acmen Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 Ne već samo vanjski. Druga je cijena za baš komplet felgu.
Srele_St Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 Meni je rub poliran i naravno nakon popravljanja istoga nije mogao dobiti onaj sjajni poliš kakav se dobije kod strojne obrade znači onaj finiš sjaj u milijun onih štrafna. Ali OK to mi je napomenuto odmah prije posla i s time sam se pomirio. Da sam baš znao da će odstupati baš tako odmah bih u startu sve u istu boju. No ponavljam to nije nedostatak već jednostavo moje drugačije očekivanje. Ponavljam to ne uzimam toliko za minus jerbo mi je prije radova bilo objašnjeno da neće biti kao original i s time sam se pomirio. Rub uistinu i jest poliran ali rezultat je više kao neki alu uzorak te da sam znao da to bude baš tako ispalo definitivno bih se odlučio sve u istu boju tim više što ću navesti u sljedećem odlomku. Prvo i najbitnije, pošto je rub poliran dakle druge boje od ostatka, loše je markirao odvajanje ruba i ostatka. Na mjestima je ta razlika veća negdje je manja, kuži se recimo na dijelovima da ima praznog hoda tj. međuprostora koji nije u nijednoj boji. Negdje je savršeno pogodio, negdje lošije a negdje pak katastrofalno. Drugo fulao je totalno nijansu jer je rekao da se to sve skenira pa se dobije identična boja, antracit u originalu, koju on naravno nije pogodio. Ali OK bio me zvao isti dan da mi objasni situaciju te da li da ide na tamniju nijansicu ili pak svijetliju ja rekoh radije onda svijetliju. Rekao je da se razlika gotovo pa neće ni vidjeti no eto konačan rezultat totalno neočekivan. Ne kažem da je loša boja, ne kaže da mi se ne sviđa ali nije ono što sam očekivao. U međuvremenu se navikao pa ajde nije ni to toliki minus. Opet vezano za nijansu kontrast prema poliranome rubu je gotovo pa nevidljiv i tim više mi je sada žao što nije sve u istoj boji odrađeno. Treće rekao je da će zaliti extra bezbojnim lakom u više ruka u svrhu što bolje zaštite i OK nema problema štoviše dapače. Problem jest da na dijelovima ima puno onih mikro-kratera koji su doduše vidljivi u savršenim uvjetima (npr uredsko svjetlo kao i lom sunca) ali i osjete se pod noktom. Rekao je da to ide dolje kod prvog pranja(!!!) te da dam nekome da mi ispolira sve do ogledalo finiša (a lijepo rekoh neka se ništa ne žuri jer ima doslovno komplet zimu za sve napraviti). Kaže da je to najvjerojatnije od prašne prilikom procesa lakiranja. Ne pričam da je komplet felga takva ali da je na dosta mjesta jest. Četvrto skužih nakon par mjeseci da imam par rupica, kao od kamenčića ili slično (sve to nastalo tokom ljeta). Znači felge samo isključivo vožene po ljeti. Kužim ja da ima na cesti kamenja i sl. no ne kužim kako moje oem felge nakon 5-6godina voožnje nisu doslovce imale niti crticu a kamoli rupicu (a dve godine ih btw bio koristio kao i zimske). Želim reći da sam očekivao barem jednu sezonu da će biti besprijekorne, opet se vraćam na onaj dio vezan za druge oem molge felge, no eto... Sve u svemu ovo što pišem vidim samo ja, kako da se bolje izrazim. I vjerojatno svatko tko se baš zagleda na 20cm. Ne pljujem po radu nikako da netko krivo ne shvati ALI da je baš po principu citiram "ne brini biti će kao iz dućana" to definitivno nije slučaj. Ali nemoj se obeshrabriti jer stvarno nigdje nisam pročitao da netko nije zadovoljan a radova je stvarno stavio ohoho te preko slika ama baš sve izgleda, bez imalo pretjerivanja, kao bomba. No eto jedno su slike a dugo je uživo a što je najbolje uopće se ne smatram nekom extra picajzlom.Koliko te ispalo to sređivanje felgi?Iznutra nisu farbane?Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk
Tomica93 Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 On 9/26/2017 at 6:37 PM, Tin said: Diamond cut kod nas jos nitko ne radi.. to ipak treba pristup stroju koji nema svatko.. radi
Tin Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 On 27. 09. 2017. at 9:28 PM, Tomica93 said: radi Tko?
Coupe VD Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 ...može li mi tko pomoći - postoji li netko u Zg iz RNH a da mu se možemo obratiti...Naime - ovo oni smatraju OK. Auto star 10 mjeseci, lakirano na kasko, 1700kn je faktura...ovlašteni koncesionar.Stari i brat danas zaqrac išli u Zadar...naravno, nisu preuzeli ovako sređen auto.Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk 1
tigar_87 Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Pa @Hans ti je koliko znam među glavnima u Renault HR
Coupe VD Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Kontaktirao sam Hansa... hvala.Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk
BM0021 Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Majketi ovo stvarno nije normalno, da uopće imaju muda takav auto prezentirati vlasniku kao odrađen posao...
Rallye VR6 Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Kad se osuši , biti ce ok .Ili kad padne mrak Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk
Coupe VD Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Zadnja vrata. Bilo malo udubljenje...mislili smo se da li ostaviti ili popravljati.Pitali smo X puta "ako ne moze biti kao prije recite...nije problem...trazit cemo dalje" i kao moze nema problema...novi auto...prvi lak...po kodu ide sve 5.Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk
BM0021 Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 (edited) Ovo je baš onak bez komentara... Kad mi frend na dvorištu pošprica neke plastike nebi me zvao da je napravio da ovako izgleda Fascinantno je da nitko nema odgovornost za to, taj koji je lakirao, netko tko je to pogledao i rekao ok zovi stranku da je auto gotov... Ja bi im lupio destimulaciju na plaću trenutno zbog narušavanja ugleda firme. Edited October 26, 2017 by BM0021
plastikman Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Tako je meni bilo sa PIA Jankomir , kao da se djeca zajebavaju...a odnos prema mušteriji od par likova tamo je bio užasPoslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk
tolt Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 PIA, tamo vise nebi poslao ni najgoreg neprijatelja od odnosa do usluge, katastrofa 1
rimA Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 2 hours ago, Coupe VD said: Pitali smo X puta "ako ne moze biti kao prije recite...nije problem...trazit cemo dalje" i kao moze nema problema...novi auto...prvi lak...po kodu ide sve 5. Možda su gledali kod od radia 2
BM0021 Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Ja nisam imao problema s pia, dosao uzeo zamjenski i otisao. Posao odraden apsolutno savrseno.
Xman Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Ovaj lik Krky nije bas promptan u dogovorima + izgleda da nema to sto ja hocu a to je da felga bude mat kao sto je orginal, on mi nudi samo sjajni finiš. Onaj Roman mi isto nije opcija jer sam vidio njegov fuš na felgama koje sam imao.. Jel lakira još tko felge, lupajte kakve brojeve?
m3 power Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Ovaj lik Krky nije bas promptan u dogovorima + izgleda da nema to sto ja hocu a to je da felga bude mat kao sto je orginal, on mi nudi samo sjajni finiš. Onaj Roman mi isto nije opcija jer sam vidio njegov fuš na felgama koje sam imao.. Jel lakira još tko felge, lupajte kakve brojeve?Pa majk ti polakira felge u kaj god hoces. Javor i sin.Sent from my SM-N910C using Tapatalk
MoschuS Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Nisam lakirao felge ali ja sam s Javorom super zadovoljan!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now