Jump to content

The Grand Tour - Clarkson, May and Hammond

Recommended Posts

Netko ocito brise torrente. Ja sam sve sa tih linkova poskidao.

Ima na RarBG... ja sam sinoć skidao.

Nemojte tražit kao Namibia special jel to su u biti e07 i e08

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

ovaj specijal je po meni bio toliko fejk, da sam si u 40% scena zamišljao zeleni zid ( u skoro svim kao kamera iz auta), pa mislim sta stvarno su oni toliko blesavi da bi se skoro ubili na dinama, potopili u oceanu, hammond zaspao a vozi ga helikopet koji ga ide izbacit ( da sigurno je bio zaklan ako ga nije to probudilo), ove scene sa kablovima, da oni su sklepali od smeca konstrkciju sa svim i isli svojevoljno tako prema dola, u pun kurac scena se bas vidi kaskader...lijepo mi je sve to bilo za gledati, i bas je onako filmski....al ovo mi je dosad bio kao neki show realan nesto..ovo je bas neki scenarist napravio film o 3 lika u namibijskoj pustinji i oni odradili scene samo tako.

bas me nazivciralo ovo hehe

ovaj specijal je po meni bio toliko fejk, da sam si u 40% scena zamišljao zeleni zid ( u skoro svim kao kamera iz auta), pa mislim sta stvarno su oni toliko blesavi da bi se skoro ubili na dinama, potopili u oceanu, hammond zaspao a vozi ga helikopet koji ga ide izbacit ( da sigurno je bio zaklan ako ga nije to probudilo), ove scene sa kablovima, da oni su sklepali od smeca konstrkciju sa svim i isli svojevoljno tako prema dola, u pun kurac scena se bas vidi kaskader...lijepo mi je sve to bilo za gledati, i bas je onako filmski....al ovo mi je dosad bio kao neki show realan nesto..ovo je bas neki scenarist napravio film o 3 lika u namibijskoj pustinji i oni odradili scene samo tako.

bas me nazivciralo ovo hehe

Nisam još pogledao zadnji nastavak, ali svaka emisija Top Geara tj. Grand toura ima svoj scenarij po kojemu se radnja odvija, zna se tko šta govori, tko priča vic i tko se tome smije, sve je to više manje potpuno kontrolirano i umjetno, dakle skroz nerealno.

Ali fora za gledati :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...