Coupe VD Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 Ide li druga (tvoja) struja u Megane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted September 18, 2019 Author Share Posted September 18, 2019 Naravno, pa ovo je uzas i sad to svi znaju. I dash:Jer “ovo” je tako zastarjelo i koma: 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted September 19, 2019 Author Share Posted September 19, 2019 Nesto za Alfiste180->230 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 To je pretpostavljam sa DPF-om, kat-om i svim loncima. Tvoje procjene Pi x oko kolko bi više mogla izgurat da se počupa ekologija i da je otvoren usis/ispuh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 22 minutes ago, IgoRR said: To je pretpostavljam sa DPF-om, kat-om i svim loncima. Tvoje procjene Pi x oko kolko bi više mogla izgurat da se počupa ekologija i da je otvoren usis/ispuh? Nebi se htio mješati u hicov posao...ali mislim da kod najnovijih Diesela.....dobitci nisu nešto bajni skidanjem dpf-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 Svak je majstor svog posla Turbo sa te Giulie je dost popularan u alfa svijetu za swapanje a navodi se da turbo kao može isfurat 250+ konja...Moje mišljenje je da je na "max safe" mapi max 240,Pa se dovodimo do toga da neki pričaju a neki stvarno mapiraju pa me zanima mišljenje Btw kolko je momenta imala ova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 Just now, IgoRR said: Svak je majstor svog posla Turbo sa te Giulie je dost popularan u alfa svijetu za swapanje a navodi se da turbo kao može isfurat 250+ konja... Moje mišljenje je da je na "max safe" mapi max 240, Pa se dovodimo do toga da neki pričaju a neki stvarno mapiraju pa me zanima mišljenje Btw kolko je momenta imala ova? Pa koja je razlika između 230 i 240 ks u stvarnom svijetu na cesti ? skidati dpf...cupati lonce za 10 ks to ocu reci ne isplati se...…….. Htio sam reći na najnovijim dizelima pogotovo gdje ide addblue da je dpf dosta protočan i ne radi tako probleme Hic je tuner ja nisam...ja samo pišem šta sam čuo...da dobitci nisu neki...…. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 Na Giuliji se to definitivno ne isplati a vjerojatno bi najviše dobio odaziv na gas, viška 10ks teško primjetit. Primarno pričam za swap gdje se taj turbo stavlja na full otvorene aute (147/156/GT) i da se dobiva prek 250 konja kaj nisam baš ziher da ide... EDIT: radi se o gtd1752vklr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 Pa evo, dovoljan je dobitak da GTD manual sasvim lijepo u 3. i 4. brzini prolazi GTD sa dsg-om, oba remap, jedan kod Sedoxa sa dpf a drugi THP bez.Ocigledno nije o glavu al je itekako vidljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 Pa evo, dovoljan je dobitak da GTD manual sasvim lijepo u 3. i 4. brzini prolazi GTD sa dsg-om, oba remap, jedan kod Sedoxa sa dpf a drugi THP bez.Ocigledno nije o glavu al je itekako vidljivo. Sedox-ov bi trebao biti "slabiji" jer je generička mapa upucana. Custom je svakako uvijek bolja opcija.Imam Sedox na autu i rado bih custom, siguran sam da bi se izvuklo jos 20-ak ks da ga se dobro izlogira i onda podesi ali starac ima 215000 km sada i neda mi se igrati s tim, never touch running system Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 Dpf na novom autu naravno da neće pokazati neke gubitke...ali na autu od 200tkm, je već druga priča... Gledao sam dyno na jednoj superbici 190ks...mislim da je jedva 170ks izbacila...nakon vađenja dpf-a, čišćenja opet pokazuje +190ks 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klosar Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 A ja imam primjer GTD sa generickom mapom da mazne Custom 5 duzina 70-200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pedja Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 Ja imam iskustva (vlastito) da mi je "genericka" mapa bolja od "custom" mape. Mislim da sve (oba nacina tuninga) najvise ovise od tuneru. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 A te genericke su kao lose? Pa zar svaki auto koji izlazi sa teake ide na mapiranje? Kada platis "softversko povecanje snage" u ovlastenom dileru onda dolazi Joza u manduri, stavlja najlon na sic, volan i mjenjac pa vadi lapac pa mapira auto na cesti ili samo ubaci nesto za sto tvornica odn diler daje garanciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 A te genericke su kao lose? Pa zar svaki auto koji izlazi sa teake ide na mapiranje? Kada platis "softversko povecanje snage" u ovlastenom dileru onda dolazi Joza u manduri, stavlja najlon na sic, volan i mjenjac pa vadi lapac pa mapira auto na cesti ili samo ubaci nesto za sto tvornica odn diler daje garanciju?Nisu loše nego moraju biti dobre za 357486 takvih vozila s tim motorom...da na svima budu ok i da se nista ne dogodi a opet da stranka bude zadovoljna.Dakle, nije maksimum sto određeni X auto vlasnika Y može dati. Isto kao i tvornička mapa. Ista za sva vozila. Da je svaki auto na traci majstor Joža mapirao posebno i izvukao maksimum onda Sedox/SM/Citius/Tibor i svi drugi čip tjuneri nikad nebi imali posla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 A ja imam primjer GTD sa generickom mapom da mazne Custom 5 duzina 70-200Imao sam Revo na gtd-u pa mogu iz prve ruke reci kako je bilo. Svi znaju da nisam bio zadovoljan s njom. Custom mapa je cija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klosar Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 10 minutes ago, Xman said: Imao sam Revo na gtd-u pa mogu iz prve ruke reci kako je bilo. Svi znaju da nisam bio zadovoljan s njom. Custom mapa je cija? Nije bitno. Znaci ima vise raznih primjera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 Imao sam Revo na gtd-u pa mogu iz prve ruke reci kako je bilo. Svi znaju da nisam bio zadovoljan s njom. Custom mapa je cija? Ako se ne varam bila je "preagresivna" i ubijala ti dpf...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 Ako se ne varam bila je "preagresivna" i ubijala ti dpf...?Ne, auto je štucao na određenom broju okretaja. Znaci dajes gas i osjetis kako trzne i onda krene dalje. To se jasno vidjelo i na grafu na valjcima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 Ja kao jednu prednost custom u odnosu na genericku vidim npr. kod dizela da mogu doci u THp ili kod Ruscica i reći da ne zelim da auto dimi. Ok, naravno da necu imati max snagu koju se moze dobiti ali ima jos dosta ekipe alergicne na kovitlanje crnog dima iza auta i radije bi 200 ks bez dima nego 250 s dimom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 11 hours ago, IgoRR said: Tvoje procjene Pi x oko kolko bi više mogla izgurat da se počupa ekologija i da je otvoren usis/ispuh? BR-Performance kaze cca. 10 KS i 20 Nm dobitak bez DPF-a. Za toliko malo razlike se ne isplati micati DPF, tako da IMHO, ali ja bi ga micao jedino ako je zastopan/pokvaren... Ne znam kakvo je stanje sa GPF filterima i nekim jacim turbo-benzincima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted September 22, 2019 Author Share Posted September 22, 2019 Ajde maperi, malo mira A5 2.0tdi 190->232hp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruscic Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 Ajde maperi, malo mira A5 2.0tdi 190->232hp U mene takvi motor 180->221 izmjereno Poslano sa mog S60 koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted September 22, 2019 Author Share Posted September 22, 2019 Ovaj 5200km, mozda zato, mjeren je 195 hladan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted September 23, 2019 Author Share Posted September 23, 2019 Jedan momak sa foruma 225d 224->270 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now