Jump to content

Recommended Posts

Posted
Sve je to nevozno preko 350ks

Bas sam maloprije pricao o tome sa Reneom... I je i nije... Sa pravom elektronikom ogranicis boost po brzinama... Naravno bilo bi bolje da je straznji pogon ili 4X4...

Posted
Laksa su, cvrsca su, imaju "tanje" tijelo pa su lopatice duze sto omogucuje da "grabe" vise zraka prilikom usisa i sto je jako bitno, balans je gotovo savrsen ako je i osovina slicnih karakteristika.

To i za dizele? Pa kaj meni to nisj stavio kad vec nisi htio hybrid neki napravit :)

Posted
Bas sam maloprije pricao o tome sa Reneom... I je i nije... Sa pravom elektronikom ogranicis boost po brzinama... Naravno bilo bi bolje da je straznji pogon ili 4X4...

Ja bi se slozio sa klosarom, ogranicis ovo ono, ali u praksi to je tu negdje plafon za prednji pogons tim da ak je losija cesta ili malo mokro onda je banana i to...

Posted
Ja bi se slozio sa klosarom, ogranicis ovo ono, ali u praksi to je tu negdje plafon za prednji pogons tim da ak je losija cesta ili malo mokro onda je banana i to...

Ma apsolutno, zato sam i napisao da bi bilo bolje da je straznji pogon ili 4x4... Ovo sve ostalo je kompromis...

Posted

Probaj moj za 400 pa reci dali je nevozno

Posted
To je normalno jer karika ima zazor i kroz nju prolazi zrak. Prolazi i ulje na novoj turbini kad iu okrenes na kompresorsku/ ispusnu stranu i pustis da tako stoji neko vrijeme.

Ovo pvo mogu napraviti. To je klasicna reparacija s novim lezajevima i karikama i kosta 1500 kn.

e to me je zanimalo, sad sam siguran ako prodimi, tnx na info

Posted
9062434b495a16f996cb6fda6b170b79.jpg

Imas li ovo slucajno? G8 je oznaka pozicije.

Zubi koji idu na osovinu su se pojeli pa ima lufta, puz je dobar

Sa kojeg to auta

Ima od 3.0 tdi audi

Posted
Nemam, ali cu uskoro imati sve dijelove za reparaciju tih aktuatora i moci reprogramirati poziciju na onima koji su kompatibilni.

Odlicno. Kad ces imat to cca?

Posted (edited)

Ja imam taj aktuator od 2.7 tdi ako nekome treba....

@Kimi 1.8t: daj reci kaj se da napravit sa mojim turbom GTB 1756 VK da dobijem jos ks....usisni kompresor billet ovo ono i kolko love? Tnx

Edited by DaracRS
Posted
Ja imam taj aktuator od 2.7 tdi ako nekome treba....

@Kimi 1.8t: daj reci kaj se da napravit sa mojim turbom GTB 1756 VK da dobijem jos ks....usisni kompresor billet ovo ono i kolko love? Tnx

Drugi turbo, nemozes stalvjati samo veci kompresor a ostaviti ispusni dio isti.

Posted
Drugi turbo, nemozes stalvjati samo veci kompresor a ostaviti ispusni dio isti.

Dal se na dizelima mjenja usisni i ispusni, ili samo usisni dio?

Posted
Sto se dobije tocno i je li primjenjivo i za dizelase?:)

Dobijes manju tezinu (bolji/brzi spool), vecu kolicinu zraka (vecu snagu). Naravno, cvrstoca je veca i mogu podnijeti veca opterecenja/tlakove.

Naravno da je primjenjivo na dizele.

Trenutno imam samo za GT2260 jer je ta turbina najzanimljivija onima koji vade max snage iz 1.9 - 2.0 motora.

Posted
Dobijes manju tezinu (bolji/brzi spool), vecu kolicinu zraka (vecu snagu). Naravno, cvrstoca je veca i mogu podnijeti veca opterecenja/tlakove.

Naravno da je primjenjivo na dizele.

Trenutno imam samo za GT2260 jer je ta turbina najzanimljivija onima koji vade max snage iz 1.9 - 2.0 motora.

I koliki je dobitak glede spoola i snage recimo na 2.0tdi sa navedenom turbinom i istom takvom modificiranom? Ima neki graf (ili na nekom drugom dizelu)?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...