MoschuS Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Rainsport mi je drugi izbor iako me muci sto svi naglasavaju da ima mekanu bocnicu. Ne znam koliko se to osjeti u voznji. Sent from my LG-D802 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Ne brini oko toga, ne ides na stazu nit se vrtis po rotoru 120 da bus to osjetio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoschuS Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Kak ti znas kaj ja radim u rotoru?? Bas htjedoh napisati da ce mi vjerojatno bilo koja pristojnija guma biti ok, ipak ide na karavance sa 110ksSent from my LG-D802 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 3 minutes ago, MoschuS said: Kak ti znas kaj ja radim u rotoru?? Bas htjedoh napisati da ce mi vjerojatno bilo koja pristojnija guma biti ok, ipak ide na karavance sa 110ks sorry ase 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Good year dosta cesto zna pucat sa strane kao i dunlop.Vredestein ultrac satin ima oznaku A za kisu u dimenziji 225/45 R17, uspoređivati nju sa savom mislim da je smjesno.Jedna je dunlop a druga mislim michelinOva je pukla pri 180A ovo na oko 230 (90% sam siguran da je ova bila dunlop)Fora je kad zakocis a prestigne te otpala guma...Obje gume su bile vozene dvije sezone. Od onda samo nexen i nikada niti najmanjeg problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 11 hours ago, Dottore said: Zanimljivo, Inače, A klasa koristi nestandardne dimenzije. Je li na njjemu bila XL? Čekam Branxa koju sam već upitao u njegovoj temi 215/45 R17 i 195/55 R16 , mogao sam tražiti 185/65 R15 (A klasa 180 CDI ,2008) Sorry stari, preskočio sam post, javim uskoro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Rainsport mi je drugi izbor iako me muci sto svi naglasavaju da ima mekanu bocnicu. Ne znam koliko se to osjeti u voznji. Sent from my LG-D802 using TapatalkOd ovih koji su ti u užem krugu mislim da samo GY može parirati Rainsportu s time da me GY neće tako skoro vidjeti radi A2 koje su imale najmekšu bočnicu ikad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoschuS Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Kakva je trajnost Rainsporta? Vidim da pisu da se uzasno brzo trose? Ne treba mi trajati 50k km ali vidim da za nju pisu da je gotova i na manje od 20?Jeftinija je u startu od gy ali ako cu ih morati mijenjati za 2 god to mi onda nista ne znaci, naprotiv Sent from my LG-D802 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Ne znam, nisam ih imao ni na jednom autu.Potrošnja gume, izuzev o samoj gumi, ovisi o težini vozila te načinu vožnje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Sorry stari, preskočio sam post, javim uskoro.Ma nemaš brige, srećo. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Kakva je trajnost Rainsporta? Vidim da pisu da se uzasno brzo trose? Ne treba mi trajati 50k km ali vidim da za nju pisu da je gotova i na manje od 20?Jeftinija je u startu od gy ali ako cu ih morati mijenjati za 2 god to mi onda nista ne znaci, naprotiv Sent from my LG-D802 using TapatalkPreskoci Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoschuS Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Preskoci Haha, tak sam i mislio Sent from my LG-D802 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Haha, tak sam i mislio Sent from my LG-D802 using TapatalkMislim fakat dobro drze al ak trazis nekaj da traje...vjeruj...preskoci. Evo ja sad bas dosla sa spura, u 9.mj ih stavila na auto, pa zimske, pa ove prije mjesec dana i onak. Idu jos al da su nove nisu. Radim puno km i koliko god da me odusevljavaju na kisi, iduci put cu morati jednostavno izabrati nesto drugo... Ovo mi je drugi set rainsporta na RSici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 On 5/2/2017 at 0:21 PM, Exfreerider said: Sve navedene gume po kiši imaju A osim Vredestein koji ima B Sava UHP 2 isto ima kiša A i najtiša je sa 66dB Po meni Sava UHP 2 ili GY Asy 3 On 5/2/2017 at 2:02 PM, Srele_St said: Good year dosta cesto zna pucat sa strane kao i dunlop. Vredestein ultrac satin ima oznaku A za kisu u dimenziji 225/45 R17, uspoređivati nju sa savom mislim da je smjesno. Decki te oznake su prijevara, cudim se da ne znate za to: http://www.jutarnji.hr/autoklub/aktualno/gumagate-oznake-na-gumama-veca-su-prevara-od-muljanja-s-emisijom-nox/202249/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Znao sam da su prevara kad sam prvi put na Fuldi vidio oznaku A za kišu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted February 3, 2019 Share Posted February 3, 2019 Da li postoje neki jeftiniji ili univerzalni senzori za pritisak tlaka u gumama? Stari si je uzeo neke alu 15, pa je saznao da TPMS dodje jos 40tak eur/kom. Je li se to da nabaviti povoljnije od kineza npr ili je to minimalna cifra? Auto je Kia Ceed 2017god. Ako to sto znaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted February 3, 2019 Share Posted February 3, 2019 8 hours ago, niknejm said: Da li postoje neki jeftiniji ili univerzalni senzori za pritisak tlaka u gumama? Stari si je uzeo neke alu 15, pa je saznao da TPMS dodje jos 40tak eur/kom. Je li se to da nabaviti povoljnije od kineza npr ili je to minimalna cifra? Auto je Kia Ceed 2017god. Ako to sto znaci. Pa to su ti jeftiniji. Inače su originalni po 100eur/kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKmarino Posted February 3, 2019 Share Posted February 3, 2019 (edited) https://www.aliexpress.com/item/4pcs-lot-Autel-tpms-Mx-Sensor-433MHZ-Universal-TPMS-Sensor-mx-senor-315mhz-Support-Programing-MaxiTPMS/32869883650.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.260.24ec3c003j9FXD Možda ovi ako nađeš nekoga da ima za programirat ih. Ili uzmeš komplet pa ti ostane programator. edit: Ne mora baš bit iz ove trgovine ali prvo na njih nabasao, Edited February 3, 2019 by MKmarino 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 pa ovi su skoro skuplji od originalnih Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted February 5, 2019 Share Posted February 5, 2019 To je set od 4kom .. Ispadne 16eur kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted April 7, 2019 Share Posted April 7, 2019 Koristan kalkulator za velicinu gume i felge na autu u odnosu na postojece. Naletija na ovo odavno pa evo nek se nadje https://www.reifenrechner.at/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerowaf Posted April 7, 2019 Share Posted April 7, 2019 Ja sam svojedobno koristio ovaj. Ne smeta mu adblok i ima grafički prikaz nove i stare dimenzije, te odstupanje brzinomjera.Will they fit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 trebat ce mi nove slape za A6 karavana... imam 19" gume sa S4 sa 255/35/19 zimuljama gore... stavio bih na te felge ljetne ili allseason gume posto zavoja ovdje jako malo na autu su 18" 245/40/18 sada.. e sad, kako bi bilo uzet 245/40/19 umjesto 255/35/19 malo dobijem vise mesa na gumi pa time i komforu valjda, a cijenom su jeftinije, malo su uze pa bi mozda bile i bolje po potrosnji..... napomena da nikoga ovdje nije briga niti tko provjerava koje su ti gume na autu i koja dimanzija. naravno preporuka neke normalne gume su pozeljne Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Jebiga...Da tražim novu ili da vozim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerowaf Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 1 hour ago, DiscoVolante said: Jebiga... Da tražim novu ili da vozim? Mene su učili da je bolje ne krpati bok gume. Možda netko misli drugačije, pa sačekaj i drugo mišljenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now