BaGy Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 Zar ne postoje skeneri za boju? S kojim možeš relativno točno pogoditi boju kakvu trebaš izmiješati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 Zar ne postoje skeneri za boju? S kojim možeš relativno točno pogoditi boju kakvu trebaš izmiješati.Ja sam se nadala da postoje...i isla u radionu s gro godina iskustva. Al sad imam 50shades of red Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 Zar ne postoje skeneri za boju? S kojim možeš relativno točno pogoditi boju kakvu trebaš izmiješati.Da. Sjećam se kad sam kupio DVD u Cliu i htio sam okvir u boji lajsni. U Javoru su prislonili skener, pripremili boju, pofarbali i bilo je super. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 1 minute ago, Raptor6767 said: Da. Sjećam se kad sam kupio DVD u Cliu i htio sam okvir u boji lajsni. U Javoru su prislonili skener, pripremili boju, pofarbali i bilo je super. tak se radi samo imam osjecaj da vecina to nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 Ali, koliko se ja kužim u lakiranje, nije samo to presudno već i brand same boje čak igra ulogu kod miješanja boje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 1 hour ago, Xman said: Haha ovo je ko u Cuban Chrome kad likovi farbaju po raznim supama pitaj HIC-a kakvih je radnja ovdje vidio, da covjek ne povjeruje gdje se auti popravljaju, lakiraju, itd. Ovakve su u 80% slucajeva. Pogotovo kod "smedjih". tako neuredna nacija, fuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 To je "majstorima" super jer stranka ne može biti nezadovoljna kad je u startu nezahtjevna/ne zna za bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grga20VT Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 Nije jednostavno "pogodit" boju,pogotovo ako se radi o viseslojnoj,cak i ako je "obicn" naravno da promjeni nijansu s godinama usljed tretiranja s raznoraznom kemijom. Ako lakirate po elementima razlika je neizbjezna,zato neki lakireri kao npr moj bivsi gazda kad lakiraju element naprave prelaz na iduci element i to o svom trosku kako nebi bilo razlike u boji. Oni koji nezele radit sebi trosak ofarbaju dogovoreno po kodu boje koji ide na auto i nije ih briga za razliku jer to nije ukljuceno u cijenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 Postoje skeneri , snimi boju i izbaci 96% , pa ju kompjuter doradi jos na 98% , pa polakiras i izgleda za K to snimanje je isto li la , nekad valja nekad ne .... stvarno ovisi kako koja marka i koja boja Npr giulietta crvena p troslojna perla, srebrna podloga, crvena , i onda crveni preljev pa ti to pogodi .... svaka ekstra ruka preljeva mijenja nijansu malo Zato se vecina uspricava pa drugi element bude saren do pola al to ljudi ne skuze il se potegne cijela strana i amen Ugl. Poanta prije je da ljudi misle pa ima kod , u cemu je problem misle da je to ko boja za zid di klikne stroj i ona izađe Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 Polakirana hauba i branik, boja identična, sve super namontirano, PIA Jankomir.Hvala Bajk na super usluzi, necu ga previse hvaliti da se ne uobrazi Kae billo da si morao refreshat lak?Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 ogrebao me netko na parkingu i zbrisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 (edited) 13 hours ago, brba said: al to ljudi ne skuze žalosno kaj sve neke radione rade pa se onda opčenito sve lakirere trpa u isti koš.. primjer od prošlog tjedna od kolege ekipa radi puno za salone, kao ne mogu nač lakirera i reko super, imam nekog tko stvarno zna farbat jebi ga, nakon dan i pol se razišli jer sam čovjeku našao šljaku u žbukaoni a ne u lakiraoni struka je jedno, a mlačenje love nažalost sasvim drugo a garantiram da forumaši u 80% slučajeva neće to razlikovat dok im ne otpadne gro kita za par godina Edited May 22, 2017 by 13DM Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBIG Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 žalosno je šta večina nema pojma o lakiranju a baljezgaju .... pituravanje po šupama uopce nije neka frka prije 30 godina riejtko ko je farba u komori pituravalo se tesarolom razrijeđenim benzinom i sličnim shemama.... baza je šta su danas svi velike picajzle i traže showcar finish za malo novaca ...... najmanji je problem polit auto dobar separator vlage na crijevu veliki kompresor i dobra šprica ( čak ebay kopije su extra u zanjih godinu dvi dana ) samanjen tlak i ispada extra stavi se brzosušeći lak i za 40minuta sve suho i onda malo na suncu 2 dana da utegne .... a kod gađanja nijeansi kod boje je uvik isti samo lak jebe koncepciju jer ga ima 100 vrsta jedan vuce na tamno drugi na žuto treci na bijelo itd itd .....danas se svima žuri pa se kit i filer suše dan dva a brusi odma nankon po ure iza nanošenja i onda se sve ocrta nakon 2 miseca kad se lakira ...... kod mog lakirera dolaze bakice sa sjebanim crvenim 206 peugotima on to zavalja kita pitura u akril i bakice sritne 5000kn auto se sjaji ko novo šta ona vidi greške u pripremi i auto gotovo za 2 dana ..... za picajzle ide poseban cijenik kažeš šta oceš i kako očeš i zaboravi auto na minimum 3 miseca i platiš naravno od cca 15k kn i imaš 2 godine garancije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 samo bum reko Jopa Lakrnica Požgaj ,u 12 dana decko mi je isporucio show car poso u prokletoj zimi ...okolnosti su bile što prije zbog prošlih idiota na kojima sam zivce izgubio tako da sam i ja bio u cijelom procesu ...neznam šta bi bilo tek da sam kralju dao 3 mjeseca kog zanima ima na temi sve pojedinacno od pripreme nadalje....ugl. decko mi je vec odradio par auti/projekti i imam samo rijeci hvale za njega 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoschuS Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Moze preporuka lakirera i limara, zenu je malo lupio skuter pa idemo prek osiguranja. Vidim svi hvale Javora, ima jos netko solidan na podrucju Zg? Da li je netko lakirao u Starkelju ili Baoticu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pH detailing Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Mi ćemo ponuditi svoje usluge lakiranja i limarije, dio sa detaljima oko toga se postavlja na web stranicu, do tad možemo na email, inbox i sl. info@ph-detailing.hr Lokacija je Antuna Vugrina 3, Ivanja Reka (istočni ulaz u ZG). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Mi ćemo ponuditi svoje usluge lakiranja i limarije, dio sa detaljima oko toga se postavlja na web stranicu, do tad možemo na email, inbox i sl. info@ph-detailing.hr Lokacija je Antuna Vugrina 3, Ivanja Reka (istočni ulaz u ZG). i radite sa osiguranjima?Sent from my SM-G950F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pH detailing Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 4 hours ago, Lovrek said: i radite sa osiguranjima? Sent from my SM-G950F using Tapatalk Naravno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Naravno mogu navratiti sutra do vas na neki dogovorcic?Sent from my SM-G950F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pH detailing Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 13 hours ago, Lovrek said: mogu navratiti sutra do vas na neki dogovorcic? Sent from my SM-G950F using Tapatalk Isprike, tek sad vidim odgovor. Ako nije prekasno dođite, a možemo se i čuti telefonski pa se dogovorimo za neki drugi dan. 099 8505 944, Petar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 Pitanje. Planiram lakirati čelične i koliko dođe usluga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 plastificiraj ih bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 Koliko to dođe? Jedno znam da vanjski dio farbanja 500kn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 Ovo je jedan forumaš radio mojem frendu, ako dobro pamtim 500kn komplet posao. Frend prezadovoljan. A ovo je baš meni radio zimus. 700kn komplet posao s tim da nisam baš 100% zadovoljan ALI prolazna ocjena od strane mene. Nick mu je Krky a iz Koprivnice je. Na skoro svim forumima je. Mogu iskopati broj/mejl ako si zainteresiran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 Ma VW forumu je stavio vise slika svojih radova i to sve izgleda jebeno. Ja sam mu planirao dat svoje felge sad kad ih skinem za zimu.Sad si me malo pokolebao, s cime konkretno nisi bio zadovoljan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now