vrcy Posted April 29, 2016 Share Posted April 29, 2016 Gust mi je vidit kad neko napravi ovako profesionalno radionu, svaka cast :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted April 29, 2016 Author Share Posted April 29, 2016 Evo dyno jednog mapiranog serijskog M3 S54 motora, Emtron SL8 i stock sve. https://www.dropbox.com/s/s3rornkp763vis9/zebec.pdf?dl=0 I taj ide kao da ima 390!!! Samo mi ne znamo racunati, pa nasi mali konjici brze trce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivor Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 (edited) Hic daj napiši cijene za mjerenje i vrijeme kada se može doči mjeriti da si znam isplanirat i još nisam skužio koje ču brojeve dobit , auto je u knjižici 325 ks ili 239 kw jel se može dat podatak na način kako je tvornica izmerila tih 325 ks znaci , dođem izmjeriš auto i kažeš auto seriski ima 325 ks a sada pošto je mapa gore ima toliko i toliko Dyno je vrhunski istina ali kolega je pitao 2 ili 3 puta koja je cijena mjerenja? Sigurno je Tomislav decko koji se nece hvalit u birtiji ili si pumpat ego i jedan je od normalnijih na forumu sa nekom reputacijom sto zadovoljnih kupaca njegovih usluga sto normalnih odgovora na zadanu temu. Koliko dodje mjerenje automobila na tim valjcima? Kako naplacujes svoj rad na mjerenju? Sat? Ima li na mapiranje kakva garancija?ako je auto 1/1, ispravan/uredan/provjeren Ne razumijem izbjegavanje nekog okvirnog cjenika jer nije svima tvoja firma blizu a vjerujem da bi voljeli znati... Edited April 30, 2016 by Ivor Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 (edited) Dyno je vrhunski istina ali kolega je pitao 2 ili 3 puta koja je cijena mjerenja? Sigurno je Tomislav decko koji se nece hvalit u birtiji ili si pumpat ego i jedan je od normalnijih na forumu sa nekom reputacijom sto zadovoljnih kupaca njegovih usluga sto normalnih odgovora na zadanu temu.Koliko dodje mjerenje automobila na tim valjcima? Kako naplacujes svoj rad na mjerenju? Sat? Ima li na mapiranje kakva garancija?ako je auto 1/1, ispravan/uredan/provjeren Ne razumijem izbjegavanje nekog okvirnog cjenika jer nije svima tvoja firma blizu a vjerujem da bi voljeli znati... Covjek je tek ugradio stol... Testira ga... Kada sve bude spremno reci ce cijene... Kuda zurba... EDIT: Evo rekao je u trecem postu Jos se utvrdjuje. Ali bit ce skuplje, jer toliko i vrijedi. Javit cu ovdje kad odredim, sljedecih dan dva. Edited April 30, 2016 by dcrnic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 Po mojoj procjeni cijena za mjerenje ce bit negdje 500-600kn po autu. Sto je i ok za ovakve valjke i za 4x4 aute. Jer ipak dobivas full-frame podatke. To je samo moja procjena. Ali strpimo se dok oni neizkalkuliraju Jos jednom Svaka cast na nabavci i veselim mjerenju!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
buby_FR Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 Svaka čast debeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 Hic cestitam na kupnji i unapredenju posla!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 imam glupo pitanje, koliki je najmanji međuosovinski razmak moguce mjeriti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted April 30, 2016 Author Share Posted April 30, 2016 Ako je jedan pogon, jako mali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 uskoro slazem jednu igracku a vlasniku je bitan r1 da gurne sve u troskove radi se o smartu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted April 30, 2016 Author Share Posted April 30, 2016 Bez problema mjerimo smarta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted April 30, 2016 Author Share Posted April 30, 2016 (edited) Evo odradili maloprije jednu 2.0 STi imprezu, koju smo radili davno, kod starog vlasnika. Sasvim pristojno, rekao bi. BASE dyno je iz 2009!!!!!!! Toliko o mapiranju na valjcima, snazi itd. 2009 sam radio na cesti, sto vise ne moram. Pogledajte razliku!!! Evo kad je radjena zadnji puta: Edited April 30, 2016 by Hic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 Bez problema mjerimo smarta nije samo mjerenje, nego i centrala i mapiranje. kazem, njemu je bitno da moze dobiti R1 na sve ZX12r ce ici unutra kako stvari stoje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted April 30, 2016 Author Share Posted April 30, 2016 Nazoves me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted April 30, 2016 Author Share Posted April 30, 2016 Da razbijemo jos jedan mit. Ako imate normalan dyno, snaga auta u svakoj brzini mora biti ista (sa mrvu odstupanja). Sve ostalo je prevara i burek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 Mjerenje traje isti dugo u svaki brzini? Kog turbaka se kod jacih auta moze pocet grijat intercooler i motor ako mjerenje traje duze u 5. brzini nego u 2. brzini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted April 30, 2016 Author Share Posted April 30, 2016 Ne, u trecoj traje fakat kratko, a najdulje u 5toj. Od tuda nesto manje kw, jer se zgrije, a sva tri mjerenja su odradjena jedno za drugim, u minutu i pol. Ali naravno da je snaga ista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted April 30, 2016 Author Share Posted April 30, 2016 Evo scooby od jutros: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted April 30, 2016 Author Share Posted April 30, 2016 Milina za raditi, preporod nakoh 14g autoceste Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 Impreza na mojim felgama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted April 30, 2016 Author Share Posted April 30, 2016 Tocno ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 Se moze ovako launchat kod tebe? Ovo mi je jebenizaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted May 1, 2016 Author Share Posted May 1, 2016 Moze, ali osim sto Greg testira emtron na valjcima, ne vidim drugog razloga za ispitivanje lezajeva valjaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 Se moze ovako launchat kod tebe?Ovo mi je jebenizaaaa jeeebote :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivor Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 Covjek je tek ugradio stol... Testira ga... Kada sve bude spremno reci ce cijene... Kuda zurba... EDIT: Evo rekao je u trecem postu Nisam samo pitao koliko je cijena dyno-a...ako radi to 14 godina onda moze i odgovoriti na ostala vrlo jednostavna pitanja, ne vidim di je problem, ako stoji iza svojeg posla. Ti i hic mozda mene ne poznate ali znate lancer evolution od igora stricka i mi smo susjedi pa recimo da znam 99 posto stvari sta se radilo na njemu i kako se radilo Jel bi ti prvo definirao cjenik ili prvo stavio najskuplji aparat za kavu u kafic pa naplacivao po poznanstvu/prijateljstvu ili nesto trece? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now