Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni si zadnjih par godina čudo toga napravio. Čak si mi složio i BB turbinu, u vrijeme kada su svi trubili da se to ne može. Svakako preporuka za tebe i posao koji napraviš, mislim da ti nema ravnog na ovim prostorima.

Posted

Jedan jedini za turbine .

Rijetko koga mogu preporučiti sa 100% sigurnošću da će posao biti kak treba. Toliko puta sam se opekao sa tim preporukama, majstorima i slično. Ali kad god netko pita za turbo, Kimi. Baš zato jer si uvijek napravio kak treba i točno po dogovoru.

Respekt! :)

Posted
  J.J said:
Koliko ti je novi turbo za Golf ED30?

Ja ne prodajem nove turbine.

Mogu jedino sloziti "novu" turbinu sa starim ispusnim i usisnim kucistem.

Znaci, nova osovina, novi kompresor, novo centralno kuciste, novi seal plate i novi set lezajeva, karika i dihtunga.

Posted
  Alfaludak said:
jel mi mozes ispitati gt2876?

radi, ali je bila na losem motoru sa nikakvim povratom ulja i bez restriktora

Mogu sve.:)

Malo bedasto zvuci, ali stvarno je tako.

Posted

Hvala svima na pohvalama.

Oprema koju imam je vrh vrhova i sto je najbitnije, znam se njome sluziti.

Cijene su nekima mozda previsoke, ali kad bi vidjeli kakvu kvalitetu robe/dijelova koristim i vidjeli nacin na koji radim taj posao , vjerujem da bi im sve bilo jasno.

Oglasnik je pun "repariranih" turbina koje su slagane zbrda-zdola sa nekvalitetnim kineskim dijelovima.

Kad se takva turbina pokvari i vlasnik ju odnese reklamirati, najcesce dobije odgovor da je nesto drugo uzrok a ne lose slozena turbina.

Vidio sam svasta slozeno od strane konkurencije, i mogu reci da ima solidno slozenih turbina, ali ima i takvog smeća da je za nevjerovati.

Kod mene se ne spara na dijelovima i ne postoji, ...........mozda ce biti dobro.

Da ne pricam o balansima (certifikatima) konkurencije koje sam kontrolirao na svom stroju.

Neki su clanovi bili prisutni kada sam kontrolirao balans i vidjeli iz prve ruke.

Posted
  KIMI_1.8T said:
Ja ne prodajem nove turbine.

Mogu jedino sloziti "novu" turbinu sa starim ispusnim i usisnim kucistem.

Znaci, nova osovina, novi kompresor, novo centralno kuciste, novi seal plate i novi set lezajeva, karika i dihtunga.

Ok, thnx na info...mislim da ce i to igrati...

• 1 month later...
Posted

Nije da planiram baš sutra to raditi, ali čisto da znam može li se nešto iskombinirati na turbu od 116d, 2.0 motor, F20/F21 šasija?

http://bmwfans.info/parts-catalog/F21/Europe/116d-N47N/L-N/nov2012/browse/engine/turbo_charger_with_lubrication/

Taj turbo je manji ali puuno skuplji od onog sa 120d koji je na 184ks. Pretpostavljam da je VNT i naravno twin scroll pa zato puni iz lera valjda. 120d ima zato klapne u usisnoj, a 116d nema.

Nemam na žalost pojma koja je oznaka turba.

Posted
  Mario_S3 said:
Nije da planiram baš sutra to raditi, ali čisto da znam može li se nešto iskombinirati na turbu od 116d, 2.0 motor, F20/F21 šasija?

http://bmwfans.info/parts-catalog/F21/Europe/116d-N47N/L-N/nov2012/browse/engine/turbo_charger_with_lubrication/

Taj turbo je manji ali puuno skuplji od onog sa 120d koji je na 184ks. Pretpostavljam da je VNT i naravno twin scroll pa zato puni iz lera valjda. 120d ima zato klapne u usisnoj, a 116d nema.

Nemam na žalost pojma koja je oznaka turba.

Nemoze. Turbina je IHI i za njih je veliki problem s dijelovima.

• 2 months later...
Posted

Isto pitanje ko i mario, samo novi motor b47 sa 150 ks... Turbo upgrade ili nesto drugo za povecanje? Moze li ostalo izdrzati vise od 190ks (automatik, 8 brzina)...?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...