BaGy Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 8 hours ago, epicuser said: koji doktor je reko da se cupra NE moze mjeriti ? Pitao sam kuma, nije rekao da se ne može nego da nije dobro za lamele kad je auto u dyno modu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radman_ED35 Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 33 minutes ago, BaGy said: Pitao sam kuma, nije rekao da se ne može nego da nije dobro za lamele kad je auto u dyno modu Svaki haldex auto ima dyno mode rada, daš kontakt, upališ sva 4, 5 puta stisneš papučicu gasa i nakon toga upališ auto bez da gasiš sva 4 ili digneš donji dio zadnjih sjedala i ištekaš Haldex ECU, isti je efekt. i zadnji diferencijal je fizički odvojen, lamele nisu spojene tako da se nemogu ni oštetit, i tako je na svakom autu koji ima haldex još od Audi-a TT 3.2 ili Golf 4 R32, i to nije nikakav hack, to su službene VAG upute za trobuleshooting u servisima i na TUV testiranjima. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
webmaster750 Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Ili se jednostavno ode na dyno koji ima 4x4 i riješeno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted November 12, 2019 Author Share Posted November 12, 2019 19 minutes ago, Radman_ED35 said: Svaki haldex auto ima dyno mode rada, daš kontakt, upališ sva 4, 5 puta stisneš papučicu gasa i nakon toga upališ auto bez da gasiš sva 4 ili digneš donji dio zadnjih sjedala i ištekaš Haldex ECU, isti je efekt. i zadnji diferencijal je fizički odvojen, lamele nisu spojene tako da se nemogu ni oštetit, i tako je na svakom autu koji ima haldex još od Audi-a TT 3.2 ili Golf 4 R32, i to nije nikakav hack, to su službene VAG upute za trobuleshooting u servisima i na TUV testiranjima. ma sve 5...kazem samo sta sam cuo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Kak je Bagy napiso, tak mi je bilo rečeno....osim ak sam nekaj krivo shvatio u tih pol minute. Nisam ni planiro mjerit, al sam uspio ulovit vremena pa sam navratio....nije mi tolko bitno Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Ja sam prije zvao @Kiki da priupitam koja je šansa da auto pri jedno 250kmh zadnjih kotača odluči ipak uključiti prednji pogon dobro je prošlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicuser Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 7 hours ago, BaGy said: Pitao sam kuma, nije rekao da se ne može nego da nije dobro za lamele kad je auto u dyno modu ma kakvi, evo kak je kolega gore napisao. to je normalno prebacivanje u dyno fwd mode kod auta sa haldexom. nikakve stete nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Lamele na haldexu su napete iako je pumpa ugasena pa vi tarite lamele na 2wd valjcima ?? Dovoljno je samo procitati u manulu kako se taj auto slepa i sve jasno. TüV testiranja da, ali samo za testiranje kocinca i ostaloga a ne na da vrtis na valjcima 250kmh dok zadnji kotaci stoje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Kaj se ti uzbudjujes, pa jel Insignia poginulaKod strucnjaka, pa Evo, pa bog zna kaj jos kaj ne znamo JOS?!? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radman_ED35 Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 1 hour ago, GonzoT5 said: Lamele na haldexu su napete iako je pumpa ugasena pa vi tarite lamele na 2wd valjcima ?? Dovoljno je samo procitati u manulu kako se taj auto slepa i sve jasno. TüV testiranja da, ali samo za testiranje kocinca i ostaloga a ne na da vrtis na valjcima 250kmh dok zadnji kotaci stoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kic Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 2 hours ago, GonzoT5 said: Lamele na haldexu su napete iako je pumpa ugasena pa vi tarite lamele na 2wd valjcima ?? Dovoljno je samo procitati u manulu kako se taj auto slepa i sve jasno. TüV testiranja da, ali samo za testiranje kocinca i ostaloga a ne na da vrtis na valjcima 250kmh dok zadnji kotaci stoje. Yep.... moguce je spalit ulje ako se forsira makar je sustav "OFF". Velika razlika u brzini vrtnje između inputa i outputa (koji je stacionaran) u cent. diffu. brzo pregrije ulje i lamelice. Isti vrag kao da se vozi dulji period sa kotacima razlicitog promjera F - R 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicuser Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 3 hours ago, GonzoT5 said: Lamele na haldexu su napete iako je pumpa ugasena pa vi tarite lamele na 2wd valjcima ?? Dovoljno je samo procitati u manulu kako se taj auto slepa i sve jasno. TüV testiranja da, ali samo za testiranje kocinca i ostaloga a ne na da vrtis na valjcima 250kmh dok zadnji kotaci stoje. mozda na ovim opelima i niskobuđetnim vozilima u VCDSu cak ima opcija FWD roll out mode i nista ne spaljuje lamele i komponente Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radman_ED35 Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 9 hours ago, Kic said: Yep.... moguce je spalit ulje ako se forsira makar je sustav "OFF". Velika razlika u brzini vrtnje između inputa i outputa (koji je stacionaran) u cent. diffu. brzo pregrije ulje i lamelice. Isti vrag kao da se vozi dulji period sa kotacima razlicitog promjera F - R Koliko vidim 90% ljudi nezna što je Haldex a kamoli kako radi. Haldex pogon nije AWD nego 4WD, i zadnji kotaci mogu prenesti samo 30% snage (osim u RS3 gdje mogu prenijeti 100% snage ali samo kada je auto u rikvercu). Zadnji kotači postaju pogonski tek kada prednji kotači izgube grip Dok je na Bugatti Chironiu i Lamborghini Aventador-u obrnuto, prednji kotači mogu prenesti do 30% snage kada stražnji kotači izgube grip. Haldex auti se mogu voziti kada im je pokvaren zadnji diferencijal ili je on elektronski ugasen, beskonacan broj kilometara, bez ikakve posljedice po diferencijal, ulje, lamele i getribu. Haldex nema centralni diferencijal. Haldex auto ima normalnu prednju getribu, kardan i zadnji diferencijal. Svi vaši i naši Haldex auti svaki dan su FWD auti, i voze se jednako kako bi se vozili i na dyno-u, a postaju 4WD tek kada se upali vaš unutarnji balkanac koji petkom navečer lansira svog Golf-a R Revo stage 3+- ispred hrpe curica na Vukovarskoj. Svi oni koji mjere Haldex aute na AWD/4WD dyno-u to radi krivo i ne dobivaju precizna mjerenja. Zakljucak, Haldex auto je FWD auto sa beskonačnim gripom, a na dyno- u se mjeri samo na prednjem pogonu bez ikakve štete AKO SE POSTAVI U PRAVILAN MOD RADA. I da svi smo mi doktori mehaničari i automotiv inzenjeri, moj je bolji od tvog, ja znam ti neznas, a zapravo smo samo balkanci koji neznaj googlat ni educirati se i ne priznajemo niti poštujemo znanje i uspijeh drugoga. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 7 minutes ago, Radman_ED35 said: Svi oni koji mjere Haldex aute na AWD/4WD dyno-u to radi krivo i ne dobivaju precizna mjerenja. Moze objasnjenje za ovo? Zasto nisu precizna mjerenja na 4WD dyno-u? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonci Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 6 minutes ago, Radman_ED35 said: zadnji kotaci mogu prenesti samo 30% snage (osim u RS3 gdje mogu prenijeti 100% snage ali samo kada je auto u rikvercu) Mozes li malo ovo razjasniti...sta se to desi sa prednjim kotacima ako je 100% snage na zadnjima? Netko skine poluosovine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 A valjda je mislio da je maks. 50 : 50 (100% lock), ali ako nije.. jao ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radman_ED35 Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 9 minutes ago, _DEX_ said: Moze objasnjenje za ovo? Zasto nisu precizna mjerenja na 4WD dyno-u? Zbog konstatnih promjena omjera snage prednjih i zadnjih kotaca, mogu nastat poprilicno cudni grafovi (nije pravilo da hoće, ali može), preciznije je kada mjeris samo kotače koji mogu prenesti 100% snage. 13 minutes ago, tonci said: Mozes li malo ovo razjasniti...sta se to desi sa prednjim kotacima ako je 100% snage na zadnjima? Netko skine poluosovine? Audijeva službena tvrdnja, nigdje nema navedenih slučajeva kada se to dešava niti kako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonci Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 2 minutes ago, Radman_ED35 said: Audijeva službena tvrdnja, nigdje nema navedenih slučajeva kada se to dešava niti kako. Toliko o razumijevanju sistema. Kod auta sa haldexom (kojima je primarni pogon prednji) jedina mogucnost da sav pogonski moment bude na zadnjim kotacima je da prednja kola potpuno izgube trakciju i vrte u prazno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 (edited) 14 minutes ago, Radman_ED35 said: Zbog konstatnih promjena omjera snage prednjih i zadnjih kotaca, mogu nastat poprilicno cudni grafovi (nije pravilo da hoće, ali može), preciznije je kada mjeris samo kotače koji mogu prenesti 100% snage. Sta nije realno mjerenje kako se auto ponasa na cesti odnosno da ces dobiti realniji graf ako mjeris u postavkama koje su iste kada se vozis na cesti sa ukljucenim/aktivnim haldexom? https://www.youtube.com/watch?v=oDnLKbbY0pU Edited November 13, 2019 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radman_ED35 Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 10 minutes ago, _DEX_ said: Sta nije realno mjerenje kako se auto ponasa na cesti odnosno da ces dobiti realniji graf ako mjeris u postavkama koje su iste kada se vozis na cesti sa ukljucenim/aktivnim haldexom? https://www.youtube.com/watch?v=oDnLKbbY0pU Dyno pull radiš u 5toj brzini zar ne? Kada će auto na cesti u 5toj koristiti zadnji pogon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 4 minutes ago, Radman_ED35 said: Dyno pull radiš u 5toj brzini zar ne? Kada će auto na cesti u 5toj koristiti zadnji pogon? Ne znam, zato pitam. Znaci na dynu ce u petoj upaliti zadnji pogon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Pa vrtiti će cijelo vrijeme ako nije isključen jer misli da prednji vrte u prazno kaj ne? Meni je Tiguan vrtio sva 4 na dyno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 On 11/12/2019 at 8:52 AM, Radman_ED35 said: Svaki haldex auto ima dyno mode rada, daš kontakt, upališ sva 4, 5 puta stisneš papučicu gasa i nakon toga upališ auto bez da gasiš sva 4 ili digneš donji dio zadnjih sjedala i ištekaš Haldex ECU, isti je efekt. i zadnji diferencijal je fizički odvojen, lamele nisu spojene tako da se nemogu ni oštetit, i tako je na svakom autu koji ima haldex još od Audi-a TT 3.2 ili Golf 4 R32, i to nije nikakav hack, to su službene VAG upute za trobuleshooting u servisima i na TUV testiranjima. Moze link na te sluzbene upute? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 (edited) 3 minutes ago, BM0021 said: Pa vrtiti će cijelo vrijeme ako nije isključen jer misli da prednji vrte u prazno kaj ne? Meni je Tiguan vrtio sva 4 na dyno Ako je dyno koji mjeri samo prednje kotace (zadnji su fiksni "na podu" i ne vrte se) onda naravno da misli da prednji vrte u prazno, ali ne znam dal ce na 4x4 dynu paliti zadnji pogon. Zato pitam. Zanima me malo tehnikalija o tome. Edited November 13, 2019 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Opet pokrene prednje vidi razliku u vrtnji i upogoni zadnje ako nije isključeno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now