Jump to content

Lakiranje i lakireri u HR - zajednička tema, iskustva, savjeti, radovi

Recommended Posts

• 3 months later...
Posted
Netko dobar u Velikoj Gorici ili bližoj okolici?....

Kakvi su u Neostaru u Zubaku?..

Scitarjevo, Grbac, 400kn/el., termo

• 6 months later...
Posted

vidim da nema bas tu puno srece sa moderatorima..no dobro ja cu prebacit..

....ugl. agonija broj 1234...ne borijm vise kolko se jebem sa ovim kretenima....posto sam preuzeo stvari u svoje ruke da to zavrsim jer je auto u fileru i zelim da je sto prije pripremljen i spreman za komoru.....deselio se to da mi je reko peder da ga nece lakirat..te nakon mukotrpnog jebanja/natezanja s tim idiotima znaci za druge da znaju o kom se radi AUTO LIMARIJA DAMPINI spali smo na to da ja moram nac drugu opciju...cijeli dan zovem ljude i dogovaram i pokušavam nesto dogovoirti..no svi su zauzeti i govore mi tek 1,2 mjesec pa kao zadnju pomoc mozda ima ko tu nekog slobodnog da se moze uhvatiti posla i primiti auto sutra !

ovo je zadnje sta je napravljeno..i auto tak stoji..:mad:

01196075131754268078.jpg

82543768650546767107.jpg

66212204784753049832.jpg

30646726669305380191.jpg

03597518468006760867.jpg

70999754633800877924.jpg

te sad u nedelju sam popizdio i kreno sam odradit detalje koje nije i poslozio limariju odprilike da vidim kak se sve poklapa...

00061458805393812478.jpg

Posted

decki hvala...no da napišem ukratko..jako je nezgodno vrijeme u kojem mi se ovo desilo jer dosta ekipe je prebukirano ili moze auto tek preuzet i pocet radit u 1,2 mjesecu..stoga sam trazio nekoga ko moze auto preuzet odma i primit se posla pošto je u fileru nije bas pogodno da stoji negdje vani i ceka red pod vlagom...tako da nakraju sam ipak uspio dogovoriti i rijesiti problem uz pomoc Vas tu,pogotovo Ivone (hvala ti još jednom)....i kaj rec mali ide u srijedu u nove ruke za dalje vas obavijestim o stanju itd...prema rijecima covjeka bude mozda gotov do kraja 12...šta je i presudilo jer mi je vec pun kurac cekanja tako da se nadam ulaskom u novu godinu sa polakiranom pilom..

hvala još jednom svima na prijedlozima/pomoci ovo smo brzo rijesili...svaka cast ljudi :notworthy::thumbsup:

Posted

Keep us updated!

Kad vidiš čovjeka da ide niz ulicu i svađa se sam sa sobom, znaš da ima posla sa limarima i lakirerima :)

Posted (edited)
Je, ali to nije tema, imaš "Gej is not okay", pa trpaj fotke tamo. :D

Jesam. Neka kolega malo baci oko, mozda i on ode tamo napraviti limariju :D

On topic: Kako je sa Javor & sin? Prebukiran isto?

Jesi pitao kod Iviceka u Leskovcu? Kod njega smo prije dosta vremena radili nas Volvo V40 i odradio je vrhunski.

http://www.mojkvart.hr/Zagreb/Lucko/Autoservis-automehanicar-autolimar-autolakirer/AUTO-M-i-D

Edited by _DEX_
Posted
Jesam. Neka kolega malo baci oko, mozda i on ode tamo napraviti limariju :D

Ja se spremam radit drugu bubu kroz par mjeseci, ali ne zbog želje da upoznam kćer.... :D

Posted
Ja se spremam radit drugu bubu kroz par mjeseci, ali ne zbog želje da upoznam kćer.... :D

Kaj ti je zena iza leđa dok tipkas po forumu? :D:P

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...