JosipZG Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Kaj se ne moze bez tog SPS-a (kaj god to bilo) "zapržit" trajno nova mapa u ecu? :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Moze naravno al ne Revo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Willtec je kinesko smeće, zato ti i je temperatura ulja na 116c . Imao sam ga, za auto od 300ks je ok, preko toga je dobar ako si želiš ubit motor. Usporedbe radi meni je ulje na 98-100c na 2 bara (i turbo tu pomaže naravno). je ak se voziš normalno... kad ga čepneš nema šanse da je toliko malo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Ok znači da zaključimo, čovjek je platio 800€ (ili koliko mu je već rečeno) za Wagner stock location IC koji se uopće ne vidi i dobio kineski FMIC koji se vidi sa 400m jer upada u oči naprijed. Jebo me pas di mi živimo. Al meni je to parodija. Ako uspoređujemo s doktorom, ovo bi bilo kao da žena dođe napumpati sise, a vrati se sa napumpanom guzicom, a da to ne skuži kad se probudi. nije baš tak..to ko da je naručila i platila super skupe i kvalitetne silikone a dobila neko kinesko smeće koje se procuri za godinu dve... čovjek ima novaca i čuo je za nešto a šta mu je ugrađeno ako je neki običan laik lako ga zavaljat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 je ak se voziš normalno... kad ga čepneš nema šanse da je toliko malo... 50-300 ulje dodje do jedva 98. Al ja imam veliki turbo, 5w50 i taj dobar IC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Nazalost, bar bi se mapirat dala Na prevaru ili bez. S pravim REVom ili...da ne provociram i ne kazem s cim. Samo daj prikljuci se slobodno :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 50-300 ulje dodje do jedva 98. Al ja imam veliki turbo, 5w50 i taj dobar IC. Odi se voziti 50 km 200+ pa vidi ulje ali da trebalo bi biti temp kao voda s tim da je pitanje gdje je senzor koji mjeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Meni je isto malo cudna ta temp ulja... jer atmosferci vise griju ulje na takva maltretiranja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Na 330d fakat brzo dode do 100.....ono u normalnoj voznji.....al preko toga ne ide da ne znam kaj radis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted October 30, 2016 Author Share Posted October 30, 2016 Jeste ga usrali Vazno je da je covjek prevaren, da je taj tuning drek i da je to kifla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marxx Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 Meni je isto malo cudna ta temp ulja... jer atmosferci vise griju ulje na takva maltretiranja https://youtu.be/ZBGaqLQBnUM Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 Oni gledaju samo po ravnom i to je to.stavi se veci hladnjak ulja i bok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 https://youtu.be/ZBGaqLQBnUM Zakon su ti japanjerosi kad krenu u te testove da ne radimo offtopic dalje u THP threadu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 Zakon su ti japanjerosi kad krenu u te testove da ne radimo offtopic dalje u THP threadu.. Jbt tek sad skuzio da je Hic ljubitelj Peze pa imaju isto ime THP je Pezo turbo benzinac :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 (edited) Ma bit ce bomba - not Kroz turbo ide ulje, u turbo ide zrak iz motora, EGT je visi ako je usisni zrak visi, ulje se dakle vise grije. Koliko su nasvirane te male K04 kod vas, trebao bi vam IC u najmanju ruku kao Wagner a ne taj mali naprijed. Na 1,6 bara ta mala turbina je na izdahu i grije zrak enormno. Heat soak ne moze prikriti dobar marketing, ne ide sve na taj nacin, i praksa je potrebna, npr kvalitetni IC kao Wagner ili APR. Ili pak WMI da prikrije sve nedostatke loseg IC-a. EGT je zanemarivo visi jer nije u direktnoj korelaciji sa intercoolerom... Evo i mjerenja: http://blog.perrinperformance.com/the-great-subaru-intercooler-test/ Samo 10 stupnjeva Celzijevih razlika izmedju stock ic-a i Perrin ic-a... Zakon su ti japanjerosi kad krenu u te testove da ne radimo offtopic dalje u THP threadu.. Best Motoring mi je jedna od najboljih emisija o automa... Odgledao sam skoro sve sto je izaslo, BMI na engleskom mislim da sam sve, BM na japanskom vecinu Edited October 30, 2016 by ND4SPD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 10, 2016 Author Share Posted November 10, 2016 Brrrmmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mislaf Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 Brojkeeeeee :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 10, 2016 Author Share Posted November 10, 2016 Ne smijem osim ako covjek kupi auto ne pitaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 E to je auto :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 brutalan je al čini mi se da bi u bilo kojoj drugoj boji izgledao 2x bolje vjerojatno ide ko sotona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 Ne smijem osim ako covjek kupi auto ne pitaj To se covjek odlucio zbog novog patcha ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 10, 2016 Author Share Posted November 10, 2016 Lovrek Boli ljude kifla za patch, ti si jedini koji je ikad pitao za to Auti se slazu jer ljudi to vole, a kad imas za M4, onda valjda nije frka dati ga popraviti ukoliko dodje do nekakvog kvara, ne znam prav da ti velim, do sada su dvoje ljudi rekli da ih to brine, od kad radim! S obzirom na uzorak od 400-500 auti, zanemarivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 brutalan je al čini mi se da bi u bilo kojoj drugoj boji izgledao 2x boljevjerojatno ide ko sotona slazem se, BMW bas ima drkabilnih boja za te M-ove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 Lovrek Boli ljude kifla za patch, ti si jedini koji je ikad pitao za to Auti se slazu jer ljudi to vole, a kad imas za M4, onda valjda nije frka dati ga popraviti ukoliko dodje do nekakvog kvara, ne znam prav da ti velim, do sada su dvoje ljudi rekli da ih to brine, od kad radim! S obzirom na uzorak od 400-500 auti, zanemarivo. Stavio sam smajlich Hic, chillax Al da se nasalim malo na svoj račun.... jbg, nije 150 dizlo i M4 isti kiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 10, 2016 Author Share Posted November 10, 2016 Ma chill sam ja, mene ustvari cudinda se vise toliko ne trese nad garancijama, nego se jednostavno tunira. Prije par godina, nema sanse novi auto tunirati, a sada su valjda skuzili da ce i pod garancijom dobiti kiflu, pa se ide do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now