Bubi Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 29 minutes ago, maredo said: Auto kupljen za Božić '19. za 128kkn, jučer nakon 71kkm prodan za 110k jebote kojih pacijenata sve ima ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 15 minutes ago, Bubi said: jebote kojih pacijenata sve ima ? Jao da vam Shukpal, Nehal ili Ravandum Patel posalju ponudu $4000 nize od oglasene cijene, ali on ima kes odmah veceras spreman. I tako prvih 5 dana sto je u oglasniku. Za GTI-a mi je frajer davao financijske savjete jer ce me vise kostat sto imam auto na parkingu nego da ga njemu prodam za $3500 ispod trazene cijene. Blokiram broj, a on salje sa frendovog. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 (edited) @maredoKaj dolazi? EDIT: Vidio ? Edited March 30, 2022 by Joe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 (edited) 13 minutes ago, Kegalj said: Jao da vam Shukpal, Nehal ili Ravandum Patel posalju ponudu $4000 nize od oglasene cijene, ali on ima kes odmah veceras spreman. I tako prvih 5 dana sto je u oglasniku. Za GTI-a mi je frajer davao financijske savjete jer ce me vise kostat sto imam auto na parkingu nego da ga njemu prodam za $3500 ispod trazene cijene. Blokiram broj, a on salje sa frendovog. Šta misliš da toga nema kod nas? 1. Upit za auto: Postovanje Moze za 7.000 e? Hvala 2. Upit za auto: Dobro jutro, zainteresiran sam za auto koji prodajete. Da je isti prodavala firma Ursus u Rapskoj? Za isti vam mogu ponuditi 50000kn u gotovini, a što je manje od iznosa koji tražite. Ukoliko ste zainteresirani, kontaktirajte me porukom. Hvala. Cijena auta je 12800eur ili 96300kn Ima toga koliko hoces Edited March 30, 2022 by tigar_87 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 Jao da vam Shukpal, Nehal ili Ravandum Patel posalju ponudu $4000 nize od oglasene cijene, ali on ima kes odmah veceras spreman. I tako prvih 5 dana sto je u oglasniku. Za GTI-a mi je frajer davao financijske savjete jer ce me vise kostat sto imam auto na parkingu nego da ga njemu prodam za $3500 ispod trazene cijene. Blokiram broj, a on salje sa frendovog. Prestrašno je ovdje nešto prodati. Poruke dolaze, ja kažem - može. I onda te odmah ostave na miru lol Onda ja njih krenem jebati, pa di si, auto čeka, itd. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 14 minutes ago, Gabre said: Prestrašno je ovdje nešto prodati. Poruke dolaze, ja kažem - može. I onda te odmah ostave na miru lol Onda ja njih krenem jebati, pa di si, auto čeka, itd. Prodavao sam auto za 5000eur i dolazi mi sms u srijedu da nudi 4300i dosao bi u subotu... Odgovorim moze i mislim si doci ces ne. Lik se javi u subotu i mislim ajde nek ga voda nosi bmk. odemo na test voznju i drugi lik me udari dok izlazi s parkinga i mrvicu mi stisne vrata. Dobio 700eur od osiguranja ? Total 5000 ciao idemo dalje Ovaj je bio jakSent from my YAL-L21 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 Stigle ljetne šlape, valjda u petak našrafit Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted March 31, 2022 Share Posted March 31, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mata Posted March 31, 2022 Share Posted March 31, 2022 Nema ih još u testovima a ni ja nikako da ih montiram Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted April 1, 2022 Share Posted April 1, 2022 Ja sam ove godine za "kanticu" uzeo 205/55/16 - UNIROYAL RAINSPORT 5....znam da nisam po forumskim "standardima" ali za auto koji godisnje napravi 5000-7000km u Istarkim uvijetima trebale bi biti sasvim ok.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacho Posted April 1, 2022 Share Posted April 1, 2022 Moram pohvaliti SC 7, guma drži ko blesava i ne zna da je vani mokro, kao da nema razlike, nedostatak je što je bučna i dosta tvrda (tvrđa i neudobnija od MCup2) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Top00 Posted April 1, 2022 Share Posted April 1, 2022 6 hours ago, Swordfish said: Ja sam ove godine za "kanticu" uzeo 205/55/16 - UNIROYAL RAINSPORT 5....znam da nisam po forumskim "standardima" ali za auto koji godisnje napravi 5000-7000km u Istarkim uvijetima trebale bi biti sasvim ok.. Forumski standard je u biti Hifly i Taurus, samo se nitko ne hvali sa tim? RS5 i ja uzeo za drugo auto, evo vec skoro godina dana, odlicna za ono sto sam htio...normalna voznja, cijela godina, 90ks auto. Prije je bila RS3, bolje za te pare ne moze. Ne mogu rec isto za Savu UHP2, sad sam pogotovo frustriran kad kisa pada...pa cu samo jos jednom rec da je govno, al tako mi i treba kad sam cigan, privukla me cijena? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Ja ubo F1 Assy 6 225/40-18 za 720 kn... Ima akcija u Pneumatiku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 stiže ljeto tko ima dobre cijene guma? 205 55 16, vjerojatno uniroyal RS5, nexen ili nešto u toj klasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Došlo je vrijeme za nove ljetne gume i trenutno jedino što mogu naći u dimenzijama koje mi trebaju i da su run flat su DUNLOP SP Sport Maxx TT. Jel valjaju šta te gume jer nemam baš neke alyernative? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Došlo je vrijeme za nove ljetne gume i trenutno jedino što mogu naći u dimenzijama koje mi trebaju i da su run flat su DUNLOP SP Sport Maxx TT. Jel valjaju šta te gume jer nemam baš neke alyernative? Nemas Potenzu S001? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 8 hours ago, cyberphere said: Došlo je vrijeme za nove ljetne gume i trenutno jedino što mogu naći u dimenzijama koje mi trebaju i da su run flat su DUNLOP SP Sport Maxx TT. Jel valjaju šta te gume jer nemam baš neke alyernative? ja imam SportMaxx RT2, stavio ih prosle godine u 6 mjesecu, prezadovoljan, tihe, udobne, po kisi nisam puno vozio, ali nikakvih problema nisam uocio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Ja sam nedavno narucio (jos cekam isporuku) Good Year supersport za M4, vidjet cu kako ce se to ponasat nakon 2 seta PS4S na tom autu. Na Octaviji i Lanceru sam zadovoljan za sada s tim gumama, vidjet cemo koliko ce trajat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutija Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 ako ima u dimenziji trenutno je conti sportcontact 7 bench mark vjerovatno dok ne izade pilot sport s5.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 ja sam sebi za Skodu prije mj dana uzeo Hankook ventus prime 4. 225 40 R18 dimezija i cine mi se ok gume za sad. posto radim 40tkm, nije mi se davala lova za nesto premium. https://www.tyrereviews.com/Tyre/Hankook/Ventus-Prime-4.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 Ja sam stavio na Roctaviju Conti Premium 7 225/40/18 i za sada prezadovoljan pogotovo po kiši...nadam se da ne budu nestale za 20kkm Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 3 hours ago, Unknown said: ja sam sebi za Skodu prije mj dana uzeo Hankook ventus prime 4. sogorica ih dobila na novoj octaviji prosle jeseni, dimenzija 205/60 R16, guma blagi uzas za slinave i zmazane ceste po ZG, nece ih sad vracat gore nakon zimskih, vec bude uzela nekaj drugo s manje plastike... Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 Ja sam stavio na Roctaviju Conti Premium 7 225/40/18 i za sada prezadovoljan pogotovo po kiši...nadam se da ne budu nestale za 20kkmJa sam sa sport6 ocekivao 15000km da cu napraviti, na kraju preko 30000km napravio. Sad uzeo sport7...Poslano sa mog SM-G996B koristeći Tapatalk 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rwd Posted April 12, 2023 Share Posted April 12, 2023 On 10. 04. 2023. at 1:32, Sasaa said: Ja sam nedavno narucio (jos cekam isporuku) Good Year supersport za M4, vidjet cu kako ce se to ponasat nakon 2 seta PS4S na tom autu. Na Octaviji i Lanceru sam zadovoljan za sada s tim gumama, vidjet cemo koliko ce trajat. Baš javi kako će ti se ponašati u odnosu na ps4s.Jako dobre recenzije pričaju za taj GY supersport. Ja sam trenutno još na prvoj ugradnji michelin supersporta i isto ne znam sta bi dalje iako ja imam jos sigurno 15 tkm za napravit prije nego budem mijenjao sve 4. Sa ps4s sam napravio 50+tkm na prošlom autu i ne bi ih više, iskreno prije bi uzeo opet michelin supersport iako je već stara guma ali mislim da je direktnija i da daje bolji feeling na volanu od ps4s. Trenutno mi je najviše za oko zapeo ovaj novi Conti 7, po testovima trenutno najbolja guma.Tvrđa bočnica, jako direktna, navodno se više ne troši kao Conti 6 i cca. 50-60 eura je jeftinija po komadu u odnosu na michelin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 (edited) 17 hours ago, Rwd said: Baš javi kako će ti se ponašati u odnosu na ps4s.Jako dobre recenzije pričaju za taj GY supersport. Ja sam trenutno još na prvoj ugradnji michelin supersporta i isto ne znam sta bi dalje iako ja imam jos sigurno 15 tkm za napravit prije nego budem mijenjao sve 4. Sa ps4s sam napravio 50+tkm na prošlom autu i ne bi ih više, iskreno prije bi uzeo opet michelin supersport iako je već stara guma ali mislim da je direktnija i da daje bolji feeling na volanu od ps4s. Trenutno mi je najviše za oko zapeo ovaj novi Conti 7, po testovima trenutno najbolja guma.Tvrđa bočnica, jako direktna, navodno se više ne troši kao Conti 6 i cca. 50-60 eura je jeftinija po komadu u odnosu na michelin. Budem, krajem mjeseca sam doma pa probam i mene zanima. Za direktnost se slazem za PSS u odnosu na PS4S, vozio sam i njih jedan set. Ali za daily mi se PS4s pokazao bolji radi voznje po mokrom. Ako ti je auto iskljucivo vikend vozilo i nije ti kisa bitna stavka, a preferiras Michelin - uzmi Cup2 (factory spec), solidnu kilometrazu naprave. Contisport vozio sam sve modele do CS5p, 6 i 7 nisam probao. Uvijek kad izadju su super/hvalospjevi, gripa uvijek imaju kao i Michelin medjutim osjecaj na volanu i direktnost mi je uvijek bila bolja na Michelinu (mozda je subjektivno), takodjer i kilometraza koju predjem je osjetno na strani Michelina. Pa kad dodas i cijenu na to (CS7 skoro isto kao i PS4S, ondosno skuplje od GY SS), a manje km s njima napravim. GY SS mi se na Lanceru i Octaviji za sad ponasa super, po mokrom drze nenormalno. Uzeo sam ih na preporuku kao ekvivalent PS4S u 18", ali bi se usudio rec da su direktnije od PS4S. Zbog dimenzije 18" na Lanceru dosta sam limitiran ponudom tih sportskih modela jer ih rade tek od 19". Edited April 13, 2023 by Sasaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now