francuz Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 jel to mislis na turbo ili onaj dildo sto imas pokraj kreveta: pa na dildo naravno, siiiiiiiiiiigurno ne na Mikia :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ammut Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 a evo kako i ide sa Revo mapom i 382 KS i 519 Nm: [video=youtube;-5TUfXcqd8Y]https://www.youtube.com/watch?v=-5TUfXcqd8Y IMHO ovo nije najrealnija usporedba (AFAIK razlika je cca 50 ks a težina je skoro ista) ,realnije je da se stane s Klošarom :naughty: I ovakvi filmici su za onu drugu temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Jos jedna preporuka za Mikija, odradio sve po ps-u i u dogovoreno vrijeme :thumbsup: upload foto A evo sta govno od EGR-a radi usisu: how to screenshot on windows 7 img upload free image host screen capture freeware Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 U jbte! Sa kojeg je to auta? Kak samo moja izgleda onda.. :no: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Isto ovak izgleda Brijem da cu i ja ici za zatvaranje tok govna od EGR-a cim preuzmem Zafiru i dat sve to lijepo ocistiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brnic Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Frende jel radis dizne, ciscenje, repariranje i tak to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 U jbte! Sa kojeg je to auta? Kak samo moja izgleda onda.. :no: 1.9 TDI, al uzmi u obzir da je auto bio lose odrzavan, to vjerojatno dost igra ulogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 gradska voznja to napravi. Tako je skoro izgledao moj Leon, nakon tretmana kod Mikija auto prodisao milina, i nikad se vise nije stigla cadja zaljepit unutra nakon toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Kimi, jel imas ovako nesto kod sebe? izgleda da je na leonu turbina prik kraju, pa mi trebaju opcije sto napraviti, reparacija/zamjena/nesto trece? http://www.turbolader-24.de/en/turbocharger-vw/57-713673-5007s-agr-ahf-ajm-alh-asv-atd-auy-axr-audi-ford-seat-skoda-vw-turbolader-garrett-en-42504762531.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Kimi, jel imas ovako nesto kod sebe? izgleda da je na leonu turbina prik kraju, pa mi trebaju opcije sto napraviti, reparacija/zamjena/nesto trece? http://www.turbolader-24.de/en/turbocharger-vw/57-713673-5007s-agr-ahf-ajm-alh-asv-atd-auy-axr-audi-ford-seat-skoda-vw-turbolader-garrett-en-42504762531.html Sve navedeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Zovnem te danas kasnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran86 Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Okvirna cijena reparacije Garrett tb28... Ima lufta puno turbo ne puni i trosi ulje Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Okvirna cijena reparacije Garrett tb28...Ima lufta puno turbo ne puni i trosi ulje Cim vise. Gotovo sve TB28 u HR sam slozio/radio za drugima, i nitko nije imao primjedbu. To turbina od Coupea, ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran86 Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 (edited) Da od coupea 20vT... Ma imam repariranu na Bravu, slagali ju u Užicama mislim to je još Grga dao slagati... A ova mi jedna stoji pa neznam šta bi snjom,da reparirat dam,prodam takvu ako tko hoče slagat.. Jesi slagao ti Edi iz gorice za onaj bijeli bravo 20vT šta je iz kappe imao sve unutra? Edited November 26, 2016 by goran86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Ne sjecam se. Pitaj njega gdje je slagao, on sigurno zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 (edited) Konacno su vlasnici 2.0 TFSi-a dosli na svoje. K04-0064 na stg.4 image url upload image hosting 30 mb images upload greenshot Obzirom da ce jedan clan (svi znate ko je :lol:) sigurno odma pitati kolika je cijena za to, ....cijena za ovakav upgrade sa reparacijom (upgrade lezajeva i sveg ostalog) je 750 Eur. Zelim se ujedno zahvaliti Tomislav K.-u koji je odlicno odradio svoj dio posla. Edited December 11, 2016 by KIMI_1.8T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoka RS Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Svaka cast,uskoro ti stize moja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav K. Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Koliko mi je ta turbina zadala problema u zivotu :lol: Ali sada je to druga prica , u vrlo kratkom roku mozemo napraviti kuciste Zoka posto si brzi od mene tebi necemo radit :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Od tebe je i moj kec dizel brzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Kuliko je to sad kojnof? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoka RS Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Koliko mi je ta turbina zadala problema u zivotu :lol: Ali sada je to druga prica , u vrlo kratkom roku mozemo napraviti kuciste Zoka posto si brzi od mene tebi necemo radit :lol: Necu dizat snagu,ali taj turbo mora bit gore.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Konacno su vlasnici 2.0 TFSi-a dosli na svoje. Obzirom da ce jedan clan (svi znate ko je :lol:) sigurno odma pitati kolika je cijena za to, ....cijena za ovakav upgrade sa reparacijom (upgrade lezajeva i sveg ostalog) je 750 Eur. Zelim se ujedno zahvaliti Tomislav K.-u koji je odlicno odradio svoj dio posla. prodo je auto :lol: pa nece pitat :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav K. Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Od tebe je i moj kec dizel brzi. Slozit cemo i moju pa da "juri" :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Konacno su vlasnici 2.0 TFSi-a dosli na svoje. K04-0064 na stg.4 image url upload image hosting 30 mb images upload greenshot Obzirom da ce jedan clan (svi znate ko je :lol:) sigurno odma pitati kolika je cijena za to, ....cijena za ovakav upgrade sa reparacijom (upgrade lezajeva i sveg ostalog) je 750 Eur. Zelim se ujedno zahvaliti Tomislav K.-u koji je odlicno odradio svoj dio posla. Ovo je odličan opgrade! Koliko mm kotačiće stavljaš gore, odnosno koliko su veci od OEM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Kuliko je to sad kojnof? pridruzujem se upitniku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now