Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni je baš dobra, meni je 4. koja je svima super bila najlošija u sezoni. Previše isforsirano to kak je loše kad je unscripted i dosadno sve skupa.

Posted
38 minutes ago, tigar_87 said:

Zašto?

Cijela epizoda mi je bila dosadna. Od Mayovog testa UP-a, goste da ne komentiram, do preisforsiranog dijela sa Imprezom (gledam ih vec 15ak godina pa znam Clarksona) al mi je valjda po prvi puta isao na kurac...

Posted

nisu vise spontani uopce, sve je skriptirano i nauceno napamet. Izgledaju kao neka tv sapunica sa naucenim dijalozima napamet. Pogotovo ono u studiju. Cak se kuzi i kad citaju sa blesimetra.

Posted

Previše analizirate, ja sam se uvijek čudio ljudima koji se ne znaju opustiti se uz film nego traže pogreške, promjene frizure među kadrovima i sl. Nakon cijelog dana na poslu hoću da mi je smješno, jbe mi se jel spontano ili su se prije dogovorili tko će šta napraviti.

• Like 4
Posted

Nema tu velike analize..to je zabavni show od sat i kusur i to je to...Vec sam naveo gore koliko dugo ih gledam, ako budu trajali,gledat cu ih i dalje...Al u petak je valjda prvi puta doslo do toga da ne pogledam do kraja...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...