lovRo Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 27 minutes ago, Gabre said: jel ima WRC kakav live prijenos ili tako nesto, ili smo osudjeni na highlightse na ytb navecer? edit: vidim dolazi ekipe iz europe gledati, bas je spektakl, nadam se da organizatori nece zasrati a i da ce se publika drzati kulturno i pametno pa da se ne sjebe za iduce sezone! cini mi se da je bilo price da ce dio prijenosa biti na HRT-u, ne svi brzinci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 jel ima WRC kakav live prijenos ili tako nesto, ili smo osudjeni na highlightse na ytb navecer? edit: vidim dolazi ekipe iz europe gledati, bas je spektakl, nadam se da organizatori nece zasrati a i da ce se publika drzati kulturno i pametno pa da se ne sjebe za iduce sezone!Pa organizcija je za kurac pola balkana hocd doci gledati, nitko nista me govori gdje kako sta.( nastat ce kaos u blizini ceste...)Gledam po fejsu ljudi dolaze iz skandinavije, mi ni sami ne znamo gdje sta kakoSent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 6 minutes ago, marin2405 said: Pa organizcija je za kurac pola balkana hocd doci gledati, nitko nista me govori gdje kako sta.( nastat ce kaos u blizini ceste...) Gledam po fejsu ljudi dolaze iz skandinavije, mi ni sami ne znamo gdje sta kako Sent from my iPhone using Tapatalk izgleda da plenki i ekipa nisu uspjeli omrstit brk pa zato Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredy Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 Fali nam para, ljude hoce doci da nam ih ostave a mi ih ne znamo uzet. Ovo je svjetsko prvenstvo u rally a ja moram onak zvat okolo insajderske info dobivat. Ovi kaj hoce doci izvana su u mraku. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 Žalosno je da se osim par random objava po Facebooku nigdje ne promovira ovakav događaj na svjetskoj razini. Razumijem da je korona, ali toliko mogućnosti reklamiranja, od prirode, aktivnosti, promotivnih snimki koji bi privukli ljude. Meni je u planu otići, ali ne želim napraviti 500 kilometara da ne mogu gledati, tako da se nadam daljnjim informacijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 10 minutes ago, DiscoVolante said: Žalosno je da se osim par random objava po Facebooku nigdje ne promovira ovakav događaj na svjetskoj razini. Razumijem da je korona, ali toliko mogućnosti reklamiranja, od prirode, aktivnosti, promotivnih snimki koji bi privukli ljude. Meni je u planu otići, ali ne želim napraviti 500 kilometara da ne mogu gledati, tako da se nadam daljnjim informacijama. Kakvo promoviranje i zvanje ljudi u jeku pandemije? Pa ljudi padaju mrtvi po ulicama eksponencijalno, antimaskeri napadaju iz mraka, Pfizer potpisao ugovore za 2023. Za 1 300 000 cjepiva, a ti bi gomilao ljude? Ubojico baka i djedova, srami se. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jungleboy Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 32 minutes ago, DiscoVolante said: Žalosno je da se osim par random objava po Facebooku nigdje ne promovira ovakav događaj na svjetskoj razini. Razumijem da je korona, ali toliko mogućnosti reklamiranja, od prirode, aktivnosti, promotivnih snimki koji bi privukli ljude. Meni je u planu otići, ali ne želim napraviti 500 kilometara da ne mogu gledati, tako da se nadam daljnjim informacijama. Normalno da neće reklamirati događaj u jeku pandemije... Zadnjih dana su brojevi novozaraženih visoki. Sve prolazi potiho baš zbog toga da ne dođe previše ljudi jer će biti teško kontrolirati okupljana većeg broja gledatelja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 Toliko mi je bilo dobro na treninzima da def idem gledat još bar jedan trening i trku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 Ok, da li može preporuka lokacije na koju bi mogao otići sa sinom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 Normalno da neće reklamirati događaj u jeku pandemije... Zadnjih dana su brojevi novozaraženih visoki. Sve prolazi potiho baš zbog toga da ne dođe previše ljudi jer će biti teško kontrolirati okupljana većeg broja gledatelja.Ni u nogometu i rukometu nije bilo gledatelja pa su bile najave i reklamiralo se na sva zvona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 17 hours ago, DiscoVolante said: Žalosno je da se osim par random objava po Facebooku nigdje ne promovira ovakav događaj na svjetskoj razini. Razumijem da je korona, ali toliko mogućnosti reklamiranja, od prirode, aktivnosti, promotivnih snimki koji bi privukli ljude. Meni je u planu otići, ali ne želim napraviti 500 kilometara da ne mogu gledati, tako da se nadam daljnjim informacijama. I da se malo popune turistički smještaji u ovoj bijednoj sezoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
jungleboy Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 3 hours ago, DiscoVolante said: 18 hours ago, jungleboy said: Normalno da neće reklamirati događaj u jeku pandemije... Zadnjih dana su brojevi novozaraženih visoki. Sve prolazi potiho baš zbog toga da ne dođe previše ljudi jer će biti teško kontrolirati okupljana većeg broja gledatelja. Ni u nogometu i rukometu nije bilo gledatelja pa su bile najave i reklamiralo se na sva zvona. Da, reklamiralo se jer se i nogomet i rukomet igraju u zatvorenom prostoru i gledatelji nikako nisu mogli biti prisutni. Reklamiralo se i zbog gledanosti u tv prijenosima. WRC se vozi na otvorenom i tu ne mogu spriječiti dolazak ljudi uz stazu i veća okupljanja.. Šteta da je situacija ovakva zbog korone. Da nije mislim da bi to bio pun pogodak i da bi jako puno ljudi došlo pogledati trku. I pričalo bi se i reklamiralo na sve strane. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjerosaky Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 Nista od pulica, covjek zavrsio na kisiku, nadam(o) se brzom oporavku Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredy Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Nista od pulica, covjek zavrsio na kisiku, nadam(o) se brzom oporavku Sent from my ELS-NX9 using TapatalkDamn :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioCarArt Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Bas ga je posralo, tik pred trku... Al sad je pitanje glave pa neka on samo ozdravi, nije na respiratoru pa je to barem nesto, doci ce WRC opet kod nas pa moze tad juriti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredy Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Pocelo se zahuktavat dizu park na velesajmuIspod info za tv prijenose 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 On 15. 04. 2021. at 23:14, dejanR said: Ok, da li može preporuka lokacije na koju bi mogao otići sa sinom? Kaj nitko tu od ekipa nema pametan ili bilo kakav odgovor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Triba i meni nekakav info di pametno. Doslo bi nas par iz Splita, a pojma nemamo di sta i kako, subota ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Jasno ako kantu "domaći" ne znam kako ćeš ti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Prvi je puta, tko zna uopće kako će organizirati, zatvarati, gdje šta kako. Ja u Kumrovcu gledam već 10 godina, pa se pitam što i kako jer vjerujem da će osiguranje i zatvaranje biti dosta rigoroznije nego inače (gdje mi je ekipu na roštilj između vožnji pratio Safety car do dvorišta ? ) Mislim da ću na prošlogodišnje mjesto jer su tamo i R5ice skakale, Šamec je skakao sa 206, dakle WRC bi po nekoj analogiji tamo trebao letit, ali se bojim da će baš zbog toga na tom mjestu bit valjda četa fotografa i publike... Bumo videli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredy Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Nema vise TRDa, posluzit ce i GR :D 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 @dejanR za koji dan te zanima?Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 1 hour ago, DaDo said: @dejanR za koji dan te zanima? Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Nedjelja... Hvala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredy Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Danas sam iskoristio prvu polovicu dana i propeljao se od Samobora preko Plesevice do Krasica prateci karte ruta WRC Croatia. Cesta je bila mokra taman da se sklize ali bez vodenih klinova. Prvi dojam, bit ce jako zajebano ali ipak je to svjetsko prvenstvo i imaju sve kaj im treba. Vjerujem da ce trka biti spektakl. Pa ajmo redom. SS 2/6 koji se vozi u petak - prvo cesta do tamo je kriminal uska rupasta na dijelovima onaj stari asfalt sa puno sodra unutra. I onda odjednom bez najave nova novcata cesta kao da si dosao na autoput i tako par kilometara. Tu ce se jebeno jurit. Ne znam tocno gdje krece a gdje zavrsava SS ali ima uspona i onda puno spustanja. I onda odjednom opet na neku trecu vrstu asfalta. Nagiba ima svakakvih cesto i cesta pada na van citaj moguce ispaljivanje. Pa onda uski dio kroz neka sela. Tu sam stao na parkingu neke poljopivredne zadruge za super sodrom za bochenje - vidi fotku.Onda dalje prema SS11/15 koji se vozi u subotu. Tu je veliki uspon jebeno uske ceste sa par ostrih zavoja gdje je velika razlika u visini asfalta. Meni amortizeri ne rade toliko ostao sa jednom i samo na jednom kotacu. Malo sam se i pogubio skrenuo krivo par puta, biti ce zanimlkivo da li ce se posade gubiti odn stici sve na start SS u zadano vrijeme. Ima jako puno promjena visina ceste cudnih zavoja i na nekim mjestima ne vidis sto ti dolazi jer ide zavoj nakon pregiba. Dobar radar ce biti jako vazan. Dole u Krasicu su me gledali ko da sam dosao sa ne znam cim, mogu mislit kaj ce biti kad wrc auti krenu voziti. Dole je tankanje. Vec se vidi na pojedinim etapama mjesta sa narancastom plasticnom ogradom za wrc gledatelje. Vidim da u tome kraju via IG TZ je napravio i poziv glstima da se bude fost u restoranima i uz rucak gleda wrc. Dobra fora za komfornije gledatelje.Nikad prije nisam bio u tome kraju, vjerujem da ce biti zanimlkiva trka i nadam se cim vise gledatelja ako okolnosti dopuste. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by ND4SPD,
Croatia Rally 2021 Special Stages
Recommended by ND4SPD
6 reactions
Go to this post
Posted by ND4SPD,
Itinerar, mape WRC Croatia 2022!
Recommended by ND4SPD
4 reactions
Go to this post
Please sign in to comment