Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ali bojim se da nebude više momenta

Pa to se regulirat u mapi s boostom. Ostavi se boost 1.8bar kako sada imas na pocetku. Tj. moment ostaje isti do 5500rpm, a dalje se poveca. I na kraju auto ide znacajno bolje, a isto opterecenje za motor.

Ali da se to radi mora ecu upravljati s boostom i biti dobro podesen. Nikakvi boost controleri sastrane i to.

Posted
U tom slucaju morao bi otici sa Reva jer mislim da oni to ne rade.

Istina. Makar ima resenje za to, posten boost kontroler.

Posted

Golf 5,6,7 mapiram svaku brzinu posebno kako god hocu po otvorenosti gasa, kutu volana, okretajima i brzini, te i brzini vozila.

Sve se moze.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Molim pomoc.

Isao sam pogledati jedan passat 1.9tdi 110 ks 99 god. Auto ima 300000 km i za tu kilometrazu super izgleda.

U leru kada se stisne gas cuje se jako fuckanje turba dok nema dima niti crnog niti plavog.

U voznji je jako trom. Kaze vlasnik da nekad nejde a nekad povuce.

Prema vasem iskustvu sto bi moglo biti koliko bi mogao kostati poravak turba ako je do njega?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted
Molim pomoc.

Isao sam pogledati jedan passat 1.9tdi 110 ks 99 god. Auto ima 300000 km i za tu kilometrazu super izgleda.

U leru kada se stisne gas cuje se jako fuckanje turba dok nema dima niti crnog niti plavog.

U voznji je jako trom. Kaze vlasnik da nekad nejde a nekad povuce.

Prema vasem iskustvu sto bi moglo biti koliko bi mogao kostati poravak turba ako je do njega?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazovi .

0911358851

• 2 weeks later...
Posted

Moram pohvaliti Mikija što mi je opet riješio u kratkom roku i vrlo povoljno turbinu, ovog puta za dizlo Lexusa.

Hvala care! :thumbsup:

Posted
na tfsi manje na tsi vise...evo uskoro ce klošar stavit na svoj pa cemo vidjeti koliko moze.

Ako sam dobro cuo 412 KS i 8,xx od 100 - 200.

Ispravite me ako nije tocno.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...