Jump to content

Dyno mjerenje demistifikacija - pojasnjenje rada i mjerenja

Recommended Posts

Ja ne znam Hic sta ti uopce radis na ovom forumu s obzirom da  kazes da je jadan,da nemas sta procitat,da su na njemu samo debili ,da je bosanac glavni i sl.

Ne to nego si jos napravio private podforum na forumu kojeg ne podnosis???.

Ne razumijem zasto ne napravis svoj forum sa hrvatinama,intelektualcima,simulatorima,tjuning pricama i ostalim i zivis sretno,a ne se patit ovdje...

• Like 4
  • Thanks 1

11 hours ago, kutija said:

Ja ne znam Hic sta ti uopce radis na ovom forumu s obzirom da  kazes da je jadan,da nemas sta procitat,da su na njemu samo debili ,da je bosanac glavni i sl.

Ne to nego si jos napravio private podforum na forumu kojeg ne podnosis???.

Ne razumijem zasto ne napravis svoj forum sa hrvatinama,intelektualcima,simulatorima,tjuning pricama i ostalim i zivis sretno,a ne se patit ovdje...

attention whore sindrom 

• 2 weeks later...
  • 2 years later...
On 06. 11. 2020. at 0:39, fire said:

Sto bi bilo da maknuo limitere i vrisnuo dpf za 2tjedna. Ili turbina. Razapeli bi me vise od isusa. Zato odustao od toga svega, jer dogovor je bio u granicama normale da traje. Posto se to dvoje nije moglo ispuniti(da ide 14s 100-200km/h i da traje).

Treba napomenuti da 135i f20 s 320hp ide 13.4s 100-200km/h. Sto sada ispada mrvicu sporije(0.7s) od 125d s remapom s dpf-om.

Baš sam se sjetio ove teme neki dan, samo da javim da Bmw nakon 3 god još uvijek piči k'o lud (čak i brže)

14,05s 100-200 dragy

Na Željavi prošle godine je radio 13,4s ET na 402m. 

Svi se čudili na čemu je ovaj dizel, morao je kočit da vozi klasu 14. 

Vidjet ćemo šta će radit na Grobniku sad, vjerujem i brže.  

I ne, nema DPF, niti puno dimi. 

Jedostavno ide i ide....i ne troši ni 6l po kompu 😂

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...