brba Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 Ma jok, da cisti naspricas ne moze ništa bit. Nemas straha , za eksterijer je to sve dječja igra . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Mene danas APC opet spasio. Kupio sam bor u tegli, da ga mala nemre prevrnut, i pustio mi je po sicu i armaturi smolu. 10 minuta truda s APCom i sve je izaslo ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nansale Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 Hohoho..bio sam dobar..ma lažem ko pas, sam sebi sam poklonio pod bor! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Šampon za pranje "FX Protect nano shampoo" ako bi ga koristio tako da ga stavim u foam lance i onda prešpricam po autu zbog jednostavnosti da ne punim u kantu , koji omjer koristit ? Znam da snow foam od FX protecta ide 1:8 do 1:16 po preporuci ali koji omjer staviti "nano" šampon obzirom da za njega nema preporuke za foam lance. Pretpotavljam da ne moze ostecivat zastitu kao sam takav ako se i pretjera sa omjerom ali opet od kud krenut isprobavat omjer ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 A slobodno isto tak 1:15 da ga ne trosis previše bezveze , mozes ga bacit malo na auto i onda oprat rukavicom i amen. Za zimu mi je super sad sad https://ph-detailing.hr/proizvod/carpro-hydro2-foam/Bacit na auto, rukavicom oprat, isprat i curi i drzi jako jako dobro . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kas Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Kupio sam auto koji je stajao ispod bora. Zasran je sa smolom, smola se da skinuti sa noktom, ali ostane oštećenje na laku, izgleda kao da se lak napuhao, ili tamne fleke. Kako to riješiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tin Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Di kod nas ima kozmetika za moto program? Čišćenje i lubrikacija lanca? Voskovi u spreju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar-mar Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 @brba jel se zna kad dolazi ponovo Fenice Leather Care kit , mislio naručit al vidim da nema na zalihi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 @brba jel se zna kad dolazi ponovo Fenice Leather Care kit , mislio naručit al vidim da nema na zalihi...Naruceno prije Bozica , talijani su spori za poludit nazalost.Uzeli novih brendova malo , Scholl , Fraber , Innova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kas Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Jel se bavi netko poliranjem doma, kupio sam auto koji je stajao ispod bora sa kojeg je kapala smola. Smola se da skinuti noktom, ali ostaje fleka. Ne znam koliko dugo smola stoji na njemu, ali bi volio, ako netko ima volje da to proba riješiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Ako si ZG slobodno navrati pa dogovorimo, probamo odmah da vidim kak ide i kaj treba. PH detailing , Trnjanska cesta 41 c , 098/769-567https://www.google.com/search?q=ph+detailing+d.o.o&oq=ph+det&aqs=chrome.2.69i57j69i59l2j69i60l2.2851j0j9&client=ms-android-dt-hr-revc&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#trex=m_t:lcl_akp,rc_f:nav,rc_ludocids:5590408789258520550,rc_q:PH%2520Detailing%2520d.o.o.,ru_q:PH%2520Detailing%2520d.o.o.,trex_id:UJjTo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kas Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Javim ti se, sutra ga vozim da izvuku prag od rizola pa kad ga pokupim ti se javim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 @brba Dali radis poliranje farova?Ovo bi volio riješiti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruki Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Ovakav problem imam i ja isto, ako nije tajna može i koliko bi došlo to? Može i u pm Poslano sa mog ELE-L29 koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 @brba kako najbolje skinuti ostatke naljepnica i pik trake? Nekad sam postavljao folije po dućanima i imali smo neki otrov baš za to, ali sam zaboravio ime. Dijelove naljepnica iz '80ih sam micao kao da su postavljene prije 2 minute Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firechicken Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 [mention=122]brba[/mention] kako najbolje skinuti ostatke naljepnica i pik trake? Nekad sam postavljao folije po dućanima i imali smo neki otrov baš za to, ali sam zaboravio ime. Dijelove naljepnica iz '80ih sam micao kao da su postavljene prije 2 minuteMeni se ovo cudo pokazalo bolje od ikakve kemije do sada, doslovno pobrise naljepnice bez traga..Sent from my SM-G985F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 da j apitam onda, ako vec nisam, kako skinuti stari clear bra sa haube, odnosno prvih 30ak cm haube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 2 hours ago, Bubi said: @brba kako najbolje skinuti ostatke naljepnica i pik trake? Nekad sam postavljao folije po dućanima i imali smo neki otrov baš za to, ali sam zaboravio ime. Dijelove naljepnica iz '80ih sam micao kao da su postavljene prije 2 minute u čipoteci ima za kupiti sprej za skidanje ljepila i naljepnica, našprica se i onda nakon par minuta prebriše skupa s ljepilom. Jedino što nije baš isplativo ako usporediš cijenu tog spreja sa količinom koju moraš potrošit da bi skinuo a možda možeš probati i s Tarmaladeom ( https://dodojuice.net/collections/apcs-tfrs/products/tarmalade-tar-remover-200ml ), s time se smola skida s laka dosta dobro pa možda bi pomoglo i za ljepilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 @brba Dali radis poliranje farova?Ovo bi volio riješitiRadim naravno, morao bi vidjet kolko je duboko al da , odradi se , 200-300kn max ak je duboko da brusim od 180 na gore , ak je plice onda jeftinije .098/769-567 pa svrati ak si usput pa dogovorimo [mention=122]brba[/mention] kako najbolje skinuti ostatke naljepnica i pik trake? Nekad sam postavljao folije po dućanima i imali smo neki otrov baš za to, ali sam zaboravio ime. Dijelove naljepnica iz '80ih sam micao kao da su postavljene prije 2 minuteAntisilikon , benzin , odstranjivaci ljepila koje su naveli , nitro najjača opcija na kraju ak nejde . Pik traka zna bit bas problematicno sranje najvaznije skinut fizicke ostatke , ljepilo je lakse. Grijat fenom poskidat traku a onda ljepilo napast sa gore navedenim. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruby Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Brba - koliko popusta za Myhraweb na Bent job usisavač ako uzmem, platio bi virmanom na firmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Brba - koliko popusta za Myhraweb na Bent job usisavač ako uzmem, platio bi virmanom na firmuSitno nekaj mozemo korigirat , aj zvrcni me ujutro na mob 098/769-567 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 (edited) Ekipa, moze li mi netko od vas koji se svakdnevno ovim bavite objasnit detaljnije dvije stvari (koje zelim odradit sam): https://ibb.co/frqqSXF Odradi covjek prednji branik od grube plastike (slika je preuzeta sa YT), koji na kraju odlicno ispadne - KOJE sredstvo je NAJBOLJE za taj posao, kako bi to sto dugotrajnije bilo? I druga stvar, oprao sam unutrasnjost (plastiku) sa Megs APC-om plus u nekom omjeru 1:6 i malo brisao kistom te prebrisao mokrom krpom al nisam sve blato skinuo (radi se o teretnom vozilu, radnom auto)... jel to slab omjer i mogu li sto unistit ako napravim jaci omjer? Sto se upotrebljava nakon pranja APCom? Sto kupit kao najbolji omjer cijene i kvalitete? hvala svima Edited January 31, 2021 by CooleR Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Ekipa, moze li mi netko od vas koji se svakdnevno ovim bavite objasnit detaljnije dvije stvari (koje zelim odradit sam):https://ibb.co/frqqSXF Odradi covjek prednji branik od grube plastike (slika je preuzeta sa YT), koji na kraju odlicno ispadne - KOJE sredstvo je NAJBOLJE za taj posao, kako bi to sto dugotrajnije bilo? I druga stvar, oprao sam unutrasnjost (plastiku) sa Megs APC-om plus u nekom omjeru 1:6 i malo brisao kistom te prebrisao mokrom krpom al nisam sve blato skinuo (radi se o teretnom vozilu, radnom auto)... jel to slab omjer i mogu li sto unistit ako napravim jaci omjer? Sto se upotrebljava nakon pranja APCom? Sto kupit kao najbolji omjer cijene i kvalitete? hvala svimaIzvana na plastikama dobro radi carpro perl nprhttps://ph-detailing.hr/proizvod/carpro-perl-500ml/Unutra na plastikama mi je vrh FX , mirisi jako, ostaje mat i moze se razrijedit jos 1:1 , best buyhttps://ph-detailing.hr/proizvod/fx-protect-interior-dressing-500ml/Omjer apca je ok za meguiars, on je baby kemija. Npr sonax Multistar 5x bolje pere sa manjim omjerima .Poanta je kaj ti je kist premekan za ocistit prljavo iz pora plastike , trebas neku četku i to malo jace istrljat . Ovak nekaj ak imas doma https://ph-detailing.hr/proizvod/phd-cetka-kozu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 (edited) Brba - jel ova cetka za kozu dovoljno dobra za jako trljat po plastici u unutrasnjosti ili nesto drugo preporucas? Ima li kod tebe tog Multistara (al da je manje pakovanje, 10L mi je previse)? I molim te ponovi kod za popust. hvala Edited February 1, 2021 by CooleR Link to comment Share on other sites More sharing options...
krule Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 @brba jedno pitanje, da li je nakon poliranja bolje staviti glaze+sealant+vosak (neki kvalitetniji) ili keramika? onako jedan neutralan odgovor, ne da gledaš zaradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now