Stepp Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Ova epizoda mi je vratila nadu.. Zelim onaj R107! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadT Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 9 epizoda po meni najbolja do sad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purger Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 (edited) 10ka je vani....Giulia QV. :naughty: ...ali vrijeme na stazi... Edited January 13, 2017 by Purger Link to comment Share on other sites More sharing options...
stipe Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 ma jebe mi se za vrime... auto je bonbonchich! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 Navodno je Clarkson kupio prvu u UK, a u epizodi kaze da ipak nije, sad ga jebi, vjerojatno nije. Vidi se da je sprdacina, pogotovo kad je Hamonnd kao najvise protiv Alfe, a u Top Gearu je bio kao najveci zagovaratelj. Nista novog, ali jedino sto mi bas jako ide na zivce od prve epizode Grand Toura je ovaj iritantni vozac. Stig je bio jedan od najprepoznatljivijih i najboljih djelova Top Geara, dok je ova "Amerikanac" daleko najgori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 Meni su OK. Ne znam tko je u posljednjih par god mogao ozbiljno shvatiti TG i sada GT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 10ka je vani....Giulia QV. :naughty: ...ali vrijeme na stazi... vrijeme nema nikakvog smisla jer je odrađeno na kiši uostalo po toj kiši je sporija od novog NSX-a 0.9 mjerenog isto na kiši kaj se tiče Amerikanca naravno da je iritantan, al pošto se iz emisije u emisiju preko njega sprdaju iz "svjetskih kauboja" meni više ni ne smeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purger Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 vrijeme nema nikakvog smisla jer je odrađeno na kišiuostalo po toj kiši je sporija od novog NSX-a 0.9 mjerenog isto na kiši kaj se tiče Amerikanca naravno da je iritantan, al pošto se iz emisije u emisiju preko njega sprdaju iz "svjetskih kauboja" meni više ni ne smeta Ma znam, nego malo prcam.. Giulia QV mi je fantazija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 Ma znam, nego malo prcam.. Giulia QV mi je fantazija... auto je pizdarija samo takva baš je jebena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 imam osjecaj da svaka druga epizoda iam neki cilj ovo ostalo zajebancija i glupiranje. nazalost to vec davno nije auto emisija koja bi trebala biti ali efekti, dobre snimke i kadrovi cine donekle zanimljivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purger Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 Jbga, ukusi Ne znam,meni su zakon i rijetko kada bi pozalio sto sam proveo sat vremena pred telkom radi njih..Zajebavaju se,drukciji su,a opet im oprostim ako se u 15+ god kolko su skupa, koji puta ponove.. Realno,koji novinar/tester bi tjerao zajebanciju na temu Giulie kao Clarkson (zatvaranje vrata-tresnja motora,"krivo" postavljena prednja vrata iz kojih on jedva izadje) Da ne spominjem specijale/road tripove Ako hocu ozbiljniji pristup,upalim Chris Harrisa ili sl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 Grand Tour je farsa i preseravanje. :thumbdown: Motor Trend i slični jubito recenzenti mi više pašu. Ionako pola emisije premotam na naprijed dok ne dođem an samo testiranje auta, jer mi je ostalo bezveze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 A inače se Grand tour i Top gear gledao zbog recenzija jer su uvijek objektivni i konkretni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 bas :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 Pa da, mene to niti ne zanima ako ne kupujem doticni auto. Iskreno neki ozbiljan test QV protiv M4 GTS ili nesto tako me apsolutno ne zanima... Ove harrise i slicne nikada nisam ni pogledao. Ove majmune gledam bas zato jer je to sta je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 Upravo to, TG se i gleda radi zajebancije, ako netko očekuje "ozbiljnu" recenziju auta onda je pogriješio emisiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 Osim kad je Clarkson testirao green Fiestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 Meni je sve i dalje odlicno osim tog vozaca, melje bzvz, nije smjesan, debeli panj koji je tu jel je to Amazon trazio. Zesca fora bi bila da su stavili neznam STI(n)GA hahaahah u nekoj drugoj boji koji bi tu i tamo sprdao STIGA ili BBC. Ovak je ovaj lik bas bzvz, mogli su i njega staviti samo mu nabiti kacigu da se ne vidi i ne prica jel je iritantan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacko Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 Meni je sve i dalje odlicno osim tog vozaca, melje bzvz, nije smjesan, debeli panj koji je tu jel je to Amazon trazio.Zesca fora bi bila da su stavili neznam STI(n)GA hahaahah u nekoj drugoj boji koji bi tu i tamo sprdao STIGA ili BBC. Ovak je ovaj lik bas bzvz, mogli su i njega staviti samo mu nabiti kacigu da se ne vidi i ne prica jel je iritantan bas to..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 Očito imamo različite preferencije, jednostavno ne pušim većinu njihovih fora. GT i TG su za mene shit emisije. Sumnjam da ću uopće trošiti vrijeme na gledanje novih epizoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 Onda jednostavno nisi shvatio poantu tih emisija i nema smisla ti objasnjavati. To kao da ocekujes od Mrak filma da bude ozbiljan horor i nakon pogledanog filma kazes, to je shit od horora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maticCRO Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 Meni je sve i dalje odlicno osim tog vozaca, melje bzvz, nije smjesan, debeli panj koji je tu jel je to Amazon trazio.Zesca fora bi bila da su stavili neznam STI(n)GA hahaahah u nekoj drugoj boji koji bi tu i tamo sprdao STIGA ili BBC. Ovak je ovaj lik bas bzvz, mogli su i njega staviti samo mu nabiti kacigu da se ne vidi i ne prica jel je iritantan Drito ovo sam i ja pomislio Kazo, treba mu stavit kacigu i da šuti i bilo bi ok, ovak je obicni hillbilly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 Onda jednostavno nisi shvatio poantu tih emisija i nema smisla ti objasnjavati.To kao da ocekujes od Mrak filma da bude ozbiljan horor i nakon pogledanog filma kazes, to je shit od horora. Shvatio jesam, ali me koncepcija ne zanima, to nije ono što tražim, pa zato odustajem od GT-a. Iz zadnje epizode su mi bili najbolji Clarcksonovi komentari na Giuliu po pitanju ulazaka / izlaska iz nje. Iz testova u novinama to nikad nebi skužio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 Pa kad se sprda, djelom na svoju skembu, djelom na auto i opcenito da je sprdacina. Nitko se na to nije zalio, a i vidis da je sic napred pomaknut jel mu skemba u volan lupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 Meni se vrata čine relativno mala, ali auto nisam vidio uživo, pa ako se i sprda, mene je zajebo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now