marin2405 Posted April 24, 2021 Share Posted April 24, 2021 Sta mislite hoce se moc doc preko kvatrica do meridijana gore negdje pa krenuti pjeske dalje?Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted April 24, 2021 Share Posted April 24, 2021 Ja sutra idem s autom prema bliznecu oko 9 do kud ću moći i dalje pjeske.. APP varijanta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted April 24, 2021 Share Posted April 24, 2021 vidimo se u Kumrovcu u 8 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted April 24, 2021 Share Posted April 24, 2021 Kad krece ujutro u kumrovcu? Bas se ne snalazim na netuU Kumrovcu je u 8.38 pa 13.18.[mention=1031]marin2405[/mention] po njihovoj karti bi se moralo moci al vis da su vec pisali da je murja zatvarala ceste i koje su trebale bit otvorene. A po karti mi se cini da im je start tamo na parkingu gdje se inace parkiramo kad idemo gore po Bikcevicevoj pa ne znam koliko ce dati da se hoda onuda jedno sat vremena prije starta. Ne znam jel sad nema takvih informacija jer kao ne dopustaju publiku ili je i inace takva glupa praksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak Posted April 24, 2021 Share Posted April 24, 2021 Ja sam bio danas na Vinski Vrh-Duga Resa, kod mosta. Ono pun kurac ljudi i ujutro i popodne. Nitko nis ne brani za gledat, tak da napadajte gdje ocete ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted April 24, 2021 Share Posted April 24, 2021 3 hours ago, Rallye VR6 said: pa moramo imat neki suvenir za garazu , jos razmisljam da li da i onu prednju šajbu od Citroena pokupimo Poslano sa mog SM-A125F koristeći Tapatalk Ti ako ne dobiješ na kraju jedan pop off ventil za uspomenu, k'o da nisi tamo ni bio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted April 24, 2021 Share Posted April 24, 2021 Ti ako ne dobiješ na kraju jedan pop off ventil za uspomenu, k'o da nisi tamo ni bio.E bas cu ih pitat da mi daju jedan Poslano sa mog SM-A125F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeedSpotter Posted April 24, 2021 Share Posted April 24, 2021 Ima negdje skok u Kumrovcu? Dosad sam ih sve fulao ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredy Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Sta mislite hoce se moc doc preko kvatrica do meridijana gore negdje pa krenuti pjeske dalje?Sent from my iPhone using TapatalkPjeske mozes gdje hoces osim cca zadnji sat prije starta brzincaDanas samna Pili na drugom brzincu start 10:11h sa familijom. Znamo to mjesto parking kak doc itd a i mala se odusevila nakon kaj je u petak noc vidla aute na Trgu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Do sad smo govorili dan nam je asfalt staklo /led itd.kazu ovi iz Skode : "You have marbles in tarmac " Poslano sa mog SM-A125F koristeći Tapatalk 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Moze se s autom do parkinga kod nove zicare al kaos je za parking. Wrc 3 driftaju kroz kruzni tok :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 https://instagram.com/stories/ivojaric_mtbguide/2559495766545364597?utm_source=ig_story_item_share&igshid=x5xh8ho5b7paSent from my VOG-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 https://instagram.com/stories/ivojaric_mtbguide/2559495766545364597?utm_source=ig_story_item_share&igshid=x5xh8ho5b7paSent from my VOG-L29 using TapatalkUps Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Duct tape i vozi dalje :) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purger Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 (edited) Sve je to super i jebeno je kaj su tu, ali...Poprilično bahato se voze po gradu, tako da me ne čudi ovaj sudar na Av.Dubrovnik. A navodno je poslije skoro ispal kraval jer je Ogier krenul na murjake koji su stali ispred i preprijecili mu put.. Na onom zavoju kod Kajzerice uredno obilaze kolonu auta pun gas u kontra smjeru. Ja sam skoro imao frontalku s Hyundaiem a vozim dijete u sjedalici iza.....maše, ispričava se..ma jebi si mater BTJ.. Edited April 25, 2021 by Purger 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Mene jedan skoro pogodio na Sv. Duhu nakon crkve, u zavoju proklizao prednji, lik ga vrati nazad nema kaj, ali bio je pol metra na mojoj strani i da nisam cimnuo desno, čisti sudar.... Tak da, da, zbilja se voze nenormalno po cesti... Do skretanja za Medvedgrad cijela cesta u tragovima guma... Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 (edited) To je do organizatora... Trebao je definirati koridore... A ne puštati u promet... Edited April 25, 2021 by dejanR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredy Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Nakon 3 dana cca 300 km lik pogodi zadnji zavoj, sjebe se i ovaj ga mazne za 0.6 sec i uzme trku. Kakav rally!!! 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Sve je to super i jebeno je kaj su tu, ali...Poprilično bahato se voze po gradu, tako da me ne čudi ovaj sudar na Av.Dubrovnik. A navodno je poslije skoro ispal kraval jer je Ogier krenul na murjake koji su stali ispred i preprijecili mu put.. Na onom zavoju kod Kajzerice uredno obilaze kolonu auta pun gas u kontra smjeru. Ja sam skoro imao frontalku s Hyundaiem a vozim dijete u sjedalici iza.....maše, ispričava se..ma jebi si mater BTJ..Kruze te snimke fejsom.Please neka ih netko uploada negdje...Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Meni je recimo pozitivno iznenađenje što je toliko ljudi došlo gledati.. i mladih, starih.. super 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Najbolje da sve zabranimo i budemo ko sjeverna koreja, jebali si mater.Pokazali smo da smo jebena zamlja puna sposobnih, kaj ce nama bilo tko! 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Sve je to super i jebeno je kaj su tu, ali...Poprilično bahato se voze po gradu, tako da me ne čudi ovaj sudar na Av.Dubrovnik. A navodno je poslije skoro ispal kraval jer je Ogier krenul na murjake koji su stali ispred i preprijecili mu put.. Na onom zavoju kod Kajzerice uredno obilaze kolonu auta pun gas u kontra smjeru. Ja sam skoro imao frontalku s Hyundaiem a vozim dijete u sjedalici iza.....maše, ispričava se..ma jebi si mater BTJ..To je sranje, ali njima je u interesu što prije u boks stići na servis, briefing, itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioCarArt Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 8 hours ago, Rallye VR6 said: Do sad smo govorili dan nam je asfalt staklo /led itd. kazu ovi iz Skode : "You have marbles in tarmac " Poslano sa mog SM-A125F koristeći Tapatalk Eto ga na, struka je rekla svoje a mi kad kukamo u temi o gumam da necemo stari DOT i dajemo kucu pod hipoteku za malo gripa, onda jedemo govna i ne znamo voziti ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 To je sranje, ali njima je u interesu što prije u boks stići na servis, briefing, itd. nije im u cilju stici prije nego tocno u zadano vrijemePoslano sa mog SM-A125F koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Kumrovec, brdo ljudi.Na Sljemenu su ljudi pokazali kakva su stoka, stalno netko pretrcava cestu, kao "pa nema auta". I to ekipa s malom djecom, fakat to ne kuzim. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by ND4SPD,
Croatia Rally 2021 Special Stages
Recommended by ND4SPD
6 reactions
Go to this post
Posted by ND4SPD,
Itinerar, mape WRC Croatia 2022!
Recommended by ND4SPD
4 reactions
Go to this post
Please sign in to comment