Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 20. 10. 2018. at 13:37, HrSupra said:
Jel ide to sta Dex?

Poslano sa mog MI 8 SE koristeći Tapatalk

Ide. Pogotovo iza 100. S mjesta je naravno borba sa prenosom na cestu.
S time da treba uzet u obzir da auto ima 1800 kg.
Posted
  On 20. 10. 2018. at 15:13, HrSupra said:
Pitam jer znam da je bila prica prije na forumu da auto ne ide dobro.

Poslano sa mog MI 8 SE koristeći Tapatalk

Ako ces ikad biti neki petak navecer u Zg, javi se, dodi na Billu, pa ce te provozati ;)
Taman poslije mozemo neku cugu popit.
Auto je bas zdrav bez ikakvih musica i bas ide.
Posted (edited)
  On 20. 09. 2018. at 9:10, Hic said:

8f7a9b3b5652e7cd55600164e50ceadd.jpg

Jet ski engine dyno ready!

Expand  

Da sam ovo vidio na cesti pomislio bih da je netko složio urednu tračnu pilu za drva piliti. 

Ima li gdje više informacije o ovom projektu?

On 21. 09. 2018. at 22:37, Hic said:

Uzeli smo jedan transaxle auto, i napravili dyno za jetski motore.

Imamo za 2019 24 motora za napraviti i mapirati, kompletne sa elektronikom i nekako moramo mapirati a da nije na vodi. Ovo je najefikasnije, a da radi za yamahu, kawasaki i webera.

Imamo getribu od dizela, jaku, najjcu :)

I kuplung, te gas i hladjenje, tako da nema frke.

Sad testni motor ima SVE senzore, od egt-a i lambde i emapa po cilindru, knocka itd, te uskoro i czlinder pressure, pa mozemo svaki paket napraviti gotovo savrseno.

Dobili smo konacno i WPC i mozemo i to raditi in-house.

Expand  

Cool projekt! Svaka čast!  

Edited by Zeljko_M
Posted

A Fabiu 1.9tdi 130, jel mogu dobit 100ks jos?

Btw.zadavit cu vas obojicu za one zice, iscuriti ce mi mozak vec od okretaja i temperature

Posted

A,.... jel ti znas napraviti custom mapu na autu sa duplo jacom  turbinom, tri puta vecim injektorima , dva puta vecim intercoolerom, dva puta vecim ispuhom, ..dva , ....tri, .....puta vecim,........................... necim ?

Pitam, ............da ti dopeljam jednog od svojih Golfova slovima .....JEDAN da vise skinemo tu famu o tvom znanju i tvom  mapiranju???

Reci kada, gdje i koji od njih ti odgovara, ....atmo benzinac, turbo benzinac  ili turbo ......diesel????

Opremu imas koliko vidimo, .........vrhunsku, a i po pisanju, ..........znanja i iskustva, .......pa bi sve ostalo trebalo biti, .............. "piece of cake" .

A nakon tebe, odem kod Muhe na isti tretman i sve to nakon obojice snimim sa G-.tachom ili necim slicnim da vidimo tvoje ili Muhine sposobnosti ili ......nesposobnosti. Sta kazes ? Ili ti je "ispod casti" kao sto si pricao prije 15 godina , napraviti software za takvo "smece" kao sto je Golf slovima JEDAN.

• Haha 2
Posted

Platis 1000€, i ides poslije kamo zelis, mozes i na mars. Toliko kosta custom tuning. Snimas i slikas besplatno koliko god hoces uz mjerenje ili bez njega.

Piece of cake, kao sto rekoh. Osim, ako nije na OBD, ne radim, ni tebi ni nikome, opreme nemam, a ni zivaca.

Evo, sve znas.

A u medjuvremenu, ljudi placaju i odlaze zadovoljni. Evo jednog primjera od danas, 760ks, sa pocetnih 680, isti boost, sve isto.

KLADIM SE DA ZNAS TKO JE OVO

Njemu sam dobar, haltech u smece i #emtron for the winners!

25snzwj.jpg

2cqirs8.jpg

• Like 4
Posted

Nema problema, ................platim 1000 Eura i ako si me prevario ti meni platis j1000 eura?

A kako radis sve ove fensi smensi aute koje  postas? Oni se ne programiraju preko "OBD-a"? 

Posted

Obd ili bdm.

Vw ima ono 44pinsko govno koje ne odlemljujem
Ni za 5000€, vrlo jednostavno.

Evo ovako je radjen AMG:

ipv7h3.jpg

• Like 1
Posted

Naravno da znam ciji je to auto. Makar, ne kuzim sta bi ti (ili bilo tko drugi) njemu na kraju sezone trebao? Ma, i na pocetku!

BTW, kad napises neki post onda ga napisi do kraja, .......bez editiranja.

BTW2, kako onda mapiras sve one Audi-e ako je VW govno, posto je to ista VAG grupacija?

Ne kuzim ovo 44-pinsko govno????

Moji se svi auti mapiraju preko OBD-a bez ikakvog lemljenja i sl. 

Posted
  On 23. 10. 2018. at 20:01, Hic said:

Obd ili bdm.

Vw ima ono 44pinsko govno koje ne odlemljujem
Ni za 5000€, vrlo jednostavno.

Evo ovako je radjen AMG:

ipv7h3.jpg

Expand  

A u cemu bi trebala biti razlika?

U tome sto se spajas na pinove direktno u racunalo??

Pa to se tako radi vec godinama na autima koji nemaju externi prikljucak za mapiranje.

Posted
  On 23. 10. 2018. at 20:08, KIMI_1.8T said:
Naravno da znam ciji je to auto. Makar, ne kuzim sta bi ti (ili bilo tko drugi) njemu na kraju sezone trebao? Ma, i na pocetku!
BTW, kad napises neki post onda ga napisi do kraja, .......bez editiranja.
BTW2, kako onda mapiras sve one Audi-e ako je VW govno, posto je to ista VAG grupacija?
Ne kuzim ovo 44-pinsko govno????
Moji se svi auti mapiraju preko OBD-a bez ikakvog lemljenja i sl. 

Preko obd-a nije nikakav problem. Stari vw, 98-2000, imaju neke ecu-e koji nejdu preko obd-a, evo jedan primjer tu je clan nas Silvio H, gdje jednostavno nemam izbora osim lemljenja po ecu-u, a to ne radim.

Na kraju sezone, nakon uspjesnog ad-hoc tuniranja na buzetu, covjek je dosao da dogovori sezonu 2019, da se sadasnji motor profi tunira na pravim valjcima, ne na zaletnom aka. akceleracijskom govnu, i da mu se slozi knock kontrola (sto je svjetsko govno na haltechu, plakao je danas kad je vidio kako to ima rjesena bolje i naprednija tehnolohija), te da dogovori obradu dijelova za novi 2019 motor, koju sada nudim.

Eto to. Samo to.
  On 23. 10. 2018. at 20:15, KIMI_1.8T said:
A u cemu bi trebala biti razlika?
U tome sto se spajas na pinove direktno u racunalo??
Pa to se tako radi vec godinama na autima koji nemaju externi prikljucak za mapiranje.

Cuj, ako znas, sto mene jebes, napravi si sam. Neka ti netko drugi objasnjava razliku izmedju BDM-a i fizickog vadjenja 44 pinskog cipa, za sto je potreban hot aitlr station, i zivci i programiralica, a ja NECU gubiti ni vrijeme ni zivce na te aute. Ima lijepih, novih, naprednijih i jacih automobila. Sa manje problema.
Posted (edited)

Ne postoje "neki".

Od EDC 15 na dalje, svi se programiraju preko OBD-a.

Sto se pak Schagerla tice, to bi kod nas jedino Muha znao odraditi, i to bez ikoga sa strane kome se salju logovi pa se to opet korigira i, ....... pretace i pretace i pretace..............................................................i nikada ne valja.

Tako rade u REVO-u i nikad za custom setup ne naprave dobro.

Edited by KIMI_1.8T

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...