Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Uglavnom, u Vulkalu su cisto pristojne cijene za D4 koliko vidim.

I imaju i 225/40/18 s V indexom, i u 17" par dimenzija s V indexom...

Ima online cijenik ili?

Edit: vidio sad da ima... 580kn u 205/55/16..

Edited by Lovrek
Posted

I ja kupio D4. 225/50/17, planiram montirati krajem tjedna. U Vulkalu su oko 870kn komad. Imao sam D3 na Legacyu i bile su stvarno nevjerojatne u ekstremnim uvjetima :D

Posted

I ja odlucio uzeti D4 pa cemo vidjeti ima li ico bolju cijenu od vulkala...koliko sam vidio, furlan je skuplji od vulkala (625 kn/kom u odnosu 580kn/kom)...

Posted
I ja odlucio uzeti D4 pa cemo vidjeti ima li ico bolju cijenu od vulkala...koliko sam vidio, furlan je skuplji od vulkala (625 kn/kom u odnosu 580kn/kom)...

Zasto ne TS850?

Posted
Trebamo za starog za P206 uzeti zimske u 175/65x14 dimenziji...suho, mokro, slinavo...po snijegu nebitno. Ajmo reci da je najbitnije da je dobra na mokrom i da se dobro rjesava vode. Preporuka...?

UG 9

Posted

gledam u furlana 235/35/19 cisto informativno kako sam prije imao na opc-u, i ostao sam sokiran cijenema, pa prije sam te gume placeo 1100-1200 kuna kod njih i to sve vrh ponude a sad nemozes ni nankang kupit za te novce, kako su cijene otisle :D

a sad ima toyo s953 za 225/40/18 za 900 kuna. imao sam nekad s952 i bile su skroz dobre...

.

Posted

Imam TS850 na Doblou u 225/40/18 i guma je prejebena, također na Cliu imam UG8P u 215/45/17 i isto je za svaku preporuku.

Sad sam u potrazi za nekom best buy 195/50/15 za Comba.

Posted

imaju dobre cijene

ali ovo me odbilo :lol:

Kupili smo 16 guma za naša službena vozila u firmi. Uštedili smo u prosjeku 170 kuna po gumi. Gume su dostavljene iz Njemačke i zbog toga nismo platili PDV! Kada sam rekao šefu koliko smo uštedili dao mi je slobodan dan. Preporučujem svim firmama da tako isto uštede s GoGume!

Krunoslav K

to se kod nas nikad nije dogodilo :haha:

Posted
Kada smo guglali više sati da kupimo gume za neke aute u firmi, sve druge webshopove pišu da imaju najpovoljnije cijene. Nije istina. Gogume su definativno najpovoljniji sa cijenama od svi drugi ponuđača i izbor je stvarno velik. Ljubazni su bili kad sam zvao, brza isporuka..za preporučiti.

Jasna N.

jok pa si nisu ovo sami pisali

Posted
gledam u furlana 235/35/19 cisto informativno kako sam prije imao na opc-u, i ostao sam sokiran cijenema, pa prije sam te gume placeo 1100-1200 kuna kod njih i to sve vrh ponude a sad nemozes ni nankang kupit za te novce, kako su cijene otisle :D

a sad ima toyo s953 za 225/40/18 za 900 kuna. imao sam nekad s952 i bile su skroz dobre...

.

ja sam mislio mozda ici na 19 ali isto me odbile cijene a vele da je astra na 19 cola mrtva po cesti, da ju ubija doslovno ovjes

Posted (edited)

Koliko je dostava iz njemačke preko GoGume webshopa ?

Edit: našao sam da je free (baš sam panj).

Edited by Doktor
Posted
ja sam mislio mozda ici na 19 ali isto me odbile cijene a vele da je astra na 19 cola mrtva po cesti, da ju ubija doslovno ovjes

Meni se Astra ponasala najnormalnije... Imao sam gore Eibach gewinde nastelane na medium i slapu 235/35/19 i zimske i ljetne u toj dimenziji... Iako svi pricaju sira guma i snijeg ovo ono, nikad nisam primjetio nikakav problem po snijegu a imam i hrpu video klipova kao potvrdu plus Foggy koji se samnom vracao iz Njemacke po najvecem snijegu kroz Austriju isli smo 150-160, moze potvrditi da je drzanje bilo najnormalnije...

.

Posted

ma sve to stoji ali da je auto jebeno tvrd na toj dimeziji i da sve voli lupat i nabijat zbog male gume.

ti najbolje znas razliku imedu 18 i 19. :)

ja sam jos na vagi dal cu ici na 19 ili ostat 18

Posted

gewinde nastelas preko zime na mekano :)

sad sam na 225/40/18 i zadovoljan sam ovim zimskim gumama zadnje dvije zime, vrijeme mi je za cetiri nove... a i iskljucis IDS+ i vozis se ko gospodin :)

.

Posted

a ja bi htio ostat za sad na ids+ i eibach (na proljece) pa nemam mogucnost stelanja onda tvrdoće.

dok ode ids onda tek planiram uzet tak nekaj :D

Posted

Koja je razlika između TS850 i TS830P? Cijenom su mi nekih 150 kn razlike za cijeli komplet. Al nigdje ne mogu nać test TS830P , a skuplji je i dosta drugačije šare od TS850.

Problem je da nema TS850 u dimenziji 205/60/16. Pretpostavljam da nije neka drama ak stavim 205/55/16, samo da mi ne bi policija srala ili kasko ak se nedajbože razbijem?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...