Coupe VD Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Zagreb i Dalmacija su uglavnom dosta skuplji nego sto je kod vas gore. Kod nas je 1000 kuna element...cijeli auto (Golf...) 10000kn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjur Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Lakiranje je slično kao i guma Crna je i okrugla. Tako je i Hi fly crn i okrugao isto kao i Continental Sport contact 6. Jedan košta par 100 kn drugi košta 1000 kn... Sent from my SM-G850F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 1 hour ago, Tomica93 said: u 3-4 dana polakirati cijeli auto i da je sve slozeno, ajde da sam u vrticu to cuo, ali procitati tako nesto na auto forumu je u najmanju ruku smjesno! pa možda sam malo pretjerao, ali 5-6 dana se može bez problema. ne pričam o restauraciji gdje vadiš sve van, nego o pugu 106 kojeg je maredo spomenuo za osvježiti daj mi reci šta imaš raditi na tako malom autu dulje od toga, ako radiš samo taj auto? i šta bi tu naplatio 10.000 kn REALNO ako mujo i haso naplaćuju 9, jasno mi je da će jozo i štef tražiti 11-12, ali pitanje je bilo može li se za 6-7 (pod pretpostavkom da ne idu u minus) i odgovor je definitivno DA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Lakiranje je slično kao i guma Crna je i okrugla. Tako je i Hi fly crn i okrugao isto kao i Continental Sport contact 6. Jedan košta par 100 kn drugi košta 1000 kn... Sent from my SM-G850F using TapatalkS razlikom da kad kupis Conti SC6 onda znas sto si kupio i zasto si toliko platio. Cijena opravdana kvalitetom/performansama.Kod lakirera nazalost nije pravilo da skupo = dobro jer i skupi cesto fušaju i zajebu posal. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjur Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 A dosta je stvari razvikano od guma do lakirera. Ako ćeš nešto kupovat samo radi razvikanosti onda ne znam. Kod lakirera bar možeš vidjeti neke radove pa se lakše odlučiti dali to ima pokriće Sent from my SM-G850F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Imate u BiH vrhunskih majstora koji polakiraju auto bolje od 90% razvikanih Zg i ostalih naših lakirera...ispod 1000 eura. Ne znam samo na koju fintu oni tamo rade jos uvijek s nitrom. Mozda je zato i ispao auto kako treba...?! Ja sam mislio da toga nema za kupiti vise... Pa i kod nas vise manje svi rade nitrom , u prodaji je svugdje najnormalnije, samo je jedno vrijeme bila zabrana A i glupo uspoređivat sa bosnom , kolko je 1000€ tam s obzirom na njihove place i standard ? Mozemo tak rec da lakiranje u njemackoj kosta 5000€ Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 Ajmo sad svi sa cijenama ponovo te cifre koje svi pisete su s racunom ili bez?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 pa možda sam malo pretjerao, ali 5-6 dana se može bez problema. ne pričam o restauraciji gdje vadiš sve van, nego o pugu 106 kojeg je maredo spomenuo za osvježiti daj mi reci šta imaš raditi na tako malom autu dulje od toga, ako radiš samo taj auto? i šta bi tu naplatio 10.000 kn REALNO ako mujo i haso naplaćuju 9, jasno mi je da će jozo i štef tražiti 11-12, ali pitanje je bilo može li se za 6-7 (pod pretpostavkom da ne idu u minus) i odgovor je definitivno DAJa imam okvirnu ponudu za Puga 4-5k Kn. Možda 5.5 ali više od toga nije. Isto sam saznao raspitivajuci se da na takvom malom autu materijala ima 2-2,5k Kn i ostatak za ruke za tri dana posla 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 Ja lakirao Octy - 28 dana bez auta (doduse ja sam trazui pomalo i detaljno) i cijena 13 500 kn. Promjena boja - doduse crna na crnu i lakiranje felgi (Speedline) u toj cijeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 moja c klasa, rastavljena do zadnjeg šarafića, 12 tis kuna lakiranje, realno je bio polakiran za 4 tj da mi je vidjet taj auto polakiran za 3-4 dana. kažu da auto u fileru mora odstajat barem tjedan dana, a što duže stoji to je bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar-mar Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 apropos jeftinih lakirera... ak se ne varam...ovo kaj je Robiii lakiro za 400 kn element, to se radi o Grbaču iz Šćitarjeva...bio sam kod njega par puta, vrlo korektan lik...lakiro mi je samo jednom...i to 19" felge od bivše Mazde 6 GTA...u piano black...za moj pojam (a i svi koji su vidli felge tvrde isto) odradio je poso savršeno...prezadovoljan sam bio...a moram priznat da sam bio skeptičan zbog cijena koje on drži... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 21 minutes ago, MeaCulpa said: moja c klasa, rastavljena do zadnjeg šarafića, 12 tis kuna lakiranje, realno je bio polakiran za 4 tj da mi je vidjet taj auto polakiran za 3-4 dana. kažu da auto u fileru mora odstajat barem tjedan dana, a što duže stoji to je bolje. znaci uzeo ti je auto, ni sam nije znao kad ce ici u proceduru i opalio rok 4 tjedna. Od toga ti je auto dobra 3 tjedna stajao dok je on drkao po necem drugom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 znaci uzeo ti je auto, ni sam nije znao kad ce ici u proceduru i opalio rok 4 tjedna. Od toga ti je auto dobra 3 tjedna stajao dok je on drkao po necem drugom. Svako ima pravo na svoje misljenje.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 tih mjesec dana auto sigurno dosta stoji baš iz razloga koji je netko gore napisao da se sve stigne posušit/stisnut prije nego se dalje radi a u to vrijeme kad auto "čeka", čovjek radi drugi auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 kit i filer moraju "odradit" da kasnije nebi povukli boju, zato je normalno da auto bude polakiran za nekom roku od 3,4 tj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 Nitko nije vidio ovo Robiii-evo 400kn element ali sa njegovim materijalom? Mislim neznam o cem na kraju pricamo, ja gledam cijenu sa materijalom. Lakiranje Brava me kostalo 23 000kn, tu je bilo puno ppsla i limarenja zbog drugih kvaka i svasta nesto, pa naravno da ne ocekujem da toliko kosta lakiranje auta u svaku boju. Razlika je u tome sto je Robiii rekao da se bez beda auto polakira za 6000kn, sto ja mislim da jednostavno nije moguce, a da dobro izgleda i da tu nesto ne trpi. Na sto je on stavio slike nekoliko auti di se nemoze vidjeti kvaliteta rada, kako je auto zalijan, kako je obruseno, jesu kakve gumice polakirane.... Ono sto se vidi je da boja nije pogodena na Golfu 5-ici. Na kraju je ispalo da ja samo hejtam jel se radi o vw krampovima Ne tvrdim da on ili netko nema majstora koji mu odradi auto super za 6000kn, ali to sigurno nije tarifa kad dode netko koga taj lakirer ne pozna. Odraditi ce on nekom frendu auto jeftinije, ali nece sebi izbiti lovu iz dzepa da svima radi za tu lovu, kad moze to naplatiti cca 8-10 000kn (ukoliko radi tako dobro kako se tvrdi). Samom tom izjavom navodi onog zainteresiranog da krivo tumaci neke stvari. Slazem se da je lakiranje u odredenim sredinama precjenjeno, jos vise kad se ne napravi dobro, ali je tako kako je i ako hoces da auto bude dobar moras platiti. Jos je bitnije da je lakirer spreman ispraviti gresku kad shebe. No ima prostora za onu meni sad vec antologijsku od Javora i sina kad sam pitao za lakiranje blatobrana, haube i branika na Bravu- ".... a gle, ruke samo 5500kn i garantiram ti da ti boja nece biti ista, jel se to nemoze napraviti..." ????? Pa tako mogu i sam kupiti prvi crveni spray i na nogostupu to rijesiti za 100€ ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 Javor te odjebo jer je bilo teško za napraviti a posla ima preko glave. To je napravio na bolji način... Napucao cifru i rekao da može zajebati pa hoćeš nećešPoslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 43 minutes ago, KA2001MR said: Lakiranje Brava me kostalo 23 000kn, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 9 minutes ago, Xman said: za tu lovu kupis auto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 23 000 kn lakiranje za brava... cudni ste vi fijatisti Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 KA2001MR meni se cini da piše da nije njegov materijal. Kao niti mi je frend, niti mi je radio u pola cijene niti s mojim materijalom ?! niti mi je frend, niti ga reklamiram, niti mi je radio u pola cijene, s mojim materijalom Možda ja krivo shvacam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 (edited) @tigar_87 cini se da sam onda krivo procitao, ako je 400kn bez materijala to je nesto realnije @Xman radio sam auto jel sam htio napraviti auto po svome bez gledanja isplativosti i neznam cega. @Dario da za to koliko me Bravo sve zajedno izisao sam mogao birati auto, ali sam odabrao svoj prvi auto napraviti po svom gustu i dan danas ne zalim. Istina da sam dozta dugo vagao uzeti 147 GTA ili Alfu GT, na kraju sam odabrao napraviti sto sam napravio i nije mi zao. Edited April 3, 2017 by KA2001MR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 (edited) 15 hours ago, MeaCulpa said: moja c klasa, rastavljena do zadnjeg šarafića, 12 tis kuna lakiranje, realno je bio polakiran za 4 tj da mi je vidjet taj auto polakiran za 3-4 dana. kažu da auto u fileru mora odstajat barem tjedan dana, a što duže stoji to je bolje. ti si mijenjao boju, ako se ne varam iz neke tamne u plavu i prebrušen je i nakitan koliko bi mogao riješiti 50 106ica kojima treba popuniti par rupica od parking idiota i normalno je čekati mjesec, a i dva da se osuši i to čak birati mjesece i godini kada to odraditi. ali pričamo o nečem sasvim drugom, što će vjerojatno završiti u nekoj preši za 6-7 godina i btw, 13 kkn za takav tretman c klase je jako dobra cijena. po ovima što bi 106 lakirali za 10, tvog ne bi ni pogledali ispod 20. ovih 23 na bravo bolje da ne komentiram Edited April 3, 2017 by Bubi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaX Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Decki ne znam u čemu je problem. Evo iz slikovnice mog klinca. Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robiii Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 (edited) On 03. 04. 2017. at 9:34 AM, dar-mar said: apropos jeftinih lakirera... ak se ne varam...ovo kaj je Robiii lakiro za 400 kn element, to se radi o Grbaču iz Šćitarjeva...bio sam kod njega par puta, vrlo korektan lik...lakiro mi je samo jednom...i to 19" felge od bivše Mazde 6 GTA...u piano black...za moj pojam (a i svi koji su vidli felge tvrde isto) odradio je poso savršeno...prezadovoljan sam bio...a moram priznat da sam bio skeptičan zbog cijena koje on drži... O Boze, kaj da tu na forumu ima normalnih likova da, auto je raden, -ovo sitno limarije ko Ironica u SMB, a lakirao ga je Grbac, i lakiran je kompletan auto u termo lakirnici/komori i cifra je bila 4400 (ili lazem 4800, tako nesto u grubo jer sam placao i 100-200tinjak kn za skidanje sajbi bocnih i prednje, jer ovaj to ne radi nego ima lika koji to dode odraditi...bla bla)..koliko se auto radio u dan ne znam tocno, ne sjecam se..cca 2 tj. je bio tamo i ja sam savrseno zadovoljan, SAVRSENO...cak ne i pod onom frazom "za te novce super" , vec ono, fakat korektno. Kod Grbaca lakiram godinama i to ne znaci da sam privilegiran nego mi lik ok sa cijenom i poslom i uvijek se vracam i preporucim, da sad nabrajam one koje sam preporucio i koje aute tipkao bih jos...a nije ni bitno, bitno je samo da je misljenje ko i guzica, svi ga/ju imamo i AMEN..samo sam se referirao na to da se auto da polakirarati za 6000kn i da sam ja zivuci primjer toga u vise navrata i to je to, ako sam nesto falia ili sam debil zbog toga sto nisam platio 17 364kn, ond jbg, to je kriz koji cu ja nositi kroz zivot (i da, lakirao mi je i talk bijelog G III, ispao je savrseno, hocete slike hahah ) Ziveli. Edited April 5, 2017 by Robiii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now