the-rider Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 ne radi ona fora da samo ugasis updejtove u vcds-u kao na win7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strah Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Meni na desetki rade i stare verzije, a net svakako gasim. Caka je samo prije svake upotrebe pobrisat conf file iz foldera di je instaliran vag com. Radi bolje nego ikad, ne treba vise ni virtualka ni xp. Ajde, odlično, učinkovitije nego instalirati program svaki puta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strah Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 ne radi ona fora da samo ugasis updejtove u vcds-u kao na win7? Čini mi se da se driveri ipak updateaju sami..evo meni je crko kabal kod lege na win7 čak mislim, nisam siguran, a svi mi pazimo da ugasimo net kad vagcomiramo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Meni 15 radi dobro, ali ne ovi s njuskala. I radi s upaljenim netom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 pa staviš u windows firewall da vcds.exe nemože van i to je to, pošto se pojavio i 16.8 ja ispod 15.7 nebi kupov ništa, nema smisla Link to comment Share on other sites More sharing options...
klosar Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 sta savjetujete onda ako bi kupovao pošto imam windows 10 koji model? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Posaljem ti instalaciju pa probaj stavit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Posaljem ti instalaciju pa probaj stavit. https://mega.nz/#!AwY3nToQ!__0G13cSCOgso7UHpjucecahOEb3m4baHIYaCjO_aJc Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 ovaj 15.7 je za 15.7 kabel ili ide na 12.12 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Nebi isprobavo mozda je ovaj 12.12 uredaj blacklisted u novijoj verziji pa ga skuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 yep, jednom sam skuriio neki, ne sjecam se vise koji Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 samo cu vam reci da s starim verzijama na novim autima mozete napraviti dosta problema...npr kod seata...aktivirate zatvaranje retrovizra na zakljucavanju i kasnije skuzis da nemas postavke vise za subwoofer...zasto? stari VCDS...(nije kod mene slucaj bio al vidim na seat forumu(DE)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zentrix Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Da malo dignem topic iz mrtvih... Koji kabel uzeti? I koja VCDS verzija je aktualna? Se moze naci na torrentima ili..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Ako slucajno nađes molim te javi mi, hvala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted August 19, 2017 Share Posted August 19, 2017 jel ovaj ok za kupiti, ili ima nesto da radi jednako a da je jeftinije? ovi se kunu da su original, da je sve drugo fejk, a meni to onda vuce da je i ovo fejk http://www.totalcardiagnostics.com/shop/vagcom-rosstech-vcds treba mi za moj 2004 A6, nemam pojma kakva je software gore, niti da li ima canbus ili ne, ocu si pogasiti pistanje zxa vrata, otkljucavanje, tako neke sitnice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted August 19, 2017 Share Posted August 19, 2017 Ako slucajno nađes molim te javi mi, hvala Ja sam uzimao od lika iz splita, ima hrpu dijagnostika za aute na njuskalu.100€ kabl + softwareNije mi se dalo eksperimentirati sa jeftinijim da se ne skuri sam kabl unutra, + na ovom mom mozes bit i na internetu pa nemoram ni na to pazitiSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted August 19, 2017 Share Posted August 19, 2017 za 150€ se da nac org rabljena ja kupio prije 5 godina black friday 190€ ,jebes kopije i to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted August 19, 2017 Share Posted August 19, 2017 Dosad nisam naisao na nikakav problem, pa cak ni na novim autima. Tako da sam zadovoljan, sve funkcije mi je odradilo bez problemaSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted August 19, 2017 Share Posted August 19, 2017 na nekim novima moze se sjebat neke pizdarije sa klonovima ,tako da pazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 jel ovaj ok za kupiti, ili ima nesto da radi jednako a da je jeftinije? ovi se kunu da su original, da je sve drugo fejk, a meni to onda vuce da je i ovo fejk http://www.totalcardiagnostics.com/shop/vagcom-rosstech-vcds treba mi za moj 2004 A6, nemam pojma kakva je software gore, niti da li ima canbus ili ne, ocu si pogasiti pistanje zxa vrata, otkljucavanje, tako neke sitnice. 12.12 orginal loool, zadnja je 17.x verzija. a jel orginal budes vidio tak da skines novu verzijh sofwera sa rosstecha i instaliraj. ak ti zbrika kabl onda nije orginalSent from my SM-G920F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Dugo sam koristio 12.12 kopiju i sve bilo ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 38 minutes ago, gmajna said: Dugo sam koristio 12.12 kopiju i sve bilo ok Pa za starija vozila je dobar...na novima nije preporučljiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Ja sam koristio do 2012. Ili 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted December 23, 2017 Share Posted December 23, 2017 (edited) Da malo dignem topic iz mrtvih... Pitanje, auto je imao aktivnu opciju Comfort Indicator (dakle dodirom rucice zmigavaca on 3 puta svoje odradi)...Naknadno je ukljucena opcija corner light (paljenje maglenki) i jos neke sitnice, no opcija sa zmigavcima vise ne radi? Da li je moguce imati aktivne obje funkcije istovremeno? Trenutno se corner light pali na okretanje volana i kada se da zmigavac, dok se na lagani dodir rucice nista ne dogadja... Edited December 23, 2017 by Bushido Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted December 23, 2017 Share Posted December 23, 2017 Naravno da moze. Ne znam da li su te dvije stvari povezane ili se samo nesto zeznulo al imao sam to tako i normalno je radilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now