Doktor Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Ovaj moj ili ?Nije udubljen..: Mene samo zanima jel ovo bilo za zamjenu ili ne, cisto da znam kontrolirati u buducnosti. Ajde ovi koji voze TFSI.-e Da, mislio sam na taj tvoj. Meni izgleda kao pravilno trošenje , ovako na oko, bez da ga vidim uživo. Ali pošto ja nisam mehaničar, ne bavim se autima i slaganjem motora, moja procjena može biti totalno kriva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boky Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Bio je za zamjenu cam follower.. Nije kritican, No vec je taj povrsni crni sloj potrosen bio.. https://goo.gl/images/6PjvUk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danko Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 a ovo što je kolega pitao,da li se to na redovnim servisima kontrolira/mijenja,ili baš moraš posebno napomenut da ga zamijene/kontroliraju?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Imate za kupiti bolji cam folower, 40$ je Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Imas na lageru ili? Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 netreba nista bolji od serijskog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Ajmo malo o ovim novijim TSI-ima 2.0 konkretno ali ima vise modela sad, 180/220/280ks, neke konkretne razlike? Koji je s K04? Vidio sam negdje da su ovaj 180 s mapom dizali na 270hp ako se ne varam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Nema vise k04.. Sad je is20 turbo na 7-ici gti i is38 na 7R Na glavi su samo 2 porta izlazna i nema grane nego se turbo srafi direkt gore Npr na 1.8 tsi prisarafis is20 il is38 bez ikakve kemije dodatne Poslano sa mog LG-H818 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Npr na 1.8 tsi prisarafis is20 il is38 bez ikakve kemije dodatne ...o kojem 1.8tsi govoris...? Samo "novi" ili opcenito...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 ...o kojem 1.8tsi govoris...? Samo "novi" ili opcenito...? ovo je novi...ne znam kako je kod tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 kod njega je gen1 ,ovo je gen3 1.8 tsi koji je potpuno isti ko 2.0 tsi 220 ks ,vjerovatno i tu muljaju sa oznakama kubika jer sve je isto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 ...o kojem 1.8tsi govoris...? Samo "novi" ili opcenito...? Pricam o 3 gen tsi motora. Golf 7, novi polo gti 1.8 i sl. Znaci glava ovako izgleda samo s 2 izlazna kanala I turbo se sarafi direkt na glavu bez grane Link to comment Share on other sites More sharing options...
bvlahov Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Pa sad ti naportaj ispusne kanale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Znači nema više ispušna tuninga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Ima, staviš twinscroll turbo, jer ovo gore original nije twin, ima samo takvu flanđu, presmiješno Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Znači nema više ispušna tuninga? Kako ne! VW misli na sve tunere ovog svijeta tako da ne moramo trošit po 1000EUR na ispušnu granu, već možemo npr. na spojlere i naljepnice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Ovaj moj ili ?Nije udubljen..: Mene samo zanima jel ovo bilo za zamjenu ili ne, cisto da znam kontrolirati u buducnosti. Ajde ovi koji voze TFSI.-e ja bi ovo zamjenio ali nije kriticno kao sto je neko vec napisao... nekima cam follower ovako izgleda nakon 20 000 , a nekima nakon 80 000 km Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate FR Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Ja sam na tsi motoru u leonu promjenio na 95000 km folower..kao prvog dana je bio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Belog zovi, ako ćeš glasnije pričat možda možete i bez telefona. Ako će netko znat onda je to on, a i blizu ti je. ako je bura, ja cu njega cuti, ali on mene nece :rofl: Napravio sam kompletan servis, trebao bi bit spreman za sezonu, samo da se 19tice vrate sa lakiranja.Nego, strucnjaci - promjenio sam i cam follower. A ovaj izvađeni jel bio za zamjenu ili ne? jeste bar pregledali brijegove na bregastoj, ovo nije kriticno, ali je za mjenjati... e sad je pitanje koiko je km napravljeno s ovim camfolowerom, i ovisno o stanju bregaste koliko ces sa novim napraviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 S obzirom da danas dosta puše, jedino ti mene mozes cuti Pregledali smo, sve bi trebalo biti OK. Ovaj je kod mene napravio 12 000, kad ga je prvi vlasnik promijenio pojma nemam. Ja sam stavio novi koji cu kontrolirati na iducoj izmjeni ulja (10 000) Moram doci do tebe da pogledas opcenito stanje, sve "probleme" koji se jave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Belog zovi, ako ćeš glasnije pričat možda možete i bez telefona. Ako će netko znat onda je to on, a i blizu ti je. Napravio sam kompletan servis, trebao bi bit spreman za sezonu, samo da se 19tice vrate sa lakiranja.Nego, strucnjaci - promjenio sam i cam follower. A ovaj izvađeni jel bio za zamjenu ili ne? S obzirom da danas dosta puše, jedino ti mene mozes cuti Pregledali smo, sve bi trebalo biti OK. Ovaj je kod mene napravio 12 000, kad ga je prvi vlasnik promijenio pojma nemam. Ja sam stavio novi koji cu kontrolirati na iducoj izmjeni ulja (10 000) Moram doci do tebe da pogledas opcenito stanje, sve "probleme" koji se jave. ako je na 12000 ovakav onda je i bregasta vec potrosenija... tako da onda max 20000km pa izmjena, a nije od goreg i prije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Znači nema više ispušna tuninga? Bit će aftermarket glava, ne brini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 ako je na 12000 ovakav onda je i bregasta vec potrosenija... tako da onda max 20000km pa izmjena, a nije od goreg i prije Onda novo pitanje: to je do ulja, stila vožnje ili se jednostavno cam foloweri - lifteri rade od sve lošijih materjala ? Ja bi popizdio da na novom autu od recimo 20k€ to mjenjam na 80tkm... :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 ako je na 12000 ovakav onda je i bregasta vec potrosenija... tako da onda max 20000km pa izmjena, a nije od goreg i prije Kod mene je napravio 12 000 --- a kad ga je ovaj stari gospodin prije mene promijenio ja NE znam. Al sad sam stavio novi camfollower pa cu pratit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 ovisi da li je neko prije vozio pre dugo sa jednim, pa je pogulio bregastu. tad bregasta bude hrapava na tom djelu, i potrosi buduce cam followere jako brzo. i do stila voznje je, brze ode ako se puno ganja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now