Jump to content

WRC u Hrvatskoj!

ND4SPD

Recommended Posts

Kad krece ujutro u kumrovcu? Bas se ne snalazim na netu
U Kumrovcu je u 8.38 pa 13.18.
[mention=1031]marin2405[/mention] po njihovoj karti bi se moralo moci al vis da su vec pisali da je murja zatvarala ceste i koje su trebale bit otvorene. A po karti mi se cini da im je start tamo na parkingu gdje se inace parkiramo kad idemo gore po Bikcevicevoj pa ne znam koliko ce dati da se hoda onuda jedno sat vremena prije starta. Ne znam jel sad nema takvih informacija jer kao ne dopustaju publiku ili je i inace takva glupa praksa.

3 hours ago, Rallye VR6 said:

pa moramo imat neki suvenir za garazu , jos razmisljam da li da i onu prednju šajbu od Citroena pokupimo emoji848.pngemoji38.png

Poslano sa mog SM-A125F koristeći Tapatalk

Ti ako ne dobiješ na kraju jedan pop off ventil za uspomenu, k'o da nisi tamo ni bio.

Sta mislite hoce se moc doc preko kvatrica do meridijana gore negdje pa krenuti pjeske dalje?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pjeske mozes gdje hoces osim cca zadnji sat prije starta brzinca

Danas samna Pili na drugom brzincu start 10:11h sa familijom. Znamo to mjesto parking kak doc itd a i mala se odusevila nakon kaj je u petak noc vidla aute na Trgu

Sve je to super i jebeno je kaj su tu, ali...Poprilično bahato se voze po gradu, tako da me ne čudi ovaj sudar na Av.Dubrovnik.

A navodno je poslije skoro ispal kraval jer je Ogier krenul na murjake koji su stali ispred i preprijecili mu put..

Na onom zavoju kod Kajzerice uredno obilaze kolonu auta pun gas u kontra smjeru. Ja sam skoro imao frontalku s Hyundaiem a vozim dijete u sjedalici iza.....maše, ispričava se..ma jebi si mater BTJ..

Edited by Purger
  • Sad 1

Mene jedan skoro pogodio na Sv. Duhu nakon crkve, u zavoju proklizao prednji, lik ga vrati nazad nema kaj, ali bio je pol metra na mojoj strani i da nisam cimnuo desno, čisti sudar.... Tak da, da, zbilja se voze nenormalno po cesti... Do skretanja za Medvedgrad cijela cesta u tragovima guma...

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Sve je to super i jebeno je kaj su tu, ali...Poprilično bahato se voze po gradu, tako da me ne čudi ovaj sudar na Av.Dubrovnik.

A navodno je poslije skoro ispal kraval jer je Ogier krenul na murjake koji su stali ispred i preprijecili mu put..
Na onom zavoju kod Kajzerice uredno obilaze kolonu auta pun gas u kontra smjeru. Ja sam skoro imao frontalku s Hyundaiem a vozim dijete u sjedalici iza.....maše, ispričava se..ma jebi si mater BTJ..
Kruze te snimke fejsom.
Please neka ih netko uploada negdje...

Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk

To je sranje, ali njima je u interesu što prije u boks stići na servis, briefing, itd.

8 hours ago, Rallye VR6 said:

Do sad smo govorili dan nam je asfalt staklo /led itd.

kazu ovi iz Skode : "You have marbles in tarmac " emoji23.pngemoji23.png

Poslano sa mog SM-A125F koristeći Tapatalk

Eto ga na, struka je rekla svoje a mi kad kukamo u temi o gumam da necemo stari DOT i dajemo kucu pod hipoteku za malo gripa, onda jedemo govna i ne znamo voziti ??

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...