Lovre Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 Da mi je znat kako netko zna jeli meni spojler na gepeku original ili kina... Šta bi trebao ga skinut s auta da on vidi žig na unutarnjoj strani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 Nece nitko pitat ako je to tvoj auto imao oem i prolazis tehnicki , ali ako na , recimo, golf dizel stavis Gti dijelove , tehnicki neces proci niti sa oem niti sa kinom , moras raditi atest , a njega pak sa kinom neces prociPoslano sa mog SM-A125F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvester Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 Mene su na Meganu zaj*** baš radi spojlera gepeka. Naručen u Renault salonu iz Renault kataloga i ugrađen u ovlaštenom Renault servisu. s donje strane imao sve oznake i žigove Renaulta. I nikako budali objasnit da je to original dio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip. Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 Kolega je imao C4 by Loeb, i dođe na tehnički, lik ga hoće istjerati van radi zadnjeg spojlera, dok mu ovaj nije objasnio da je to original, nakon toga je bio komentar ; nemoj jebat, kako dobro izgleda. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar-mar Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 ovaj bodykit na mom bivšem je vrisnuo na tehničkom a nije baš loša kopija .. isto tak nedavni slučaj...bratić opo na tehničkom s Mazdom 3 2015... zbog federa...gore su Eibach federi...ima doma još kutiju od njih sa Mazda logotipovima umjesto Eibachovih....kupljene i ugrađene u Mazda Jurković kao originalna dodatna oprema....ima i račun...ali dečkima u STP to nije bilo dovoljno, ajmo na atest Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfreak Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 (edited) 5 hours ago, semper said: A kako na tehničkom može znat da M paket nije original? Ne moze, ali ako godinu prije nije imao a sada ima, original ili ne, trebao bi atestirat. Moj za sada prolazi, pretpostavljam da je stavljen odmah nakon uvoza pa je prva rega bila s njim. Meni je to isto blesavo, pa se nadam da necu imat problema ubuduce. Edited May 6, 2021 by sfreak Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 Mene su na Meganu zaj*** baš radi spojlera gepeka. Naručen u Renault salonu iz Renault kataloga i ugrađen u ovlaštenom Renault servisu. s donje strane imao sve oznake i žigove Renaulta. I nikako budali objasnit da je to original dio. Ja danas imao takvu situaciju sa octaviom RS i spojlerom gepeka, sva sreca nije proslo s vecim problemom. Mislio sam da je skrivena kamera. Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 (edited) Doslovno je došlo do tog da će se raditi atest i za zamjenski filter ulja. Dok istovremeno po cestama svakodnevno putuju kamioni u raspadujućem stanju, s nevidljivom svjetlosnom signalizacijom, a pokretne cirkuse Colorado sa lampama, LEDicama i sličnim kičom da ne spominjemo. U Makarskoj je vlasnik stanice za tehnički pregled ujedno i vlasnik firme Promet Makarska, čiji autobusi redovno rutu od 60 kilometara do Splita završe pokvareni uz cestu. Ali naravno, svi su tehnički ispravni. CVH je produžena ruka države i služi samo za ubiranje novaca, u zadnje vrijeme su to vanredni tehnički pregled i atestiranje svega što im padne na pamet, jer im se može. Kakvu sam peripetiju prošao s atestiranjem Ducatija, došlo mi je da zapalim i motor i stanicu tehničkog pregleda. Edited May 6, 2021 by DiscoVolante 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fronius Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 Ja ne kužim kužim kaj vi radite s tim mopedima...Znači, ovo je prošlo tehnički bez ikakvih problema... Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 Vespa od 50 kubika nije prošla tehnički jer je propao original auspuh i stavljen je zamjenski (ravni, nije puvalica).Onda ti je jasno kakvo je to jebanje u mozak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krule Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 (edited) nije to ništa, jedan lik tu kod mene išao atestirati auspuh na motoru ( da me yebeš ne znam koji je motor i koji auspuh u pitanju). Ugl, prvo su ga odyebali u stanici, otišao na drugu, napravio atest i poslali u CVH. e sad tu kreće priča, iz CVH mu slali povratno da to ne prolazi atest zbog neodgovarajućih mjera pozicije auspuha na motoru i poslali iste kako treba izgledati. Fun fact je da je auspuh atestiran tvornički ili ti ima TUV, i svaka mjera od šelne do koljena odgovara tim mjerama koje su mu poslali. lik je lud i ne zna kaj da napravi Edited May 7, 2021 by krule Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Ide ponovno... Ako je sve isto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
1e0n Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Decki help. Guze me u Puli da je atest opruga 900kn. Imam nekoliko frendova koji su to odradili na mali atest.Mali atest pise i na CVH web stranici..CVH mi je na mail napisao da ide veliki... kakva su iskustva za atest -3 federa? (Eibach Sportline)Sent from my SM-N910C using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oggy Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Kad god sam pitao za atest opruga, navek je bilo cca 800 kn. cca 300 kn sam plaćal jedino za felge i gume Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radman_ED35 Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 @1e0n nemas ATEST opruga/gewindi, imas atest izmjena na ovjesu vozila, sto ulazi u veliki atest (818Kn) jer mjenjas "temeljni dio vozila", nije kozmeticki kao felge, gume, spojleri, lampe, auspuh koji idu u mali atest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 veliki atest. 900kn Radio osobno za eibach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1e0n Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Tu https://www.cvh.hr/gradani/ispitivanje/dokumentacija/ je "Ispitivanje vozila - Zamjena elemenata ovjesa vozila kategorije M1 i N1" stavljeno pod Mali Atest.Takoder 2 frenda su to radila pod mali atest (3xx kn). Jedan je bio u Pu a jedan u centrali u VG.Sent from my SM-N910C using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
narimiran Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 1 hour ago, 1e0n said: Decki help. Guze me u Puli da je atest opruga 900kn. Imam nekoliko frendova koji su to odradili na mali atest. Mali atest pise i na CVH web stranici.. CVH mi je na mail napisao da ide veliki... kakva su iskustva za atest -3 federa? (Eibach Sportline) Ne guze te, cijena je 800-i-nesto kuna, veliki atest. Ti tvoji frendovi to nisu mogli legalno odraditi kao mali atest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1e0n Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Ha odradili su. Ilegalno nisu sigurno.Opet ponavljam...i na njihovim stranicama je to navedeno pod mali :)Sve 5 decki. Ocigledno je da vecini ide veliki atest a nekima prode pod mali. Pod mali im pise i na CVH stranici da bi zavrzlama bila veca.Brdo mi je to love za auto koji ima federe od 2009 i sad sukuzili da sam ilegalan. Bio bih ih skinuo da sam znao...Sent from my SM-N910C using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Pa nek ti jedan od tih frendova da taj racun na kojem pise da je islo pod mali pa se probaj pozvati na to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Ha odradili su. Ilegalno nisu sigurno.Opet ponavljam...i na njihovim stranicama je to navedeno pod mali :)Sve 5 decki. Ocigledno je da vecini ide veliki atest a nekima prode pod mali. Pod mali im pise i na CVH stranici da bi zavrzlama bila veca.Brdo mi je to love za auto koji ima federe od 2009 i sad sukuzili da sam ilegalan. Bio bih ih skinuo da sam znao...Sent from my SM-N910C using TapatalkJoš trebaš priložit ispis sa špura, to ti je nekih 100-200knPoslano sa mog M2007J3SY koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 36 minutes ago, Srele_St said: Još trebaš priložit ispis sa špura, to ti je nekih 100-200kn Poslano sa mog M2007J3SY koristeći Tapatalk ja nisam trebao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 22 minutes ago, Unknown said: ja nisam trebao. Znaci doslovno kao i za sve u ovoj državi, kako tko ima srece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 2 hours ago, Unknown said: ja nisam trebao. 1 hour ago, tigar_87 said: Znaci doslovno kao i za sve u ovoj državi, kako tko ima srece Nije isto da li radis gewinde ili opruge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1e0n Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Po CVH PDF-u je isto i gewinde i samo federi i razni stabilizatori (naravno mozes samo 1 od toga).Ne mogu do tih racuna a i ne bih htio kurit frku nekome. Imam print screen sitea kojeg sam attachirao par posteva gore. Al realno...u qrcu su i niko me nece ubjediti drugacije.Sent from my SM-N910C using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now