Jump to content

Recommended Posts

Posted

napokon smo vidjeli P1, LaFerrari i 918 kak se spada uz njihov humor.. meni dovoljno... (ajd, scena sa ubijanjem gostiju je malo too much, ali ostalo ok)

slažem se, malo prešareno ali ima dobrih kadrova iz zraka sa dronom, ne kužim taj humor sa ubijanjem gostiju, ali sve u svemu vrlo gledljivo.

Posted
slažem se, malo prešareno ali ima dobrih kadrova iz zraka sa dronom, ne kužim taj humor sa ubijanjem gostiju, ali sve u svemu vrlo gledljivo.

morali su nešto drugačije napraviti da ih ovi iz top geara nebi tužili haha :D

Posted

rekao bi da su sa ovim "ubijanjem" išli podilazit amerima

novi "stig" je za poslat ga preko bare slobodnim stilom

sve ostalo je standarno dobro

vidi se da su se fino potrudili, posebno onaj početak

Posted

Sa samim uvodom je Jeremija fino pljucnuo prema BBC-u...It's gonna be a bright sunshine day

Emisija standardno dobra, dobrog humora i kao što BM veli da su stali na ubijanju prvog gosta bilo bi super...

Posted

meni jako dobra epizoda samo bi radje da je test vozac kao stari Stig, i bit ce bolje ako budu Amere poznate zvali u studio na razgovor umjesto da ih ubijaju :D

Posted
Dobri su dečki ali ovo ubijanje gostiju mi je bilo malo too much

Monty Pyton...stariji članovi će skužiti...ismijavaju amerikance na najjače i zato ču ih i dalje pratiti...

Odlična epizoda, ugodnih 1:10h.

Posted

Upravo pogledao. Odlicni!

Uopce nije bitan sadrzaj, da li je scenarij slican TGu ili ne. Mislim da je stvar u voditeljima :)

A sada znamo zasto je Clarkson dignuo kucu u zrak pred par mjeseci ha ha ha

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...