BM0021 Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 To mi je Koloper nudio, cijena je dobra al nisam htio, naručen Pirelli. Ljetni P Zero mi je vrhunski, po ovom sad vremenu drži pun k bolje od zimskih bridgestone blizzak Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 On 11/5/2019 at 10:01 AM, BM0021 said: To mi je Koloper nudio, cijena je dobra al nisam htio, naručen Pirelli. Ljetni P Zero mi je vrhunski, po ovom sad vremenu drži pun k bolje od zimskih bridgestone blizzak Pzero PZ4 imam na Alfi, jedna od najboljih guma koje sam vozio. Sad za zimske na Alfi mislim uzeti Pireli Cinturato winter, vidim da su na testovima bolje od sotozero 3. Za Vita mislim da cu uzeti Michelin Agilis Alpin na kraju jer nema Nokian wr c3 nigdje za uzeti po dobroj cijeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 (edited) Ja za zimski set narucio BF Goodrich winter t/a ksi u 17". I drznuo sam se napravit nesto neoprostivo. Uzeo sam i set aftermarket felgi za zimu Vidio sam dosta slicne originalnim, a i od svega sto sam mogao preko firme nabavit ove su bile najmanje sramotne. Slika je s neta jer mi felge jos nisu stigle. Trebale bi pocetkom iduceg tjedna. Edited November 8, 2019 by Kegalj 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Na Bklasi imam Continental,jucer odradio put do Poljske i nazad na njima i prezadovoljan samMegana ne mislim nekaj puno vozit prek zime al dolaze nove Nexen(neznam model),budu izdurale ovu godSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor04 Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 ja na kraju uzeo Nokian WR a4 i ono kaj sam probao na mokom je super, bum vidio kak bu po snijegu ali i na prošlom autu sam imao Nokian i bile su mi odlične Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Ja za zimski set narucio BF Goodrich winter t/a ksi u 17". I drznuo sam se napravit nesto neoprostivo. Uzeo sam i set aftermarket felgi za zimu:bag: Vidio sam dosta slicne originalnim, a i od svega sto sam mogao preko firme nabavit ove su bile najmanje sramotne. Slika je s neta jer mi felge jos nisu stigle. Trebale bi pocetkom iduceg tjedna. Koji je ovo model s5?Koji su ovo diskovi? Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 3 hours ago, marin2405 said: Koji je ovo model s5? Koji su ovo diskovi? Koliko sa skuzio s linka RS5. https://www.audizine.com/forum/archive/index.php/t-602561.html Ne znam za diskove sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Što uzeti od zimskih guma, dimenzija 205/55-16? Mislim se između ove dvije. https://www.ekupi.hr/Goodyear-20555R16-91T-UltraGrip-9-MS-TL-Pot-C-Pri-C-Buka-68-dB-1434961.aspx https://www.ekupi.hr/Dunlop-20555R16-91T-Winter-Sport-5-Pot-C-Pri-B-Buka-71dB-758930.aspx Najbitnije mi ponašanje na mokroj podlozi. Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 (edited) Koliko sam cuo da na moru dosta voze Pirelli SottoZero 3 jer su dobre po kisi. Ja sam ih sad stavio na Volvo i jebene su po mokrome. I @BM0021 ih je isto stavio. https://www.mall.hr/gume-auto-zimske/pirelli-auto-guma-winter-sottozero-3-tl-mo-205-55r16-91h-e Edited November 12, 2019 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Zimske samo Michelin Pilot Alpin... Imao sam ih 235/35/19 i 225/40/18 i od svega sta sam vozio zadnjih 20 godine, pokazale su se najbolje od svih, prosle su kud su druge zapinjale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 pilot alpin su odlicne gume bile, dobre na suhoj/hladnoj cesti, vozile se ko ljetne prakticki.. no za snijeg nista specijalno... imao ih na leonu.. imam na jednom audiju michellin x-ice3, i od prvog dana ih ne volim, i ne shvacam zasto je toliko kostala i zasto ima takvu reputaciju "dobre gume" sinoc posteno probao Kumho WP72, guma je extra klasa za taj michelin, ne moze joj vode donijeti michelin. kopa, gripa, tiha, udobna. Ne smijem ih ureci jer ne vjerujem da je tako dobra guma a "nepoznata" kolicina gripa na snijegu/bljuzgi je nenormalna. Quattro naravno pomaze, ali imao sam ga i na michelinkama pa je to bio K od voznje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Zimske samo Michelin Pilot Alpin... Imao sam ih 235/35/19 i 225/40/18 i od svega sta sam vozio zadnjih 20 godine, pokazale su se najbolje od svih, prosle su kud su druge zapinjale... Ma snijeg mi je nebitan praktički...Bitno mi je da dobro funkcioniraju na 0 stupnjeva i na 20 stupnjeva, pogotovo po kiši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 5 hours ago, DiscoVolante said: Što uzeti od zimskih guma, dimenzija 205/55-16? Mislim se između ove dvije. https://www.ekupi.hr/Goodyear-20555R16-91T-UltraGrip-9-MS-TL-Pot-C-Pri-C-Buka-68-dB-1434961.aspx https://www.ekupi.hr/Dunlop-20555R16-91T-Winter-Sport-5-Pot-C-Pri-B-Buka-71dB-758930.aspx Najbitnije mi ponašanje na mokroj podlozi. Hvala! Nokian wr d4/a4 i Bridgestone LM005, Bridgestone je jako dobar u toj dimenziji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 imam dunlop ws5 u toj dimenziji i sada uzeo i za drugu astru. meni su ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Naručen Goodyear. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 pilot alpin su odlicne gume bile, dobre na suhoj/hladnoj cesti, vozile se ko ljetne prakticki.. no za snijeg nista specijalno... imao ih na leonu.. imam na jednom audiju michellin x-ice3, i od prvog dana ih ne volim, i ne shvacam zasto je toliko kostala i zasto ima takvu reputaciju "dobre gume" sinoc posteno probao Kumho WP72, guma je extra klasa za taj michelin, ne moze joj vode donijeti michelin. kopa, gripa, tiha, udobna. Ne smijem ih ureci jer ne vjerujem da je tako dobra guma a "nepoznata" kolicina gripa na snijegu/bljuzgi je nenormalna. Quattro naravno pomaze, ali imao sam ga i na michelinkama pa je to bio K od voznje.Da isti dojam imam i ja za pilot alpin plus dosta bucne. Na suhom i mokrom super se voze, na snijegu bas i nisam odusevljen.S tim da ja bas pazim zimske i ne jurim autoputom ako je toplo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Ja sam vozio PA3 jos tamo 2013 godine i bile su jako dobre gume. Na FWD autu 2.0T s preko 200ks. Ali mislim da ja osobno ubuduce ostajem ili na Nokianu ili na Pirelliu sto se tice zimulja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Meni Michelin nikad nije bila neka guma (govorim o ovim civilnim modelima, ne o ultra sport kategoriji). Dunlop mi je bila bolja, Vredestein isto bolja itd. Zanima me kako ce se Pirelli sad pokazat po snijegu. Po kisi sam prezadovoljan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 ja sam misljenja kako su svi na trzistu podigli svoju igru i da je danas nepotrebno kupovati neke ekstra skupe zimulje jer ima stvarno fer proizvoda vrlo solidnog ponasanja na cesti. a i ljetne ako nisi neki extra boy racer i uletavas sa 1G u zavoje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Evo ja za sad zadovoljan sa Vredesteinom. Osjeti se da je mekša guma pa malo više auto radi, ali je i bilo skoro 15 stupnjeva tak da nećemo prigovarat. Bumo vidli kak ce bit kad prava zima dođe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 (edited) Ja sam bio ultra zadovoljan s michelin alpin 5 po kiši, sada na meganu imam conti ts860 i isto su mi super. Na lagunu idu 99% gy performance+ jer nemam ts860 u 215/50/17 Ovi kažu da su ok http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/UltraGrip-Performance-Plus.htm Edited November 13, 2019 by Bubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 imao sam prije 4-5 godina GY Ultra Grip performance i guma je bila 5+ za snijeg... na suhom solidna 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Jutros kod sreleta montirao blizzak lm005.Danas napravio preko 100km i po mokru i suhu se super ponaša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Jeste skrti, svi na celicane i na manje dimenzije po zimi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfa_gtv Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 25 minutes ago, _DEX_ said: Jeste skrti, svi na celicane i na manje dimenzije po zimi. Meni se place kada se sjetim da moram 17" staviti i dignuti auto za zimu, ali nema smisla ralicu glumiti a jos manje imati 18" na dignuti auto da izgleda kao Suv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now