D4 je dobra i bolja od Michelina A5.

a neću ih odmah montirat, još 2-3 tjedna mislim da bez brige mogu vozit na ljetnima

a bolje da ima bolji index, ne škodi. koliko vidim D4 nema u mojoj dimenziji, samo D3

http://www.vulkal.hr/nokian-195-50-r15-wr-d3-82t

i nema TS850 nego TS800, isto T index

http://www.vulkal.hr/continental-19550-r15-winterconact-ts800-82t

msporis tih 20% se obračunava na koju cijenu?

568kn je komad u mojoj dimenziji TS800 preko weba, a redovna 757. e sad ako je na web cijenu 20% onda je dobra cijena

edit: tnx Jambo, ne moram ja zvat :thumbsup:

to su mi najjače fore, dignu cijenu u nebo i stave akciju za web i s tim su skuplji od ostalih. bitno da je "akcija" :)

Edited by JosipZG

Jesi siguran? Webshop kaze 750kn.

I ja sam imao takvo razmiljsnjanje pa sam ih zvao i nema nikakvog popusta, tj. cijena po kojoj prodaju je webshop cijena neovisno o kartici koju imas...20% actually ide na vulkanizerske usluge

O8ZHKM0.jpg

Ne znam kako ovo tumačiti nego da je popust i na gume.

EDIT: Jedino što nisam znao da je razlika u cijeni između web-a i dućana. Onda vjerojatno ide na dućanske cijene, pa ispadne tu negdje. Ako je tako onda im je to čisti bullshit od akcije.

Edited by msporis

O8ZHKM0.jpg

Ne znam kako ovo tumačiti nego da je popust i na gume.

EDIT: Jedino što nisam znao da je razlika u cijeni između web-a i dućana. Onda vjerojatno ide na dućanske cijene, pa ispadne tu negdje. Ako je tako onda im je to čisti bullshit od akcije.

Ma to navlakusa mislim...

Mrvicu je cijena bila manja nego kod vulkala za ts850 u 15''...al 20% ne

Ja sam tak popust dobio preko multipluscarda pa sam odmah drugi dan zvao kad ono banana...470kn kao i na webshopu...u vulkalu 490

• 2 weeks later...
Ma to navlakusa mislim...

Mrvicu je cijena bila manja nego kod vulkala za ts850 u 15''...al 20% ne

Ja sam tak popust dobio preko multipluscarda pa sam odmah drugi dan zvao kad ono banana...470kn kao i na webshopu...u vulkalu 490

popust ide i na uslugu i na gume

A ja taman pokupio danas continental ts850, valjda bude dobar

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...