Jump to content

THP Solutions

Hic

Recommended Posts

Ispusno kuciste je 60

Auto od kako je kod mene tj. od 2012. god nije bio nikad na stolu da mu se mjeri snaga tako da na svoje ici nikad nisam vidio konjazu...

Sad ce se kod Hica prvo auto staviti na stol i izmjeriti i onda nakon sto ga on napravi opet ce mjeriti pa cemo vidjeti sta je bilo i sta smo dobili.

Bas me zanima prije/poslje makar drugi injektori su za koje nije mapa pa nece bit bas neki realan retultat.

Sta kod nas nitko nema .86 ispusno da vidim kak to funkcionira :D

Hic bi mogao sloziti 308 gti 270 da znam dali da kupujem. :)

To ide na nekih 300 KS sa remapom i ispuhom (nisam siguran da li je potreban veci IC)... Gledao sam vec bio za RCZ-R...

Za sve preko toga trebas veci turbo...

Pa da... Zato su i uveli te countere da te jebu s garancijom...

Da, jbg...

To ide na nekih 300 KS sa remapom i ispuhom (nisam siguran da li je potreban veci IC)... Gledao sam vec bio za RCZ-R...

Za sve preko toga trebas veci turbo...

Da, jbg...

300 ks na 1200 kila nije sala

Naravno da budemo.

Inace, da odgovorim skupno na sve mailove i poruke :) jer svakom od vas odgovarati je stvarno bespredmetno:

- tuniramo APSOLUTNO SVE kombinacije: MAF-a, injektora, turbina

- bez problema radimo linearizaciju novih senzora, kao npr. MAP-a

- programiramo i DSG-mjenjace (da da da, i tebi frende, na dizelu isto :) )

- skidanje rev limita, stationary rev limita, speed limita

- custom programiranje bosch edc17 za: launch control, multiple maps switching itd.

- za svaku preradu dobije se ispis sa dyna, koji ukljucuje pritisak turbine i AFR

To je odgovor na SVA postavljena pitanja u vezi tuninga, bilo dizela ili benzinaca

Odogovor onim drugima:

TUNING vaseg motora nije 10min posao, kao npr. ubacivanje mape nekog svabe, engleza, norvezana, grka, crka ili niskozemca vodozemca, pa i slovenca :)

Tuning je nesto sto traje preko nekoliko sati, pa cak i na NAJJEDNOSTAVNIJEM ecu-u, tj. motoru.

Za bilo kakav tuning auto mora biti ISPRAVAN, a to PODRAZUMIJEVA:

- dovod goriva (injektori, pumpa, fpr)

- prijenos (kvacilo, diff itd)

- sustav paljenja (svjecice, moduli, bobine, instalacija)

Zasto to pisem ovako. Do sada su se pojavila 3-4 neispravna auta. Od preskocenog remena (gdje me covjek uvjeravao da "je prije radio dobro", samo je bio malo lijen), lose pumpe, loseg fpr-a, starih svjecica...

Dyno room NIJE mjesto za popravke. Za to sluzi radiona i tamo se POPRAVAK NAPLACUJE. Ako stranka zeli.

Molim Vas da to imate na umu, da se i nas i Vas ne dovodi u neugodne situacije ;)

Thx decki

I odgovor obozavateljima:

Nas nije briga da li je neka druga firma koja prodaje gotove cipove kod nas ili bilo gdje u svijetu, rekla vama (ili jos bolje, vi ste si zamislili da vam je rekla) da vam je to maximum. Radi ovoga ili onoga. I nije nas briga da li vi "mislite" da bi neki auto trebao ici "jace". Jer vi, ukratko, nemate pojma o cemu pricate.

Baratanje forumskim podacima, "majke mi" svjedocenjima, znanjem napamet svih stage 1,2,3,4,5,6,66 ove ili one firme, ne cini vas niti pametnijima niti sposobnijima. Cini vas samo lajavijima i bezobraznijima, a bez ikakve osnove ;)

THP radi UNIKATNI tuning za sva vozila koja dodju u nasu firmu.

THP NE PRODAJE STAGEOVE NITI TUDJU PAMET.

THP se bavi TUNINGOM, te kao takav, TUNIRA automobile, motore, autobuse, kamione....

A da vi imate pojma o tuningu, onda bi se bavili time, od toga zaradjivali, A NADASVE BI CIJENILI tudji rad, jer bi znali koliko je truda, znanja, novaca i VREMENA ulozeno i potroseno za samo jedan jedini "cipic".

Dali mozes Mitsubishi Lancer 1.6 86kw 2010god, i cijena, moze i na pm?

Ne mogu, jer nemam alat. Nisam ga kupio iz razloga sto me nitko nikad nije pitao za tako nesto. Nikako nike isplativo davati 2-3000€ za alat koji cu upotrijebiti mozda 1-2 puta u 10g. To je jedini razlog. Da imam barem 10 autiju, sutra bi alat bio u Zg i radili bi. Ovako nije cost effective ni iz aviona.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...