Vex Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 standardno isti, na što smo se i navikli i zato su nam i dragi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Logican nastavak Top geara, nisam imao dojam da gledam neku kao drugu emisiju. Po meni Top gear su drugom postavom nema smisla uz ovo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Meni su super rasplakao sam se kad je clarksonu poceo bjezat p1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaX Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 napokon smo vidjeli P1, LaFerrari i 918 kak se spada uz njihov humor.. meni dovoljno... (ajd, scena sa ubijanjem gostiju je malo too much, ali ostalo ok) slažem se, malo prešareno ali ima dobrih kadrova iz zraka sa dronom, ne kužim taj humor sa ubijanjem gostiju, ali sve u svemu vrlo gledljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 1080 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vex Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 slažem se, malo prešareno ali ima dobrih kadrova iz zraka sa dronom, ne kužim taj humor sa ubijanjem gostiju, ali sve u svemu vrlo gledljivo. morali su nešto drugačije napraviti da ih ovi iz top geara nebi tužili haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Meni bi bilo fora da je ostalo na prvom koji je pljusnuo, ovo poslje je vec bilo pretjerano... Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 rekao bi da su sa ovim "ubijanjem" išli podilazit amerima novi "stig" je za poslat ga preko bare slobodnim stilom sve ostalo je standarno dobro vidi se da su se fino potrudili, posebno onaj početak Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Sa samim uvodom je Jeremija fino pljucnuo prema BBC-u...It's gonna be a bright sunshine day Emisija standardno dobra, dobrog humora i kao što BM veli da su stali na ubijanju prvog gosta bilo bi super... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 mjenjaju test vozaca ,jer u jednoj najavnoj sceni je bio stari stig koji je vozio mercedes po stazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Dobri su dečki ali ovo ubijanje gostiju mi je bilo malo too much Link to comment Share on other sites More sharing options...
ante_st Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 dobar prvi ovo s gostima malo blesavo i kakvo prcanje feraria (a obozavam taj auto vise od ova dva) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gringo Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Odlično. Ali onaj dio di kaže da zbog toga što su na internetu mogu prostačit je odlično. Osjeti se izostanak euro cenzure. Pozitivno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Ne vidim podlogu za ikakvu negativnu kritiku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maticCRO Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 meni jako dobra epizoda samo bi radje da je test vozac kao stari Stig, i bit ce bolje ako budu Amere poznate zvali u studio na razgovor umjesto da ih ubijaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 I ja danas pogledao. Super su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Dobri su dečki ali ovo ubijanje gostiju mi je bilo malo too much Monty Pyton...stariji članovi će skužiti...ismijavaju amerikance na najjače i zato ču ih i dalje pratiti... Odlična epizoda, ugodnih 1:10h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Na youtubeu samo neki loš rip... Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 na kodiju, exodus addon se moze gledat, nije super slika al gledljivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 pogledao danas u miru, uvod odlican, radnja vec videna. ali sve u svemu ko da i dalje gledam top gear. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Bas to, sve sta nisu smjeli imati zbog bbc copyright nema uopce utjecaja da emisija ne bude ista kao i prije Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 na kodiju, exodus addon se moze gledat, nije super slika al gledljivo HD je na Kodiju. Uglavnom, slika sasvim dobra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Odlicni su.. Svaka cast.. A ovaj dernek u pustinji mi je j..en Sent from Nokia 3310 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Upravo pogledao. Odlicni! Uopce nije bitan sadrzaj, da li je scenarij slican TGu ili ne. Mislim da je stvar u voditeljima A sada znamo zasto je Clarkson dignuo kucu u zrak pred par mjeseci ha ha ha Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 HD je na Kodiju. Uglavnom, slika sasvim dobra. pise HD al meni na exodusu nije hd nit blizu. to je ono rip ali da moze se pogledat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now