Jump to content

Recommended Posts

Posted
Sigurno min 50hp je jača nego stock,bi ja rekao.

265 ks je stock audi S3 + mapa 320ks

Ili je to 272ks stock golf 6 R + mapa 340ks

Pa kad se izmapira bude 380ks

Ili?

Posted

K04 je max 360-365ks, ostalo su lazi. Ovaj Mikijev moze cca 400-420max.

Jedini je problem sto ni serijski k04 nema dovoljno veliki ispusni dio, a kamoli kad mu dodas jos ovaj usis koji ga dodatno grije.

Svi mecu vece usise, a vec su serijski zaguseni na ispuhu....

Posted
K04 je max 360-365ks, ostalo su lazi. Ovaj Mikijev moze cca 400-420max.

Jedini je problem sto ni serijski k04 nema dovoljno veliki ispusni dio, a kamoli kad mu dodas jos ovaj usis koji ga dodatno grije.

Svi mecu vece usise, a vec su serijski zaguseni na ispuhu....

I tih "400" je super za turbo koji je doslovce Bolt in. Ja bi to stavio na svoj auto bez razmišljanja. Pun mi je K kemije...

Posted (edited)

pa kad pogledas rađe prodat ko4 i ic onda na veci turbo koji je u rangu 800/1000e nego upgradat postojeci za tolko love di je manji dobitak nego novi deklarirani za tipa 450hp....po meni malo bezveze upgrade ali opet ne volim/ne pratim bas wagovce pa je to mozda njima ses tak se igrat sa stage123456789010.... :D

Edited by Miataoldschool
Posted
Onda bude problema sa momentom

Ne mora biti.

S ovim momentom koji sada imas mozes imati i preko 500HP. I motor ce drzati.

Posted
Treba inda grana, wg i kstalo

A sve to kosta. Uzmi za primjer lijevani granu i ispusno kućište za navedeni motor i EFR mixed flow. Najavljeno izaći za mjesec dana. Kada dodaš jos i cijenu turba nađeš se na puno vise od tih 750EUR koje miki pita.

Mislim, naravno sa bi ja radije ubacio efrku i takvu granu, ali pričamo o tome da se za malo para napravi prilično dobar posao. Zato je meni VW zakon.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...