Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da mi je znat kako netko zna jeli meni spojler na gepeku original ili kina...  Šta bi trebao ga skinut s auta da on vidi žig na unutarnjoj strani?

Posted

Nece nitko pitat ako je to tvoj auto imao oem i prolazis tehnicki , ali ako na , recimo, golf dizel stavis Gti dijelove , tehnicki neces proci niti sa oem niti sa kinom , moras raditi atest , a njega pak sa kinom neces proci

Poslano sa mog SM-A125F koristeći Tapatalk

Posted

Mene su na Meganu zaj*** baš radi spojlera gepeka.
Naručen u Renault salonu iz Renault kataloga i ugrađen u ovlaštenom Renault servisu. s donje strane imao sve oznake i žigove Renaulta.

I nikako budali objasnit da je to original dio.

• Zbunjen 1
Posted

Kolega je imao C4 by Loeb, i dođe na tehnički, lik ga hoće istjerati van radi zadnjeg spojlera, dok mu ovaj nije objasnio da je to original, nakon toga je bio komentar ; nemoj jebat, kako dobro izgleda. 

?

Posted

ovaj bodykit na mom bivšem je vrisnuo na tehničkom

spacer.png

spacer.png

a nije baš loša kopija ..

isto tak nedavni slučaj...bratić opo na tehničkom s Mazdom 3 2015...

zbog federa...gore su Eibach federi...ima doma još kutiju od njih sa Mazda logotipovima umjesto Eibachovih....kupljene i ugrađene u Mazda Jurković kao originalna dodatna oprema....ima i račun...ali dečkima u STP to nije bilo dovoljno, ajmo na atest

Posted (edited)
5 hours ago, semper said:

A kako na tehničkom može znat da M paket nije original?

Ne moze, ali ako godinu prije nije imao a sada ima, original ili ne, trebao bi atestirat.

Moj za sada prolazi, pretpostavljam da je stavljen odmah nakon uvoza pa je prva rega bila s njim. Meni je to isto blesavo, pa se nadam da necu imat problema ubuduce.

Edited by sfreak
Posted
Mene su na Meganu zaj*** baš radi spojlera gepeka.
Naručen u Renault salonu iz Renault kataloga i ugrađen u ovlaštenom Renault servisu. s donje strane imao sve oznake i žigove Renaulta.
I nikako budali objasnit da je to original dio.

Ja danas imao takvu situaciju sa octaviom RS i spojlerom gepeka, sva sreca nije proslo s vecim problemom.
Mislio sam da je skrivena kamera.

Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk

Posted (edited)

Doslovno je došlo do tog da će se raditi atest i za zamjenski filter ulja. Dok istovremeno po cestama svakodnevno putuju kamioni u raspadujućem stanju, s nevidljivom svjetlosnom signalizacijom, a pokretne cirkuse Colorado sa lampama, LEDicama i sličnim kičom da ne spominjemo.

U Makarskoj je vlasnik stanice za tehnički pregled ujedno i vlasnik firme Promet Makarska, čiji autobusi redovno rutu od 60 kilometara do Splita završe pokvareni uz cestu. Ali naravno, svi su tehnički ispravni.

CVH je produžena ruka države i služi samo za ubiranje novaca, u zadnje vrijeme su to vanredni tehnički pregled i atestiranje svega što im padne na pamet, jer im se može.

Kakvu sam peripetiju prošao s atestiranjem Ducatija, došlo mi je da zapalim i motor i stanicu tehničkog pregleda.

Edited by DiscoVolante
  • Like 1
Posted

Ja ne kužim kužim kaj vi radite s tim mopedima...
Znači, ovo je prošlo tehnički bez ikakvih problema... d83ba07b5e640d3a51bf9f1d030cc010.jpg

Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk

• Haha 1
Posted (edited)

nije to ništa, jedan lik tu kod mene išao atestirati auspuh na motoru ( da me yebeš ne znam koji je motor i koji auspuh u pitanju). Ugl, prvo su ga odyebali u stanici, otišao na drugu, napravio atest i poslali u CVH. 

e sad tu kreće priča, iz CVH mu slali povratno da to ne prolazi atest zbog neodgovarajućih mjera pozicije auspuha na motoru i poslali iste kako treba izgledati. 

Fun fact je da je auspuh atestiran tvornički ili ti ima TUV, i svaka mjera od šelne do koljena odgovara tim mjerama koje su mu poslali. lik je lud i ne zna kaj da napravi 

Edited by krule
  • 2 months later...
Posted

Decki help. Guze me u Puli da je atest opruga 900kn. Imam nekoliko frendova koji su to odradili na mali atest.

Mali atest pise i na CVH web stranici..
CVH mi je na mail napisao da ide veliki... kakva su iskustva za atest -3 federa? (Eibach Sportline)76ffc9ee6da4e53c3006614d90d9fc63.jpg

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Posted

@1e0n nemas ATEST opruga/gewindi, imas atest izmjena na ovjesu vozila, sto ulazi u veliki atest (818Kn) jer mjenjas "temeljni dio vozila", nije kozmeticki kao felge, gume, spojleri, lampe, auspuh koji idu u mali atest.

Posted

Ha odradili su. Ilegalno nisu sigurno.

Opet ponavljam...i na njihovim stranicama je to navedeno pod mali :)

Sve 5 decki. Ocigledno je da vecini ide veliki atest a nekima prode pod mali. Pod mali im pise i na CVH stranici da bi zavrzlama bila veca.

Brdo mi je to love za auto koji ima federe od 2009 i sad sukuzili da sam ilegalan. Bio bih ih skinuo da sam znao...

Posted
Ha odradili su. Ilegalno nisu sigurno.

Opet ponavljam...i na njihovim stranicama je to navedeno pod mali :)

Sve 5 decki. Ocigledno je da vecini ide veliki atest a nekima prode pod mali. Pod mali im pise i na CVH stranici da bi zavrzlama bila veca.

Brdo mi je to love za auto koji ima federe od 2009 i sad sukuzili da sam ilegalan. Bio bih ih skinuo da sam znao...

Još trebaš priložit ispis sa špura, to ti je nekih 100-200kn

Poslano sa mog M2007J3SY koristeći Tapatalk

Posted
36 minutes ago, Srele_St said:

Još trebaš priložit ispis sa špura, to ti je nekih 100-200kn

Poslano sa mog M2007J3SY koristeći Tapatalk

ja nisam trebao.

Posted
2 hours ago, Unknown said:

ja nisam trebao.

1 hour ago, tigar_87 said:

Znaci doslovno kao i za sve u ovoj državi, kako tko ima srece

Nije isto da li radis gewinde ili opruge.

Posted

Po CVH PDF-u je isto i gewinde i samo federi i razni stabilizatori (naravno mozes samo 1 od toga).

Ne mogu do tih racuna a i ne bih htio kurit frku nekome. Imam print screen sitea kojeg sam attachirao par posteva gore. Al realno...u qrcu su i niko me nece ubjediti drugacije.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...