Jump to content

WRC u Hrvatskoj!

ND4SPD

Recommended Posts

On 4/17/2021 at 7:59 PM, MarioST said:

Triba i meni nekakav info di pametno.

Doslo bi nas par iz Splita, a pojma nemamo di sta i kako, subota .....

Bilo koji brzinac biti ce odlican, linkovi s programom su u threadu, prolazak kroz sve brzince s autom je u threadu, dodjite na vrijeme (znaci prema najavama barem 3 sata prije pocetka brzinca), zauzmite zgodno mjesto u sumi i to je to...

4 hours ago, Fredy said:

Malo sam se i pogubio skrenuo krivo par puta, biti ce zanimlkivo da li ce se posade gubiti odn stici sve na start SS u zadano vrijeme. 

Posade se nece gubiti, a ako nemaju problema s autom, stici ce na start ? 

@msporis kako napreduje gradnja tribine?

Ja za sada 99% dolazim bacit pogled pa bi cijenio par prijedloga gdje bi bilo dobro za stati.
Skakanje mi nije baš nešto, zanimljivije mi je biti negdje gdje se može zabočiti par zavoja, negdje kao npr riječki ili još bolje opatijski.

Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk

Dok god se ne nađe više od 25 na jednom mjestu trebalo bi biti OK

zabrana grupiranja više od 25 osoba na jednom mjestu.

Nekak mi se čini da se samo ograđuju, a mjesta ima dovoljno da se ne guramo 25+ na jednom mjestu

• Like 1

https://rally-croatia.com/hr/gledatelji

Da li ovo što mijenja, i dalje se ide ili?
Nista ne mjenja, ovo je sluzbeni stav i ako znas citat izmedju redaka a pogotovo ako si pogledo podkast i cuo Saskina kako prica o ovome sve je jasno. Ukratko dodji i gledaj, pridrzavaj se mjera i sve 5.

Mislim da bumo svi mokri na najache kisa stalno pomalo pada tu u zg i okolici.

Jedna od sinoc iz parc ferme za hyundai boise. Toyota je vec digla servisni sator hyundai ga je bas dizao. Nije nesto ali tu je toyota bila ispred :P6458ad2a677ed5ec8827ded847e10657.jpg

13 minutes ago, Jasa said:

Jel zna neko kaj će bit na južnom parkingu kod NSB/NSK-a?

Zatvorili su parking, hrpa kombija parkirana...

I jel se vozi na kraju Velesajam il ne?

Koliko ja znam Velesajam se ne vozi, ali tamo im je baza 

• Like 1

Ima li netko link, navodno je Šebalj digao neki video na YouTube gdje priča na koja mjesta vrijedi doći gledati?

Pitam za prijatelja, ali ozbiljno. Na sreću i istovremeno žalost, ja ću cijeli spektakl pratiti iz jedne druge perspektive.

https://www.facebook.com/sebalj.hr/

https://rally-croatia.com/hr/gledatelji/program-i-karte

10 minutes ago, tcode said:

Ima li netko link, navodno je Šebalj digao neki video na YouTube gdje priča na koja mjesta vrijedi doći gledati?

Pitam za prijatelja, ali ozbiljno. Na sreću i istovremeno žalost, ja ću cijeli spektakl pratiti iz jedne druge perspektive.

• Thanks 1

1 hour ago, Jasa said:

Jel zna neko kaj će bit na južnom parkingu kod NSB/NSK-a?

Zatvorili su parking, hrpa kombija parkirana...

I jel se vozi na kraju Velesajam il ne?

Kod NSB-a je u četvrtak popodne oko 7h predstavljanje vozača i vozila i ceremonijalni start.

• Like 1

Mislio sam u četvrtak ići gledat Shakedown, e sad, to se vozi cijeli dan koliko sam shvatio, ili ne?  Neko vrijeme kada je možda ići najbolje gledati? 

Mislio sam se pozicionirati na onom fukodromu s pogledom na ZG ili malo gore prema Medvedgradu, to je ravniji dio di je pregled ok.  

Edited by Jerba2

Zatvaranje cesta povodom održavanja Croatia Rallyja

Povodom održavanja Svjetskog prvenstva u reliju koje se od četvrtka, 22. travnja do nedjelje 25. travnja održava u Hrvatskoj, nekoliko će cesta  biti privremeno zatvoreno prema sljedećem rasporedu.

U Gradu Zagrebu:

Zagrebački Velesajam, prilazna cesta uz istočnu ogradu i istočno parkiralište Zagrebačkog Velesajma, zatvaranje prometnice – od nedjelje, 18.04.2021. u 00:00 do nedjelje, 25.04.2021 u 23:59 sati

Startni prostor - Ulica Hrvatske bratske zajednice (prostor ispred Nacionalne sveučilišne knjižnice), smjer jug, između Ulice grada Vukovara i Slavonske avenije u  četvrtak, 22.04.2021. od 12:00 do 23:59 sati

Cesta/Ulica Gornji Lukšić - Prilaz Kraljičinom zdencu (probni brzinski ispit (Shakedown Medvedgrad), zatvaranje prometnice u četvrtak, 22.04.2021. od 07:00 do 17:00 sati

Trg bana Josipa Jelačića, prekonoćno zatvoreno parkiralište (tzv. Pare Ferme) u petak 23.04.2021. od 14:00 sati do subote, 24.04.2021. do 12:00 sati

Bliznec - Sljeme - Pila (ZC1049/ZC2219) – zatvaranje prometnica u nedjelju 25.4.2021. od 04:20 do 13:30 sati

U Karlovačkoj i Zagrebačkoj županiji:

Rude-Braslovje-Plešivica (ŽC3055) do križanja sa ŽC3104 – u petak, 23. travnja, od 5:39 do 18:00 sati

Kostanjevac (D546) – Sošice – Kordići Žumberački (ŽC3273) – Petruš Vrh (ŽC3096) – u petak, 23. travnja od 6:32 do 19:00 sati

Jaškovo (do križanja s D228) – Start kod restorana 'Papalina' – Piščetke – Mali Modruš Potok (ŽC3144, LC34033) – u petak, 23. travnja od 7:35 do 20:00 sati

Pećurkovo Brdo – Leskovac Barilovićki – Mrežnički Novaki (ŽC34079, ŽC34080, ŽC34070) – u petak, 23. travnja od 8:38 do 21:00 sati

Ceste Mali Lipovec – Gradanjci (LC310870, LC310840, LC310800) – u subotu, 24. travnja od 5:29 do 18:00 sati

Stojdraga – Budinjak – Gornja Vas (D546) – u subotu, 24. travnja, od 6:17 do 18:30 sati

Krašić – Vrškovac (ŽC3097, LC34009) – u subotu, 24. travnja od 7:10 do 19:30 sati

Vinski Vrh – Novigrad na Dobri – Duga Resa (LC34037, ŽC3142, ŽC3179, ŽC3180) – u subotu, 24. travnja od 8:08 do 20:30 sati

U Krapinsko-zagorskoj županiji:

Bliznec – Sljeme – Pila (ŽC1049/ŽC2219) – u nedjelju, 25. travnja od 4:20 do 13:30 sati

Zagorska Sela – Kuzminec Miljanski – Pušća – Donji Škrnik – Lončarev put – Kladnik – Kumrovec – u nedjelju, 25. travnja od 5:38 do 17:00

Građane se moli da dok su ceste zatvorene koriste alternativne prometne puteve.

https://rally-croatia.com/hr/novosti/zatvaranje-cesta-povodom-odrzavanja-croatia-rallyja

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...