Jump to content

Recommended Posts

Posted
Fulao sam gore, mislio sam da je ASYM 3. Na nju sam mislio. I da, nemrem u Sloveniju sa potvrdom. :lol:

Ti imas Dunlop gore? Budem uzeo GY pa mozemo usporedni test napraviti. :lol:

Od te tri ja bi isto GY ASY3... Mozda CSC6, ali koliko vidim nekako ih jos nema u prodaji...

Posted

Dunlop Sportmaxx nikad više nebum stavil...dok je nova guma sve super...kad prođe pol ripne počne bit UŽASNO bučna guma i skliže se na sve strane

Posted
Sto preporucate, Passat karavan?

GY 235/45 R17 F1 ASYMMETRIC 3 94Y

DUNLOP 235/45 R17 SP MAXX RT 102,84 €

CONTINENTAL 235/45 R17 SC-5 110,20 €

Ja sam na gore spomenutom Dunlopu. GY Asymmetric više ne uzimam nakon one tvorničke greške (koja nije samo bila na mojim gumama) koja me koštala para i skoro glave. Također trošim dimenziju 235/45/17.

Posted (edited)
Dunlop Sportmaxx nikad više nebum stavil...dok je nova guma sve super...kad prođe pol ripne počne bit UŽASNO bučna guma i skliže se na sve strane

ako pričamo o Mazdi, kriva guma al skroz, treba ti bridgestone, nesto japansko.. :)

Je li je netko imao Bridgestone RE070? Kakve su?

standardna na wrx sti na nekim tržištima, navodno prejebena guma.. to si kod slovenca vidio?

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Edited by Raptor6767
Posted
ako pričamo o Mazdi, kriva guma al skroz, treba ti bridgestone, nesto japansko.. :)

Tu sam ja dilemu imao kad sam za Hondu kupovao. Conti najbolji, ali nekako mi je neprirodno to na japanca stavljati... na kraju sam ipak pregrizao :D

Posted (edited)
Je li je netko imao Bridgestone RE070? Kakve su?

SVE OSTALO JE DREK.

A sad, boli me kifla kaj drugi misle i testiraju.

Edited by Raptor6767
Posted

standardna na wrx sti na nekim tržištima, navodno prejebena guma.. to si kod slovenca vidio?

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Nije na Mazdi...na Accordu sam imo Dunlop...sad šogi ima na A4 B8 2.0 TDI isto Dunlop 19 cola gume...to buči ko da se lageri raspadaju...

S Bridgestoneom imam dobra iskustva , to je guma koja drži cestu dok već žice vire...ali ne želim ih više na daily driveru jer su izrazito tvrde uglavnom zbog jakih bočnica...

Imam na Mazdi trenutno Toyo T1-Sport gume koje sam dobio s autom i sasvim sam zadovoljan...i Conti WinterContact TS 830P zimske kojima sam oduševljen u svakom pogledu...

Posted
Naručene Dunlop sportmaxx gt 275/30 r21 za 234,00€/kom. Sigurno ne mogu trajati kraće od CSC5

Ja ih vozio u 275/30/20 na bekiju, bile perfektne. Samo su mene kostale 4400kn 2kom za kes...

Posted
Ja ih vozio u 275/30/20 na bekiju, bile perfektne. Samo su mene kostale 4400kn 2kom za kes...

Ovo je cijena s računom.

Posted
Nije na Mazdi...na Accordu sam imo Dunlop...sad šogi ima na A4 B8 2.0 TDI isto Dunlop 19 cola gume...to buči ko da se lageri raspadaju...

S Bridgestoneom imam dobra iskustva , to je guma koja drži cestu dok već žice vire...ali ne želim ih više na daily driveru jer su izrazito tvrde uglavnom zbog jakih bočnica...

Imam na Mazdi trenutno Toyo T1-Sport gume koje sam dobio s autom i sasvim sam zadovoljan...i Conti WinterContact TS 830P zimske kojima sam oduševljen u svakom pogledu...

Čudno, tebi jedino bučne a svima nisu bučne.

Posted (edited)
Čudno, tebi jedino bučne a svima nisu bučne.

To mi je davno za Dunlop Koloper reko kad sam bio na montaži kod njega, sve je super dok su one relativno nove i dobre...trebaš čut kak se čuje to sad u A4 od šogija u 255 profilu...

Ne znam samo da li je razlika između RT, GT, itd..modela

Edited by dar-mar
Posted

275/30R20 97Y XL Azenis FK 453 Falken - 1449kn/kom, koliko vidim, ostala još 2kom. ;)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...