Vlado206 Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Nije tesko, ja ocistim dobro staklo i nanosim pomalo s vatom. Ostavim 15-20min i pobrisem.. Ja koristim Gtechniq G5 cini mi se... https://forea-ocd.hr/pranje-susenje/stakla/gtechinq-g5-water-repellent-coating-100ml 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Nije tesko, ja ocistim dobro staklo i nanosim pomalo s vatom. Ostavim 15-20min i pobrisem.. Ja koristim Gtechniq G5 cini mi se... https://forea-ocd.hr/pranje-susenje/stakla/gtechinq-g5-water-repellent-coating-100mlSuper, hvala ti, tak i tak moram u Foreu po neke stvari pa cu onda usput to uzeti.S cim ocistis prije, neko posebno sredstvo, ono obicno za sajbe, alkohol...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Imam ja neki nano premaz što sam uzeo u partesu ali nikad nisam koristio. Ako nađem u garaži dam ti ako hoćeš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Ma necu ti uzimati, budes si ti iskoristio. Kupiti cu si al sve me strah na sta ce to liciti ak ja to idem stavljat Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Imam ja neki nano premaz što sam uzeo u partesu ali nikad nisam koristio. Ako nađem u garaži dam ti ako hoćeš Vidi ako ona ne zeli budem ga ja isprobao. Samo na staklima nema nanoPoslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 4 hours ago, Nicol said: Super, hvala ti, tak i tak moram u Foreu po neke stvari pa cu onda usput to uzeti. S cim ocistis prije, neko posebno sredstvo, ono obicno za sajbe, alkohol...? Sa tim nemas kaj zeznut. Dobro operi staklo, odmasti ga, osusi i nanesi. Nema cure time tak da cim naneses, prakticki mozes i skinut. Iiii, vise je manje, ne pretjerivati s kolicinom. Ako ti i ostane negdje da nisi uspjela skinut, slobodno opet staklo ocisti s nekim glass cleanerom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 koji je danas medju najboljim sprejevima za ciscenje alu felgi? Iron X? onaj meguaris? ili koji? Nedavno uzeo u Lidlu onaj wheel cleaner W5 i cini mi se ok da skida prljavocu s felgi a nije skup... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burnout Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Inace se na ovakve stvari ne obazirem, ali "prljavocu" jos nisam nikada procitao/cuo. Wtf je s jezikom?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Da si ti u inozemstvu zivio 17 godina smijal bi se i ja tebi no, scim da prljavocu skinem s felgi onda? koja je aktualna preporuka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Da si ti u inozemstvu zivio 17 godina smijal bi se i ja tebi no, scim da prljavocu skinem s felgi onda? koja je aktualna preporuka? Ja sam s tim lidlovim skinuo boju sa čeličnih felgi. Od tada koristim sonax i zadovoljan sam.https://bazzar.hr/auto-kozmetika/sonax-xtreme-cistac-naplataka-750ml-oglas-416730Poslano sa mog LG-H850 koristeći Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Ja sumnjam da mi kociona kljesta zahrdjala zbog tog iz Lidla... Dalje koristim samo Sonax.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 I ja imam taj sonax. Ne kazem da je najkvalitetniji, al OK cisti ako se redovno odrzavaju i nije skup (ima ga cak i u konzumu). Samo naspricam i pustim, bez cetki, kistova.. I reeeeeelativno malo smrdi s obzirom na ostale Tnx@Kroky budem probala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Hvala na vrijednim informacijama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Sonax majka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 Jedna stara. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 koja to cjena pise? 47? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 13 hours ago, Kevin said: koja to cjena pise? 47? Stara slika, mislim da je oko 40kn cijena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 super cijena! kad se sjetim onog meguaurisa prek 100kn, onaj alloy super mega cleaner... probat cu s tim sonaxom. Tenx na infou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 Just now, Kevin said: super cijena! kad se sjetim onog meguaurisa prek 100kn, onaj alloy super mega cleaner... probat cu s tim sonaxom. Tenx na infou Kažem, best-buy na tržištu. Ja valjda već 10tak godina s njime čistim felge. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 Taj sonax extreme uvjerljivo bestbuy za felge. Ali iskljucivo extreme, ima i slabija verzija, a pakiranje skoro isto samo nema natpis extreme. Taj kurca ne valja. Sent from my Pixel XL using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Sonax je dobar ali nije best buy. TUGA Alu-Teufel Spezial Felgenreiniger je već dvije godine prvi u svim testovima (barem u DE) I za tu cijenu, količinu i kvalitetu, nema mu konkurencije. Ima ga i hrvatskoj kupiti koliko sam vidio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Sonax je dobar ali nije best buy.TUGA Alu-Teufel Spezial Felgenreiniger je već dvije godine prvi u svim testovima (barem u DE) I za tu cijenu, količinu i kvalitetu, nema mu konkurencije. Ima ga i hrvatskoj kupiti koliko sam vidio.Auto mi je dovoljno tuzan i bez tuge Salim se. Zato sam i napisala, sigurno nije najbolji al za moje potrebe je ok... Strah me uopce isprobavati te kemije kad nisam u tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 ja sam za felge koristio Valet Pro Bilberry, mislim da je 1l bila oko 100 kn u forei ili partesu, ne znam od koga sam uzeo i jako sam zadovoljan. može se razrijediti, ali nikad nisam probao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Sonax je ok za odrzavane felge, al za neki tezi slucaj nije dovoljno jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Za zmazanoce, spremni! Sent from my iPhone using TapatalkOvaj tamno rozi (ljubicasti)/miris od visnje moj najnajnajdrazi, al toliko sam se prenavikla na njega u autu da ga ne osjetim vise pa morala promijeniti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now