Jump to content

Turbo servis Miki

klosar

Recommended Posts

Meni si zadnjih par godina čudo toga napravio. Čak si mi složio i BB turbinu, u vrijeme kada su svi trubili da se to ne može. Svakako preporuka za tebe i posao koji napraviš, mislim da ti nema ravnog na ovim prostorima.

Jedan jedini za turbine .

Rijetko koga mogu preporučiti sa 100% sigurnošću da će posao biti kak treba. Toliko puta sam se opekao sa tim preporukama, majstorima i slično. Ali kad god netko pita za turbo, Kimi. Baš zato jer si uvijek napravio kak treba i točno po dogovoru.

Respekt! :)

Koliko ti je novi turbo za Golf ED30?

Ja ne prodajem nove turbine.

Mogu jedino sloziti "novu" turbinu sa starim ispusnim i usisnim kucistem.

Znaci, nova osovina, novi kompresor, novo centralno kuciste, novi seal plate i novi set lezajeva, karika i dihtunga.

Hvala svima na pohvalama.

Oprema koju imam je vrh vrhova i sto je najbitnije, znam se njome sluziti.

Cijene su nekima mozda previsoke, ali kad bi vidjeli kakvu kvalitetu robe/dijelova koristim i vidjeli nacin na koji radim taj posao , vjerujem da bi im sve bilo jasno.

Oglasnik je pun "repariranih" turbina koje su slagane zbrda-zdola sa nekvalitetnim kineskim dijelovima.

Kad se takva turbina pokvari i vlasnik ju odnese reklamirati, najcesce dobije odgovor da je nesto drugo uzrok a ne lose slozena turbina.

Vidio sam svasta slozeno od strane konkurencije, i mogu reci da ima solidno slozenih turbina, ali ima i takvog smeća da je za nevjerovati.

Kod mene se ne spara na dijelovima i ne postoji, ...........mozda ce biti dobro.

Da ne pricam o balansima (certifikatima) konkurencije koje sam kontrolirao na svom stroju.

Neki su clanovi bili prisutni kada sam kontrolirao balans i vidjeli iz prve ruke.

Ja ne prodajem nove turbine.

Mogu jedino sloziti "novu" turbinu sa starim ispusnim i usisnim kucistem.

Znaci, nova osovina, novi kompresor, novo centralno kuciste, novi seal plate i novi set lezajeva, karika i dihtunga.

Ok, thnx na info...mislim da ce i to igrati...

• 1 month later...

Nije da planiram baš sutra to raditi, ali čisto da znam može li se nešto iskombinirati na turbu od 116d, 2.0 motor, F20/F21 šasija?

http://bmwfans.info/parts-catalog/F21/Europe/116d-N47N/L-N/nov2012/browse/engine/turbo_charger_with_lubrication/

Taj turbo je manji ali puuno skuplji od onog sa 120d koji je na 184ks. Pretpostavljam da je VNT i naravno twin scroll pa zato puni iz lera valjda. 120d ima zato klapne u usisnoj, a 116d nema.

Nemam na žalost pojma koja je oznaka turba.

Nije da planiram baš sutra to raditi, ali čisto da znam može li se nešto iskombinirati na turbu od 116d, 2.0 motor, F20/F21 šasija?

http://bmwfans.info/parts-catalog/F21/Europe/116d-N47N/L-N/nov2012/browse/engine/turbo_charger_with_lubrication/

Taj turbo je manji ali puuno skuplji od onog sa 120d koji je na 184ks. Pretpostavljam da je VNT i naravno twin scroll pa zato puni iz lera valjda. 120d ima zato klapne u usisnoj, a 116d nema.

Nemam na žalost pojma koja je oznaka turba.

Nemoze. Turbina je IHI i za njih je veliki problem s dijelovima.

• 2 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...