Jump to content

THP Solutions

Hic

Recommended Posts

6 hours ago, ND4SPD said:

Kaj se snage tice, nije jedini atmosferac koji ima manje od deklariranog... I pored toga ima direktno ubrizgavanje, ne bi bio prvi sa "carbon build up-om", koji takodjer uzrokuje smanjenje snage...

ma mislim da ovdje je problem sto valjci ne valjaju, pa pokazuju manje, bolji su oni u stali sto broje jednoroge... 

10 hours ago, Hic said:

Naravno, pa tek onda tuning. Brijem da ce ga auspuh i tuning vratiti barem na tvornickih 620. Ovaj auspuh je Lastovcic...da nisam vidio, ne bi vjerovao. Na takvom autu!!!

Sto mi samo dokazuje da je trava uvijek zelenija kod nas. A ne kod susjeda.

Isssss....................................

6 minutes ago, robert said:

Nemozes mi reci da iz porscheove stale nesto ovako moze izaci...........i da netko tko kupuje ferrari ide na tuning jako su rijetki

eto, još više potvrđuješ tezu da se Ferrari vlasnik neće saginjat i zagledavat auspuh :lol:

a i ne bi rekao da je cveće uvijek zelenije na drugoj strani :D

btw, kad ide mapiranje sa novim komponentama? :)

Edited by IgoRR

Ferrari je jebeno brz sklopljen fuš koji dreči, što pojavom, što ispuhom. Nisam u poziciji da razmišljam o autu takvog kalibra, ali mislim da je Porsche tu najbolje sklopljen i da je najveća pažnja posvećena kvaliteti.

Kad vidim ove varove i konstrukciju prednjeg branika na autu tog cjenovnog kalibra.... Ni na ogradi ne prolazi, a kamoli na autu koji košta kao odličan stan u centru grada.

dd1e72f5c9190d3fab9084c210be2027.jpg

7 hours ago, Mille said:

Ovo je original , nikad dirano.  50000 km , prvi vlasnik 

Pa da ne vjerujes jbt... i to kaj Robert kaze .. na tomosu iz 89' je zdraviji spuh danas neg ovo kaj je hic posliko.

Bas show... pa kakvo je podvozje tog doticnog nije valjda u istoj fazi.. cudo.

31 minutes ago, robert said:

Zasto bi ferrari kupivao od milleta????

Mille kosta par tisuca eura a ferrari ovo kupi za max 200 eura i jebe mu se

Ma znam, samo zajebavam... Ja sam jednom narucio jedan "poznati auspuh" mislim da je australijska firma ako se dobro sjecam... doslo sve, a ono made in china... lol

Dok recimo kad narucis made in Japan = Tomei je kvaliteta vrhunska kao da je Mille radio... 

38 minutes ago, Gabre said:

pa cekaj malo, jel ovo onda, Lastovcic ispuh ili original ferrari?  Jer je gor episano da Ferrari ima na sebi Lastovcic... ?

sarkasticno - talijanski lastovcic - usporeduje kvalitetu varova etc... 

Edited by dcrnic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...