Rain Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 o jebote zivot, ne mogu vjerovat da si spao na mapiranje talijanskih drla 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 6 hours ago, ND4SPD said: Kaj se snage tice, nije jedini atmosferac koji ima manje od deklariranog... I pored toga ima direktno ubrizgavanje, ne bi bio prvi sa "carbon build up-om", koji takodjer uzrokuje smanjenje snage... ma mislim da ovdje je problem sto valjci ne valjaju, pa pokazuju manje, bolji su oni u stali sto broje jednoroge... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gin147 Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 10 hours ago, Hic said: Naravno, pa tek onda tuning. Brijem da ce ga auspuh i tuning vratiti barem na tvornickih 620. Ovaj auspuh je Lastovcic...da nisam vidio, ne bi vjerovao. Na takvom autu!!! Sto mi samo dokazuje da je trava uvijek zelenija kod nas. A ne kod susjeda. Isssss.................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted February 15, 2018 Author Share Posted February 15, 2018 Subaru upravo zavrsen: 240, sa wrx-ovim turbom na 0.9bara. Super kutija! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted February 16, 2018 Author Share Posted February 16, 2018 Isssss....................................Evo da ne mislis da izmisljamo....ja bi rekao, sramota, ali sve je to Ferrari... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Vjerojatno od nekog fiata, mozda im je od regate ostalo djelova pa iskoriste 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Boga ti dragog ... ovo nije moguce Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Zato postoji aftermarket Kaj bi mi delali da sve iz tvornice izađe dobro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Nemozes mi reci da iz porscheove stale nesto ovako moze izaci...........i da netko tko kupuje ferrari ide na tuning jako su rijetki 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Zato postoji aftermarket Kaj bi mi delali da sve iz tvornice izađe dobro Pa to i je aftermarket Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 (edited) 6 minutes ago, robert said: Nemozes mi reci da iz porscheove stale nesto ovako moze izaci...........i da netko tko kupuje ferrari ide na tuning jako su rijetki eto, još više potvrđuješ tezu da se Ferrari vlasnik neće saginjat i zagledavat auspuh a i ne bi rekao da je cveće uvijek zelenije na drugoj strani btw, kad ide mapiranje sa novim komponentama? Edited February 16, 2018 by IgoRR Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Neznam ali ako je ovo oem auspuh nemogu vjerovati jer na niti jednom ivecu nije ovako socijalno napravljeno.........kriminal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mille Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 31 minutes ago, robert said: Neznam ali ako je ovo oem auspuh nemogu vjerovati jer na niti jednom ivecu nije ovako socijalno napravljeno.........kriminal Ovo je original , nikad dirano. 50000 km , prvi vlasnik 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Just now, Mille said: Ovo je original , nikad dirano. 50000 km , prvi vlasnik kriminal Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Ferrari je jebeno brz sklopljen fuš koji dreči, što pojavom, što ispuhom. Nisam u poziciji da razmišljam o autu takvog kalibra, ali mislim da je Porsche tu najbolje sklopljen i da je najveća pažnja posvećena kvaliteti.Kad vidim ove varove i konstrukciju prednjeg branika na autu tog cjenovnog kalibra.... Ni na ogradi ne prolazi, a kamoli na autu koji košta kao odličan stan u centru grada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 To je mila majka, f430 je projekt slagan u garazi. Ispod lima, naravnoOvoga smo bojali u bijelo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted February 16, 2018 Author Share Posted February 16, 2018 A porsche je isto govno, samo ljudi rade mit. Toliko jada kao na Turbo S nisam vidio na Kii. Ali jebiga.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gin147 Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 7 hours ago, Mille said: Ovo je original , nikad dirano. 50000 km , prvi vlasnik Pa da ne vjerujes jbt... i to kaj Robert kaze .. na tomosu iz 89' je zdraviji spuh danas neg ovo kaj je hic posliko. Bas show... pa kakvo je podvozje tog doticnog nije valjda u istoj fazi.. cudo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 treba ovu sliku poslati zajedno sa @Mille proizvodom nazad u tvornicu... mozda pocnu od njega kupovati auspuhe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted February 16, 2018 Author Share Posted February 16, 2018 E vis’ ideje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Dok ima ekipe koja kupuje s takvim auspuhom nema zima... Priča prodaje proizvod, jebeš kvalitetu. Ko iphone... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 neka napravi istu plocicu samo ovo gdje pise Arvin "Merkator" neka stavi svoju firmu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 pa cekaj malo, jel ovo onda, Lastovcic ispuh ili original ferrari? Jer je gor episano da Ferrari ima na sebi Lastovcic... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Zasto bi ferrari kupivao od milleta???? Mille kosta par tisuca eura a ferrari ovo kupi za max 200 eura i jebe mu se Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 (edited) 31 minutes ago, robert said: Zasto bi ferrari kupivao od milleta???? Mille kosta par tisuca eura a ferrari ovo kupi za max 200 eura i jebe mu se Ma znam, samo zajebavam... Ja sam jednom narucio jedan "poznati auspuh" mislim da je australijska firma ako se dobro sjecam... doslo sve, a ono made in china... lol Dok recimo kad narucis made in Japan = Tomei je kvaliteta vrhunska kao da je Mille radio... 38 minutes ago, Gabre said: pa cekaj malo, jel ovo onda, Lastovcic ispuh ili original ferrari? Jer je gor episano da Ferrari ima na sebi Lastovcic... ? sarkasticno - talijanski lastovcic - usporeduje kvalitetu varova etc... Edited February 16, 2018 by dcrnic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now