Xman Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 Ima par tema na forumu al sve staro.. Anyway, dobio sam ponudu od Ronisa za dampiranje prednjih vrata i malo bunker, Dynamat 9 ploca - cca 950 kn s pdv Od forumasa sam dobio ponudu za ground zero, brijem 10 ploca, 550+pdv+ugradnja. Ima tko na forumu da to radi za manje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 Koji Dynamat? Postoji vise vrsta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 550kn+pdv sa ugradnjom je super cijena. Ima posla s time,raskopaj vrata, ocisti lim, polijepi, sastavi + sam trosak materijala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted July 17, 2017 Author Share Posted July 17, 2017 8 minutes ago, ND4SPD said: Koji Dynamat? Postoji vise vrsta... pise xtreme, ako je to to? 4 minutes ago, Rain said: 550kn+pdv sa ugradnjom je super cijena. Ima posla s time,raskopaj vrata, ocisti lim, polijepi, sastavi + sam trosak materijala materijal je 550+pdv pa onda jos ugradnja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 To je to, to je najbolji/najskuplji dynamate... E, sad, koja je razlika izmedju toga i ground zeroa, to ne znam... Meni je auto komplet dampiran sa dynamate extreme... Sad bas googlam, pa gledam, taj ground zero takodjer dolazi u vise varijanti... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 58 minutes ago, Xman said: Ima par tema na forumu al sve staro.. Anyway, dobio sam ponudu od Ronisa za dampiranje prednjih vrata i malo bunker, Dynamat 9 ploca - cca 950 kn s pdv Od forumasa sam dobio ponudu za ground zero, brijem 10 ploca, 550+pdv+ugradnja. Ima tko na forumu da to radi za manje? jebote mene je samo rola tolko dosla a sve sam radio...to ti je bagatela za tu lovu ja bi racuno i prek hiljade jer je jebacina za taj kurac ljepit,rezat,krojit,mjerit... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 Neznam dal netko radi sa STPom kod nas, ali prije par godina se njega moglo naći po dobroj cijeni... a i imaju dosta veliki izbor materijala Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 Dynamate Extreme je top topova. Ostalo li/la, može biti loše, bolje i dobro. Ali odličan je jedino Extreme, ako tražiš najbolje moguće, trk u Ronis. I vrijedi svake kune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 (edited) Stp silver (mislim da se tak zvao), isti k. ko extreme Edit: al djabe ti i najbolji materijal, ak je zakurac postavljen. Krpica sim, krpica tam je po meni bacanje love. Vrata imaju nekoliko "slojeva", kad se to sve pokrije onda je to to Edited July 17, 2017 by Kroky Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 STP Silver sam ja uzeo nedavno u Svijet Medija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted July 18, 2017 Author Share Posted July 18, 2017 9 hours ago, Kroky said: Stp silver (mislim da se tak zvao), isti k. ko extreme Edit: al djabe ti i najbolji materijal, ak je zakurac postavljen. Krpica sim, krpica tam je po meni bacanje love. Vrata imaju nekoliko "slojeva", kad se to sve pokrije onda je to to kad kazes "krpica sim, krpica tam", mislis da 3m2 nisu dovoljna za prednja vrata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 tko se s time u zagrebu bavi? znaci, kome mogu ostaviti auto da mi dampira komplet vrata i gepek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted July 18, 2017 Author Share Posted July 18, 2017 Ja sam bio po ponudu u Ronisu na velesajmu, Branxu je tamo lik radio i bio je zadovoljan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Kroky se s tim bavio x godina. Ako ti covjek kaze da to tak nije dobro poslusaaj ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted July 18, 2017 Author Share Posted July 18, 2017 On 18/07/2017 at 10:18, tolt said: Kroky se s tim bavio x godina. Ako ti covjek kaze da to tak nije dobro poslusaaj ga nije napisao koliko misli da je dovoljno za prednja vrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Vristim na sliku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 On 18/07/2017 at 10:25, Xman said: nije napisao koliko misli da je dovoljno za prednja vrata Uzmes telefon i nazoves ga i pitas sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 (edited) 2 hours ago, Xman said: kad kazes "krpica sim, krpica tam", mislis da 3m2 nisu dovoljna za prednja vrata? racunaj. ako vrata imaju lim odmah iza tapicirunga, nek je cca 0.75 m2 po povrsini, tapicirung, lim iza tapicirunga, lim na vratima, ispada cca 2.25m2 po vratima. koliko kosta uopce 1m2 dynmata? da ga jebes 900 kn sa materijalom i rukama mi se cini prejeftino, pogotovo ako je dynamat extreme materijal, sto znaci dobijes kak sam napisao, krpica sim krpica tam ovo je cca 3.33m2 http://www.ronis.hr/damping-set-dynamat-xtreme-bulk-pak-9-samoljepljivih-plocica-460-x-810-mm/DYN10455/product/ Edited July 18, 2017 by Kroky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted July 18, 2017 Author Share Posted July 18, 2017 Tocno taj set je napisan u ponudi. Napisao si tepecirung, nisam ni mislio da bi mi na njega ljepili, znaci racunam da ljepi samo na lim. Ja, ocigledno, ne znam kak se to pravilno radi, znaci ljepi se na to sve ako hoces da je kak spada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Tapicirung ti najvise i zvrnda, plastika.... Ajd taj set bi nategnuto bio i dovoljan za prednja vrata (bez gepeka), samo neznam koliki bi to popust trebao bit da dobijes 600kn popusta na materijal i djabe ruke Racunica ne stima, kak god da okrenes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertino Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 dosta ovisi od auta do auta. Recimo neki fauvei imaju unutarnji lim kompletno pokriven (bez rupa) pa plastika toliko ne zvrnda. Ovisi i o tome kako je tocno zvucnik postavljen, i samim time dali pritisak zraka pri pokretanju zvucnika "lupa" u plastiku vrata Po meni je 3 kvadrata materijala ohoho dovoljno za dvoja vrata kvalitetnog dampiranja (unutarnji+ vanjski lim+ par krpa po plastikama na kriticnim mjestima) Puno ovisi i o tome sto zelis tocno postici dampiranjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Ma 3m2 je za jedna vrata ok, za dvoja ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 3m2 po vratima? I nakon toga trebaš turbo staviti da ni ti auto išao kao prije dampiranja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Neko radi kvalitetno a neko da bi mogo rec da je dampiro Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Bolje nalit betona u vrata. Da vidiš dampiranja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now