Boky Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Jel netko vozio na kumho ps91 ljetne? Valja to kaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Nikad mi nije jasna brija oko guma danas.Ako su do 3 godine stare boli me đon jesu li blizanci ili je ova jedna starija godinu dana.Već sa 5 mi je malo greda jer eto ne planiram ih potrošiti u godinu dana jer se umjerenije vozim i ne radim više neku veliku kilometražuPoslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Ljudi su obolili na dot, mene je jedan vec 5.1 pita imate li gume od ove godine. Vecina ih nece kupi gumu ako je starija od godinu dana, tako da ono pravilo (do 5god stara guma ako je pravilno skladistena smatra se novom) danas jako teško prolazi.Mi u firmi tri god stare gume stavljamo na outlet...Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puh Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 (edited) 5 hours ago, niknejm said: Jesi pokusao vidjeti s njima da isporuce sve 4 jednako stare ili si odustao? Ili su i oni imali zaboli nas stav? Rekli su da mogu ponovno naručit i čekat par tjedana, al da ne znaju hoće li bit sve 4 iste. Kad sam naručivao imali su jednu staru na stanju pa su majstori naručili samo 3 nove. Meni osobno nije problem da je guma nešto stariji dot, al hoću da je na istoj osovini isti dot. ? Edited March 20, 2021 by Puh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 2 hours ago, Srele_St said: Ljudi su obolili na dot, mene je jedan vec 5.1 pita imate li gume od ove godine. Vecina ih nece kupi gumu ako je starija od godinu dana, tako da ono pravilo (do 5god stara guma ako je pravilno skladistena smatra se novom) danas jako teško prolazi. Mi u firmi tri god stare gume stavljamo na outlet... Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk A vecina ih vozi clio relacija kuca/posao? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Rekli su da mogu ponovno naručit i čekat par tjedana, al da ne znaju hoće li bit sve 4 iste. Kad sam naručivao imali su jednu staru na stanju pa su majstori naručili samo 3 nove. Meni osobno nije problem da je guma nešto stariji dot, al hoću da je na istoj osovini isti dot. Osim fiks ideje u glavi to čini neku razliku?Da ideš 400km/h u zavoju sumnjam da bi tu razliku osjetio a ne na normalnom autu.Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puh Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Osim fiks ideje u glavi to čini neku razliku?Da ideš 400km/h u zavoju sumnjam da bi tu razliku osjetio a ne na normalnom autu.Poslano sa mog M2007J3SG koristeći TapatalkTočno to, ocd mi ne dozvoljava različite brojeve. Da me jebe 400 u zavoju nit bi imao auto kakav imam, nit gume kakve imam.Kao što sam napisao, nije mi problem kupit gume sa starijim dotom, al ne želim da jedna od 4 odskače za 18+ mjeseci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Ljudi su obolili na dot, mene je jedan vec 5.1 pita imate li gume od ove godine. Vecina ih nece kupi gumu ako je starija od godinu dana, tako da ono pravilo (do 5god stara guma ako je pravilno skladistena smatra se novom) danas jako teško prolazi.Mi u firmi tri god stare gume stavljamo na outlet...Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći TapatalkA ne brine im što su im sva crijeva na autu, dihtunzi, sve od neke gume i plastike, staro 10-15 godina na autu pa i dalje drže. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 3 hours ago, Srele_St said: Ljudi su obolili na dot, mene je jedan vec 5.1 pita imate li gume od ove godine. Vecina ih nece kupi gumu ako je starija od godinu dana, tako da ono pravilo (do 5god stara guma ako je pravilno skladistena smatra se novom) danas jako teško prolazi. Mi u firmi tri god stare gume stavljamo na outlet... Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk Ja i dalje mislim da je dobra guma sa godinu dana starim DOT-om i dalje bolja od kineskih guma sa DOT-om od jucer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Dok god kod Sitara, Renea ili Furlana mogu dobit novi Dot, ne vidim zakaj bi kupovao gume koje su par godina stajale negdje i da ih kupujem po punoj cijeni. Ako su snizene, ok, to je posteno. Razumijem da guma nije burek da se kvari al kazem, ne vidim zasto bi isto placao za par godina staru gumu i gumu koja je napravljena prije par tjedana. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Jel zna mozda netko gdje bi se nasle neke srednje kvalitete gume po ok cijeni u dimenziji 245/35/20. Gledao sam Hankook, Vredstein, Kumho. Cini mi se da je Vredstein bio best buy ulozeno dobiveno i da su bile oko 1050kn komad i sad ih ili nema ili su preko 1300. Ima tko kakav prijedlog gdje najpovoljnije potraziti? Kumho je cini mi se cak najpovoljniji kod Vulkala samo mi se cini ujedno da je i najlosija od ove 3 navedene. Na mall.hr bas nema u toj dimenziji neke ponude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutija Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted March 24, 2021 Author Share Posted March 24, 2021 2 hours ago, marek1 said: Jel zna mozda netko gdje bi se nasle neke srednje kvalitete gume po ok cijeni u dimenziji 245/35/20. Gledao sam Hankook, Vredstein, Kumho. Cini mi se da je Vredstein bio best buy ulozeno dobiveno i da su bile oko 1050kn komad i sad ih ili nema ili su preko 1300. Ima tko kakav prijedlog gdje najpovoljnije potraziti? Kumho je cini mi se cak najpovoljniji kod Vulkala samo mi se cini ujedno da je i najlosija od ove 3 navedene. Na mall.hr bas nema u toj dimenziji neke ponude. Antonio Jakovina +385 91 111 0236 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Taj Antonio je nešto debelo zabrijo, zadnja dva puta mi je rekao veće cijene nego kaj su u Vulkanu, Ekupi i Mallu. Prije par godina je imao osjetno bolje cijene guma, ali ovo sad je bzvz.Sent from my SM-G985F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boky Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Ja sam uzeo 225/35/19 kumho, 700 kn/kom, dot 0121Ne znam dal ima nesto puno bolja guma za manju cijenu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 On 3/24/2021 at 7:48 PM, Rybak said: Taj Antonio je nešto debelo zabrijo, zadnja dva puta mi je rekao veće cijene nego kaj su u Vulkanu, Ekupi i Mallu. Prije par godina je imao osjetno bolje cijene guma, ali ovo sad je bzvz. Sent from my SM-G985F using Tapatalk Potpis od prve do zadnje rijeci.. Prije 2-3 godine je bio ok..ustvari cijene su mu bile tu negdje u rangu sa SLO cijenama... Ove godine pitam ga za 14" točkić ... 100kn skuplje nego u SLO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prez Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 Potpis od prve do zadnje rijeci.. Prije 2-3 godine je bio ok..ustvari cijene su mu bile tu negdje u rangu sa SLO cijenama... Ove godine pitam ga za 14" točkić ... 100kn skuplje nego u SLOIsta stvar prošlo proljeće, dao mi je veću cijenu nego bilo gdje sam drugdje gledao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 10 minutes ago, Prez said: 3 hours ago, Bushido said: Potpis od prve do zadnje rijeci.. Prije 2-3 godine je bio ok..ustvari cijene su mu bile tu negdje u rangu sa SLO cijenama... Ove godine pitam ga za 14" točkić ... 100kn skuplje nego u SLO Ista stvar prošlo proljeće, dao mi je veću cijenu nego bilo gdje sam drugdje gledao Ne znam meni je Ico / Famisport.hr odličan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 Ja sam u proljece 2018. sa kupigume.hr narucio, dosle su sa DOT 2017. pocetak godine negdje, do tada me to sa dot-om gume nije jebalo, dok mi prosle godine prije lockdowna @DaracRS nije rekao jos malo pa moras mjenjat gume (napravio sam mozda 6-7k km sa autom ukupno jer vise stoji nego se vozi). A gume nisam imao ni dvije godine. Od onda ne pristajem na dot stariji od mjesec dana, ne jebem zivu silu vise. ? Treba tko GOODYEAR 225/35 R 19 88Y EAGLE F1 (ASYMMETRIC) 3 XL MFS dot 2017. mozda? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 ha? pa nisu iz 2007-e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 Pa meni je na Leonu i Megane coupe-u GY trajala 8000-9000km Max do žica, znalo se desiti da mjenjam 2 puta ljetne gume u sezoni.Ako ti takva guma uspije ostariti u 2 godine onda ili se uopće ne voziš ili je ne uspiješ potrošiti što znači da si slobodno možeš uzeti i jeftinije gumePoslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 Ma gume su ko nove, ali je dot "star". Prezadovoljan sam gumama, jedino se zna desiti da u ostrim zavojima zna guzica kliznut naglo (because Golf), dakle drzi drzi drzi ko blesava i onda odjednom kao da je led zadnji dio auta. Zakljucak je da moram kupiti 4 pogona, pa kad krene klizati molim krunicu dok ne prodje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 Ma to kad guzica bježi je zakon To sam obožavao na meganu, dok mi je Leon bježao preko nosa ( dizelčina jebi ga )Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 PS4S, varijanta 3, Gabrek vage i rebuildan ovjes ce ici ovo ljeto, pa velika nagrada magistrale, budemo vidjeli da li bude pomaka ili je jednostavno auto predodredjen da cestu prema Senju baca guzicu. ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 Ja sam u proljece 2018. sa kupigume.hr narucio, dosle su sa DOT 2017. pocetak godine negdje, do tada me to sa dot-om gume nije jebalo, dok mi prosle godine prije lockdowna [mention=795]DaracRS[/mention] nije rekao jos malo pa moras mjenjat gume (napravio sam mozda 6-7k km sa autom ukupno jer vise stoji nego se vozi). A gume nisam imao ni dvije godine. Od onda ne pristajem na dot stariji od mjesec dana, ne jebem zivu silu vise. Treba tko GOODYEAR 225/35 R 19 88Y EAGLE F1 (ASYMMETRIC) 3 XL MFS dot 2017. mozda? Kupim ja 2 ak ti je cijena dobra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now