jabolchica Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 Odlicno, jako mi je drago da si zadovoljan! :dance3vs1: Sad mi je srce na mjestu! Na slikama izgleda zaista odlicno, a vjerujem da je uzivo jos bolje! :cheer:
Miataoldschool Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 Goertosing to je u fileru i to tak traljavo na debelo nabacano...ma uglavnom napiso sam kaj mislim i kak sam se raziso sa tim krepilima(Dampini)....kod ovog decka islo je sve ispocetka na novo s tim da sam ja odradio i dosta limarijskog posla sto od potrganih nosaca,prihvata,granicnika itd...kreteni su mi spojebali auto do kurca al eto uz moj angazman da to rijesim limarijski i Josipov da ga jebacki polakira..auto je iso perfektno,jos kad ga isolira bit ce spiglo jabolchica i meni je srce na mjestu napokon kad ga poslozim to bu na cesti "neck braker"
13DM Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 meni izbor boje nekak prefinjak za takav projekt nadam se da će mi bolje izgledat kad se složi cijeli auto
Miataoldschool Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 ha cuj kolko je otislo na boju ima da je finjak,premium itd...kaj se tice nijanse to sam trazio,htio i dobio...evo upravo sam pobro auto i do doma doslivno nema covjeka kaj nije zinul
KA2001MR Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 Od cega je boja? Nije losa, fali mi malo dubine kao sto je na mojoj, ali nije lose
jabolchica Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 (edited) ha cuj kolko je otislo na boju ima da je finjak,premium itd...kaj se tice nijanse to sam trazio,htio i dobio...evo upravo sam pobro auto i do doma doslivno nema covjeka kaj nije zinul Poslao mi je Josip poruku jutros da si dosao po auto i rekao mi je da se toliko trudio kao da je radio sebi. Ak nis drugo, sad mi je cugu duzan. :lol: Da sam znala da ces danas ici po njega, navratila bi gore pa da popijemo nekaj i da vidim auto uzivo. Edited December 30, 2016 by jabolchica
BMW_Motorsport Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 limari i lakireri su jebene stranke, zato treba cjenit ove koji su korektni, vremenski i kvalitetom. kod ovakvih projekata vrijeme nije previse bitno,ali ako je to radno vrijeme a ne da stoji u cosku pokriven po 3 mj. i doba godine je nepogodno za ovakve radove jer je jako vlažno i hladno i kit i filer i boja se sporije suši. a kad svaki od navedenih slojeva ne odleži i ne osuši se kak treba onda nakon nekog vremena se dobiju razno razni risevi ispod laka, najcesce se kit povuce,a nekad i filer pa se vide risevi od smirglanja. pravi komentar na boju ce se moc dat za godinu dana. inace i ja sam cuo pohvale za doticnog lakirera
Miataoldschool Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 tak je zax, no tocnije soul red 41v ma ne fali dubine stari moj trebas vidit uzivo boju...ma neznam kaj da vise kazem ja sam ..ma fakat sam jebeno bez rijeci...kad poslozim skroz sve elemnte dokraja to bude spektakal kaj se tice jope i njegovog tate samo rijeci hvale...sve jasno kad smo se zarundali/proslavili poslje malo..btw covjek ima vrhunska vina..i jos nekih 10l dobili za mado ....ma ono kapa do poda za poso,brzinu,pristupacnost i rezultat stvarno sam prezadovoljan.
KA2001MR Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 Ma znam onda kakva je boja, to je nesto slicno kao i Rosso competizione sa Alfe 8c competizione, super je boja, ali i dalje fali malo dubine u odnosu na moju, ali je svejedno dobra boja. Cekamo slike gotovog auta
MeaCulpa Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 limari i lakireri su jebene stranke, zato treba cjenit ove koji su korektni, vremenski i kvalitetom. kod ovakvih projekata vrijeme nije previse bitno,ali ako je to radno vrijeme a ne da stoji u cosku pokriven po 3 mj. i doba godine je nepogodno za ovakve radove jer je jako vlažno i hladno i kit i filer i boja se sporije suši. a kad svaki od navedenih slojeva ne odleži i ne osuši se kak treba onda nakon nekog vremena se dobiju razno razni risevi ispod laka, najcesce se kit povuce,a nekad i filer pa se vide risevi od smirglanja. pravi komentar na boju ce se moc dat za godinu dana. inace i ja sam cuo pohvale za doticnog lakirera Evo nemam sta nadodat, napiso si fakat korektno sve! Super sve izgleda mjesec dva, a onda pocinje izlazit na vidjelo greske. Meni se cini malo prekratko vremena ako je sve isao ispocetka, koliko sam skuzio da do ove boje dolazis s vise slojeva. Kazu da je najbolje kad filer odstoji vani na svim uvjetima i onda lakira. Osobno pre nova boja za aute iz 90ih. Drzim fige da sve ostane kak je i da uzivas u svakom trenutku provedenim s pilom! Zasto polirat ako je sve super? Sent from my iPhone using Tapatalk
Miataoldschool Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 (edited) jopa poliranje ide nakon brusenja sa 3 i 4 k papirima za špiglo efekt...ugl. kad se vratim iz osterajha bus doso do garaze koji dan pa bum te onda cul....za sad svi kaj su dosli pogledat su pali na guzice....no najbitnije je da sam ja presretan i prezadovoljan poslom/rezultatom za ostalo me iskereno boli kurac kaj misle btw...sigurno si i vidio auto kaf si vracal doma neki dan jer je stajal lijepo ispred garaze da upija suncev sjaj i susedi malo da padaju u bed:lol: Edited December 31, 2016 by Miataoldschool
Tomica93 Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Zasto polirat ako je sve super? Sent from my iPhone using Tapatalk Svako lakiranje zahtjeva poliranje za savrseni spigl
m3 power Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Svako lakiranje zahtjeva poliranje za savrseni spigl A i dobra je opcija jer se moze odmah staviti i neka zastit na lak.
MeaCulpa Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 jopa poliranje ide nakon brusenja sa 3 i 4 k papirima za špiglo efekt...ugl. kad se vratim iz osterajha bus doso do garaze koji dan pa bum te onda cul....za sad svi kaj su dosli pogledat su pali na guzice....no najbitnije je da sam ja presretan i prezadovoljan poslom/rezultatom za ostalo me iskereno boli kurac kaj misle btw...sigurno si i vidio auto kaf si vracal doma neki dan jer je stajal lijepo ispred garaze da upija suncev sjaj i susedi malo da padaju u bed:lol: Nisam vidio, uglavnom pokazat cu ti slike svog nakon sta je polakiran pa ce ti bit jasno o cem pricam. Sent from my iPhone using Tapatalk
CooleR Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Meni je auto upravo kod lakirera. Kakva je situacija sa lakiranjem u ovim uvjetima? KA2001MR - kod Stjepana sam ostavio auto. Hvala ti na svemu.
CooleR Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Komplet - samo druga "nijansa" crne 475 black sapphire metallic - BMW Uz zlatne sitnice [inca Pearl 08703 Y 61 P - honda] - - - Updated - - - Komplet - samo druga "nijansa" crne 475 black sapphire metallic - BMW Uz zlatne sitnice [inca Pearl 08703 Y 61 P - honda]
KA2001MR Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Meni je auto upravo kod lakirera.Kakva je situacija sa lakiranjem u ovim uvjetima? KA2001MR - kod Stjepana sam ostavio auto. Hvala ti na svemu. Ma nema problema, javi kako je ispalo
frx1 Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Ja sam kupovao boju u Centru auto lakova, samoborska cesta.
Zivac2 Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 a mene zanima tko mi pouzdano može smiksati jedno 0,8l perla bianco od alfe147gta?
13DM Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 a mene zanima tko mi pouzdano može smiksati jedno 0,8l perla bianco od alfe147gta? frend je zadovoljan s ekipom kaj miksaju kod obada u dubravi i znam da uvijek njih preporuči svima
KA2001MR Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 a mene zanima tko mi pouzdano može smiksati jedno 0,8l perla bianco od alfe147gta? Pa to je serijska boja i po kodu ti je izmiksaju. Mislim da je Bianco Perlato 202/b, ali nisam vise siguran, morao bi provjeriti. PPG je bio proizvodac boje u originalu ako se ne varam. E sad uzmes od nekog drugog proizvodaca, ali bi trebalo biti isto. Ivicek?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now